بیشتر بخوانید

طرز تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه

طرز تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه

طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار

طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “پیتزا نیویورکی”

طرز تهیه “پیتزا نیویورکی”

روش تهیه فیله سالمون شب عید

روش تهیه فیله سالمون شب عید

طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) “جوجه کباب اسپانیایی”

طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) “جوجه کباب اسپانیایی”

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه “تالیاتلی” با ژامبون

طرز تهیه “تالیاتلی” با ژامبون

طرز تهیه “گوشت قلقلی” مغزدار یونانی بسیار لذیذ

طرز تهیه “گوشت قلقلی” مغزدار یونانی بسیار لذیذ

طرز تهیه تصویری چیکن ساتای

طرز تهیه تصویری چیکن ساتای
طرز تهیه “پیراشکی لهستانی”
طرز تهیه “پیراشکی لهستانی” ، یک پیراشکی سبک و خوش طعم. برای تهیه خمیر، آرد و نمک را مخلوط کنید. سپس تخم مرغ و کره را با استفاده از چنگال مخلوط کنید تا به شکل خرده نان در بیاید.

مواد لازم برای تهیه‌خمیر :

  • آرد :2پیمانه
  • تخم مرغ :یک عدد
  • کره‌:25گرم

مواد داخل پیراشکی :

  • پنیر خامه‌ای طعم دار :211 گرم(یا هر نوع ماده‌دلخواه)

مواد لازم برای سس:

  • کره‌:28 گرم
  • آرد :1 قاشق غذاخوری
  • آب سبزیجات :  نصف  پیمانه
  • پاپریکا :1 قاشق مرباخوری(دلخواه)
  • شیر :نصف پیمانه
  • پنیر رنده‌شده :90 گرم

پیراشکی لهستانی

طرز تهیه پیراشکی لهستانی :

تخم مرغ و کره‌را با هم مخلوط کنید و با چنگال هم بزنید بعد آب ، آرد و  نمک  را به‌آنها اضافه‌کنید و خمیر به‌دست آمده‌را با دست ورز دهید.

وقتی خمیر نرم شد به‌کمک وردنه‌آن را به‌قطر نیم سانتی متر باز کنید و با قالب دایره‌ای شکل و یا کلوچه آن را جدا کنید و داخل آنها را با پنیر پر کنید.

بعد لبه‌های خمیر را ببندید .

داخل  قابلمه‌بزرگی آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به‌جوش بیاید.

بعد 5 تا 6 عدد پیراشکی را در آب در حال جوشیدن بریزید . کمی پیراشکی ها را هم بزنید تا ته‌قابلمه‌نچسبد.

بعد از چند دقیقه‌پیراشکی ها به‌بالای قابلمه‌می‌آیند.

وقتی پیراشکی ها به‌بالای آب جوش آمدند 2 دقیقه‌دیگه‌صبر کنید تا بپزند.

بعد آنها را از داخل آب جوش در بیاورید و در روغن قرار دهید و  آن را هم بزنید تا خشک نشود و پیراشکی ها سرخ شوند.

سپس کره‌را در قابلمه‌کوچک ذوب کنید و به‌آن آب و آرد را اضافه‌کنید و هم بزنید تا بجوش بیاید.

بعد به‌آنها شیر ، پنیر و آب سبزیجات را اضافه‌کنید و مواد را هم بزنید.

در آخر کمی پودر پاپریکا نیز به‌سس اضافه‌کنید تا خوش رنگ تر شود.

 سس را روی پیراشکی بریزید و به‌صورت داغ داغ سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد پیراشکی لهستانی

پیراشکی لهستانی جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه‌
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه‌میباشد .
پیراشکی لهستانی را می‌توانید در وعده‌صبحانه‌- میان وعده‌- سرو کنید .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 6 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

دستور تهیه “پیتزا نیویورکی”

دستور تهیه “پیتزا نیویورکی”

طرز تهیه “پیتزا مخلوط” خانگی + نکات تهیه

طرز تهیه “پیتزا مخلوط” خانگی + نکات تهیه

طرز تهیه “اسپاگتی ایتالیایی”

طرز تهیه “اسپاگتی ایتالیایی”

طرز تهیه سریع و خوشمزه “بورقی ترکیه”

طرز تهیه سریع و خوشمزه “بورقی ترکیه”

دستور پخت “مرغ تنوری ایتالیایی” با پاستا به روشی مخصوص

دستور پخت “مرغ تنوری ایتالیایی” با پاستا به روشی مخصوص

طرز تهیه خوراک “جوجه چینی” خوشمزه + نکات ایده آل

طرز تهیه خوراک “جوجه چینی” خوشمزه + نکات ایده آل

طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی

طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی

طرز تهیه “تاگوی میگو” یک غذای خوشمزه مکزیکی

طرز تهیه “تاگوی میگو” یک غذای خوشمزه مکزیکی

طرز تهیه مرغ بلغاری

طرز تهیه مرغ بلغاری
مشاهده

مطالب بیشتر در غذاهای خارجی

طرز تهیه کباب یونانی

طرز تهیه کباب یونانی

طرز تهیه کامل “ذرت مکزیکی” با طعمی فوق العاده بی نظیر

طرز تهیه کامل “ذرت مکزیکی” با طعمی فوق العاده بی نظیر

طرز تهیه “املت ایتالیایی”

طرز تهیه “املت ایتالیایی”

طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه

طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه

طرز تهیه “پیراشکی لهستانی”

طرز تهیه “پیراشکی لهستانی”

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه “چیکن استراگانف”

طرز تهیه “چیکن استراگانف”

طرز تهیه “اشترودل گوشت”

طرز تهیه “اشترودل گوشت”

طرز تهیه “نودل اسفناج”

طرز تهیه “نودل اسفناج”

“خوراک مرغ ایتالیایی” خوشمزه و نحوه پختن آن

“خوراک مرغ ایتالیایی” خوشمزه و نحوه پختن آن

مطالب مرتبط

طرز تهیه “پیتزا پیراشکی” خانگی در فر

طرز تهیه “پیتزا پیراشکی” خانگی در فر

طرز تهیه “پیراشکی مرغ” و بادمجان

طرز تهیه “پیراشکی مرغ” و بادمجان

طرز تهیه “پیراشکی مربایی” ترد و خوشمزه در خانه

طرز تهیه “پیراشکی مربایی” ترد و خوشمزه در خانه

طرز تهیه پیراشکی گوجه فرنگی

طرز تهیه پیراشکی گوجه فرنگی

طرز تهیه “پیراشکی گوشت” مراکشی

طرز تهیه “پیراشکی گوشت” مراکشی

طرز تهیه کامل “پیراشکی” ساده با طعمی باورنکردنی

طرز تهیه کامل “پیراشکی” ساده با طعمی باورنکردنی

آموزش کامل درست کردن “پیراشکی مرغ” با تصاویر

آموزش کامل درست کردن “پیراشکی مرغ” با تصاویر

طرز تهیه پیراشکی خانگی با نان لواش ، خوشمزه و خواستنی

طرز تهیه پیراشکی خانگی با نان لواش ، خوشمزه و خواستنی

مراحل پخت “پیراشکی تن ماهی” لذیذ و خوشمزه

مراحل پخت “پیراشکی تن ماهی” لذیذ و خوشمزه

دستور پخت و طرز تهیه ساده “خوراک مرغ لهستانی”

دستور پخت و طرز تهیه ساده “خوراک مرغ لهستانی”

طرز تهیه “پیراشکی سوسیس”

طرز تهیه “پیراشکی سوسیس”

طرز تهیه “پیراشکی پواچا”

طرز تهیه “پیراشکی پواچا”

طرز تهیه “کیک شکلاتی لهستانی” ترد و خوشمزه

طرز تهیه “کیک شکلاتی لهستانی” ترد و خوشمزه

طرز تهیه “پیراشکی سیب زمینی” و شوید

طرز تهیه “پیراشکی سیب زمینی” و شوید

طرز تهیه “پیراشکی کرم دار” به روشی ساده

طرز تهیه “پیراشکی کرم دار” به روشی ساده

ساده ترین روش تهیه “پیراشکی سمبوسه مرغ”

ساده ترین روش تهیه “پیراشکی سمبوسه مرغ”

پایان نامه جنجالی دانشجوی لهستانی درباره زاینده رود

پایان نامه جنجالی دانشجوی لهستانی درباره زاینده رود

“پیراشکی مرغ” با خمیر سیب زمینی

“پیراشکی مرغ” با خمیر سیب زمینی

پیراشکی گوشت : روش درست کردن با سیب زمینی

پیراشکی گوشت : روش درست کردن با سیب زمینی

دستور پخت “پیراشکی اسفناج” لذیذ و خوش طعم

دستور پخت “پیراشکی اسفناج” لذیذ و خوش طعم