در این مطلب از آشپزخانه مجله اینترنتی فنجان طرز تهیه سالاد سیب زمینی و زیتون مناسب برای هر مهمانی را آماده کرده ایم.
مواد لازم برای سالاد سیب زمینی و زیتون
- جعفری خردشده:200 گرم
- زیتون بدون هسته:300 گرم
- فلفل دلمه ای :یک عدد
- سس مایونز :3 قاشق غذاخوری
- خیار شور :200 گرم
- سیب زمینی بزرگ :3 عدد
- نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز :بهمقدار لازم
- آب لیمو :بهمقدار لازم
طرز تهیهسالاد سیب زمینی و زیتون
ابتدا سیب زمینی ها را شستهبگذارید آبپز شود و در این فاصلهخیارشور و فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید سپس سیب زمینی های پختهشدهرا پوست بگیرید و خرد کنید.(در صورت تمایل میتوانید سیب زمینی ها را لهکنید)
سیب زمینی ، فلفل دلمهای ، زیتون و خیارشور را داخل ظرفی ریختهو با هم مخلوط کنید و بعد از آن سس مایونز را بههمراهکمی نمک ، فلفل و آبلیمو مخلوط کردهو خوب هم بزنید. سس را روی سالا بریزید و مخلوط کنید تا همهمواد با هم ترکیب شود.
سالاد را قبل از سرو داخل یخچال بگذارید خنک شود.
نکات
- می توانید برای رنگین شدن سالاد چند عدد فلفل دلمهای رنگی را در کنار سالاد تان قرار دهید.
- اندازهمواد را خودتان میتوانید نسبت بهنفرات تغییر دهید و در همین مورد میتوانید سس مایونز را کمتر یا بیشتر بریزید.
- زمانی کهسیب زمینی کاملا سرد شد آن را خرد کنید. و زمان مخلوط کردن مواد بهتر است در ظرف بزرگ و کم عمقی بریزید تا موقع هم زدن مواد سیب زمینی ها لهنشوند.
نکات تکمیلی در مورد سالاد سیب زمینی
سالاد سیب زمینی جزو انواع سالاد میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقهمیباشد .
سالاد سیب زمینی را میتوانید در وعدهشام - پیش غذا - سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .