
- سینهمرغ بدون استخوان :300 گرم
- راستهگوساله :300 گرم
- زیتون سیاه :75 گرم، بدون هسته
- پیازچه:4 عدد
- پاپریکا :یک قاشق غذاخوری
- آویشن :یک قاشق چای خوری
- روغن زیتون بکر:یک چهارم پیمانه
- نمک و فلفل :بهمیزان لازم
برای درست کردن این کباب خوشمزهابتدا استخوان سینهمرغ را خارج کردهو پوست آن را جدا کنید، مرغ را بشویید سپس آن را بهقطعات 3 در 3 برش بزنید و کنار بگذارید.
گوشت را هم بعد از شستن بهاندازهبرش های مرغ خرد کنید. سپس روغن ، پاپریکا، نمک ، آویشن و فلفل روی آن ها بریزید و با هم مخلوط کنید.
چند ساعتی اجازهدهید در یک ظرف دربستهبماند تا طعم دار شود.
در این فاصلهپیازچه و زیتون را ریز خرد کنید و در صورت تمایل آن را در مخلوط کن لهکنید.
بوسیلهبیفتک گوشت ها را کمی بکوبید تا نازک شدهو پهن شوند، مخلوط پیاز چهو زیتون را در وسط آن بریزید و بهشکل بقچهببندید.
بقچههای گوشتی را بهسیخ کشیدهو روی ذغال کباب کنید.
نکته:
کباب ها با حرارت ملایم بپزید تا مغز پخت شوند.
بهتر است از فیلهگوشت گوسالهاستفادهکنید تا همزمان با مرغ پختهشود.
کباب سیسیلی جزو انواع کباب میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقهمیباشد .
کباب سیسیلی را میتوانید در وعدهنهار - شام - سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .