
- لازانیا :5 ورق
- کنسرو مارچوبه :1 شیشهمعادل 20 عدد
- ژامبون گوشت90درصد :پنج ورق
- سس فرانسوی :3 قاشق سوپخوری
- سس سفید :1پیمانه
- کیپر :1قاشق سوپخوری
- فلفل دلمه ای رنگی خردشده :1/4 پیمانه
- پنیر گودا رندهشده :نصف پیمانه
- روغن مایع :3 قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل نیم کوب :بهمقدار لازملازانیا
ابتدا فر را با حرارت 180 درجهسانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. سپس لازانیا را در آب جوش و کمی نمک بجوشانید تا نرم شود. و بعد با آب سرد آبکش کنید.( طبق دستوری کهروی جعبهقرار گرفتهاست )
ظرف پیرکسی را چرب کنید . سس سفید و سس فرانسوی را با هم مخلوط کنید و مقداری از آن را در ظرف بریزید. مارچوبهها را هم بهدستههای چهارتایی تقسیم کنید و در بین ژامبون قرار دهید و رول نمایید.
سپس دو ژامبون را با لازانیا بپوشانید و رول کنید .بعد رول ها را روی سس در ظرف چیدهو مابقی سس را روی رول ها بریزید . روی آنها کمی فلفل ، کیپر ،پنیر گودا و فلفل دلمه ای خرد شده بپاشید و ظرف را بهمدت یک ربع در فر قرار دهید تا پنیر آب شدهو رول مارچوبهو لازانیا پختهشود.
لازانیا جزو پیش غذا - اسنک و رول میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقهمیباشد .
لازانیا را میتوانید در وعدهنهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .