
- آرد :2پیمانه
- تخم مرغ :یک عدد
- کره:25گرم
- پنیر خامهای طعم دار :211 گرم(یا هر نوع مادهدلخواه)
- کره:28 گرم
- آرد :1 قاشق غذاخوری
- آب سبزیجات : نصف پیمانه
- پاپریکا :1 قاشق مرباخوری(دلخواه)
- شیر :نصف پیمانه
- پنیر رندهشده :90 گرم
تخم مرغ و کرهرا با هم مخلوط کنید و با چنگال هم بزنید بعد آب ، آرد و نمک را بهآنها اضافهکنید و خمیر بهدست آمدهرا با دست ورز دهید.
وقتی خمیر نرم شد بهکمک وردنهآن را بهقطر نیم سانتی متر باز کنید و با قالب دایرهای شکل و یا کلوچه آن را جدا کنید و داخل آنها را با پنیر پر کنید.
بعد لبههای خمیر را ببندید .
داخل قابلمهبزرگی آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بهجوش بیاید.
بعد 5 تا 6 عدد پیراشکی را در آب در حال جوشیدن بریزید . کمی پیراشکی ها را هم بزنید تا تهقابلمهنچسبد.
بعد از چند دقیقهپیراشکی ها بهبالای قابلمهمیآیند.
وقتی پیراشکی ها بهبالای آب جوش آمدند 2 دقیقهدیگهصبر کنید تا بپزند.
بعد آنها را از داخل آب جوش در بیاورید و در روغن قرار دهید و آن را هم بزنید تا خشک نشود و پیراشکی ها سرخ شوند.
سپس کرهرا در قابلمهکوچک ذوب کنید و بهآن آب و آرد را اضافهکنید و هم بزنید تا بجوش بیاید.
بعد بهآنها شیر ، پنیر و آب سبزیجات را اضافهکنید و مواد را هم بزنید.
در آخر کمی پودر پاپریکا نیز بهسس اضافهکنید تا خوش رنگ تر شود.
سس را روی پیراشکی بریزید و بهصورت داغ داغ سرو کنید.
پیراشکی لهستانی جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقهمیباشد .
پیراشکی لهستانی را میتوانید در وعدهصبحانه- میان وعده- سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 6 نفر مناسب میباشد .