بیشتر بخوانید

طرز تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه

طرز تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه

طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار

طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “پیتزا نیویورکی”

طرز تهیه “پیتزا نیویورکی”

روش تهیه فیله سالمون شب عید

روش تهیه فیله سالمون شب عید

طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) “جوجه کباب اسپانیایی”

طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) “جوجه کباب اسپانیایی”

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه “تالیاتلی” با ژامبون

طرز تهیه “تالیاتلی” با ژامبون

طرز تهیه “گوشت قلقلی” مغزدار یونانی بسیار لذیذ

طرز تهیه “گوشت قلقلی” مغزدار یونانی بسیار لذیذ

طرز تهیه تصویری چیکن ساتای

طرز تهیه تصویری چیکن ساتای
طرز تهیه “کباب سیسیلی” خوشمزه و سازگار با ذائقه ایرانی
در ادامه این مطلب می توانید طرز تهیه “کباب سیسیلی” را در آشپزخانه مجله اینترنتی فنجان مشاهده کنید

مواد لازم برای کباب سیسیلی

  • سینه‌مرغ بدون استخوان :300 گرم
  • راسته‌گوساله :300 گرم
  • زیتون سیاه :75 گرم، بدون هسته
  • پیازچه‌:4 عدد
  • پاپریکا :یک قاشق غذاخوری
  • آویشن :یک قاشق چای خوری
  • روغن زیتون بکر:یک چهارم پیمانه
  • نمک و فلفل :به‌میزان لازم
کباب سیسیلی

طرز تهیه‌کباب سیسیلی

برای درست کردن این کباب خوشمزه‌ابتدا استخوان سینه‌مرغ را خارج کرده‌و پوست آن را جدا کنید، مرغ را بشویید سپس آن را به‌قطعات 3 در 3 برش بزنید و کنار بگذارید.

گوشت را هم بعد از شستن به‌اندازه‌برش های مرغ خرد کنید. سپس روغن ، پاپریکا، نمک ، آویشن و فلفل روی آن ها بریزید و با هم مخلوط کنید.

چند ساعتی اجازه‌دهید در یک ظرف دربسته‌بماند تا طعم دار شود.

در این فاصله‌پیازچه و زیتون را ریز خرد کنید و در صورت تمایل آن را در مخلوط کن له‌کنید.

بوسیله‌بیفتک گوشت ها را کمی بکوبید تا نازک شده‌و پهن شوند، مخلوط پیاز چه‌و زیتون را در وسط آن بریزید و به‌شکل بقچه‌ببندید.

بقچه‌های گوشتی را به‌سیخ کشیده‌و روی ذغال کباب کنید.

نکته:

کباب ها با حرارت ملایم بپزید تا مغز پخت شوند.

بهتر است از فیله‌گوشت گوساله‌استفاده‌کنید تا همزمان با مرغ پخته‌شود.

کباب

نکات تکمیلی در مورد کباب سیسیلی

کباب سیسیلی جزو انواع کباب میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه‌
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه‌میباشد .
کباب سیسیلی را می‌توانید در وعده‌نهار - شام - سرو کنید .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 4 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

دستور تهیه “پیتزا نیویورکی”

دستور تهیه “پیتزا نیویورکی”

طرز تهیه “پیتزا مخلوط” خانگی + نکات تهیه

طرز تهیه “پیتزا مخلوط” خانگی + نکات تهیه

طرز تهیه “اسپاگتی ایتالیایی”

طرز تهیه “اسپاگتی ایتالیایی”

طرز تهیه سریع و خوشمزه “بورقی ترکیه”

طرز تهیه سریع و خوشمزه “بورقی ترکیه”

دستور پخت “مرغ تنوری ایتالیایی” با پاستا به روشی مخصوص

دستور پخت “مرغ تنوری ایتالیایی” با پاستا به روشی مخصوص

طرز تهیه خوراک “جوجه چینی” خوشمزه + نکات ایده آل

طرز تهیه خوراک “جوجه چینی” خوشمزه + نکات ایده آل

طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی

طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی

طرز تهیه “تاگوی میگو” یک غذای خوشمزه مکزیکی

طرز تهیه “تاگوی میگو” یک غذای خوشمزه مکزیکی

طرز تهیه مرغ بلغاری

طرز تهیه مرغ بلغاری
مشاهده

مطالب بیشتر در غذاهای خارجی

طرز تهیه کباب یونانی

طرز تهیه کباب یونانی

طرز تهیه کامل “ذرت مکزیکی” با طعمی فوق العاده بی نظیر

طرز تهیه کامل “ذرت مکزیکی” با طعمی فوق العاده بی نظیر

طرز تهیه “املت ایتالیایی”

طرز تهیه “املت ایتالیایی”

طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه

طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه

طرز تهیه “پیراشکی لهستانی”

طرز تهیه “پیراشکی لهستانی”

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه “چیکن استراگانف”

طرز تهیه “چیکن استراگانف”

طرز تهیه “اشترودل گوشت”

طرز تهیه “اشترودل گوشت”

طرز تهیه “نودل اسفناج”

طرز تهیه “نودل اسفناج”

“خوراک مرغ ایتالیایی” خوشمزه و نحوه پختن آن

“خوراک مرغ ایتالیایی” خوشمزه و نحوه پختن آن

مطالب مرتبط

طرز تهیه “پیتزا سیسیلی” با دستور پخت اصلی

طرز تهیه “پیتزا سیسیلی” با دستور پخت اصلی

طرز تهیه “فیله کباب” گو.سفندی ترد و خوشمزه

طرز تهیه “فیله کباب” گو.سفندی ترد و خوشمزه

طرز تهیه “کباب فلفلی” خوشمزه

طرز تهیه “کباب فلفلی” خوشمزه

طرز تهیه کاپوناتا سیسیلی (Caponata sicilian)

طرز تهیه کاپوناتا سیسیلی (Caponata sicilian)

طرز تهیه “کباب بناب” خوشمزه و اصیل ایرانی+ عکس

طرز تهیه “کباب بناب” خوشمزه و اصیل ایرانی+ عکس

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه “پیتزای ماهی تن و ریحان سیسیلی”

طرز تهیه “پیتزای ماهی تن و ریحان سیسیلی”

طرز تهیه “کباب چنجه” با گوشت گوسفندی

طرز تهیه “کباب چنجه” با گوشت گوسفندی

طرز تهیه “فیش کباب” با چاشنی جعفری بسیار خوشمزه و مقوی

طرز تهیه “فیش کباب” با چاشنی جعفری بسیار خوشمزه و مقوی

طرز تهیه “کباب مخلوط” مرواریدی با بادمجان

طرز تهیه “کباب مخلوط” مرواریدی با بادمجان

طرز تهیه “کباب برگ گوسفندی” مخصوص با نکات تهیه

طرز تهیه “کباب برگ گوسفندی” مخصوص با نکات تهیه

یک شام سریع و خوشمزه با “کباب کوبیده مرغ”

یک شام سریع و خوشمزه با “کباب کوبیده مرغ”

طرز تهیه نرمترین “کباب شیشلیک” شاندیزی

طرز تهیه نرمترین “کباب شیشلیک” شاندیزی

طرز تهیه “کباب بلدرچین” با طعمی بسیار دلچسب

طرز تهیه “کباب بلدرچین” با طعمی بسیار دلچسب

طرز تهیه “کباب کوبیده زعفرانی” پرطرفدار و خوشمزه

طرز تهیه “کباب کوبیده زعفرانی” پرطرفدار و خوشمزه

طرز تهیه “دنده کباب سنتی” کرمانشاه

طرز تهیه “دنده کباب سنتی” کرمانشاه

طرز تهیه “کدوی کباب شده” همراه با لیمو و نعنا

طرز تهیه “کدوی کباب شده” همراه با لیمو و نعنا

طرز تهیه “کباب شترمرغ” یک غذای لذید و دلچسب

طرز تهیه “کباب شترمرغ” یک غذای لذید و دلچسب

طرز تهیه “کباب گوشت شتر مرغ” حرفه ای

طرز تهیه “کباب گوشت شتر مرغ” حرفه ای

طرز تهیه “کباب بره” تیکه ماستی ( لبنانی ) بسیار لذیذ

طرز تهیه “کباب بره” تیکه ماستی ( لبنانی ) بسیار لذیذ