
- گوشت چرخ کردهمخلوط:نیم کیلو
- پیاز :2 عدد متوسط
- قارچ :نیم کیلو
- تخم مرغ :1 تا دو عدد
- شیر :125 میلی لیتر
- کرهیا مارگارین :60 گرم
- پنیر موتزارلا :250 گرم
- آرد گندم :450 گرم
- رب گوجهفرنگی :1 قاشق سوپ خوری
- روغن مایع :100 گرم
- مایهی خمیر :2 قاشق چای خوری
- بهبوددهنده :1 قاشق چای خوری
- شکر:1 قاشق سوپ خوری
- نمک برای خمیر :1 قاشق چای خوری
- نمک، فلفل سیاه :بهمیزان لازم
مایهخمیر را با مقداری شیر ولرم و یک قاشق سوپخوری شکر مخلوط کنید و بگذارید تا بهعمل بیاید.
تخم مرغ را با روغن مایع مخلوط کنید و هم بزنید. سپس بهبود دهندهرا هم بهآن اضافهکنید و مخلوط را خوب هم بزنید.
بعد آرد را کم کم بهآن اضافهنمودهتا مایع بهشکل خمیر در بیاید.. با دست خمیر را ورز دهید تا یکدست شود. بعد مقداری روغن مایع روی خمیر بریزد و روی آن را بپوشانید تا خمیر استراحت کند و دو برابر شود و بهاصطلاح ور بیاید.
بعد از اینکهحجم خمیر دو برابر شد آن را روی میز صافی قرار دهید و قبلا روی میز را آرد پاشی کنید و خمیر را با وردنهبهقطر نیم سانتی متر و در اندازههای 10 در 20 باز کنید.
پیاز را رندهکنید و بههمراهگوشت در مقداری روغن تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند . بعد قارچ ، نمک و فلفل سیاهرا بهآن اضافهکنید و تفت دهید.
در آخر رب گوجهفرنگی را هم داخل گوشت تفت دادهشدهبریزید و 5 دقیقهای سرخ کنید تا رنگ رب باز شود و با بقیهمواد ترکیب شود. مواد آمادهشدهرا ا روی حرارت بردارید تا کمی سرد تر شود و از حرارت بیفتد.
خمیر ها را باز کنید و مقداری از مواد را وسط خمیر بریزید و روی آن پنیر موتزارلا رندهشدهبریزید . بعد یک لایهدیگر از خمیر را روی مواد میانهقرار دهید و با کارد چند چاک موازی روی خمیر ایجاد کنید و با کمی روغن و کرهخمیر را چرب کنید.
سپس خمیر ها را در فر داغ شدهبا حرارت 180 تا 200 درجهسانتی گراد بهمدت 20 دقیقهدر طبقهوسط فر قرار دهید تا اشترودل ها پختهشوند.
اشترودل گوشت جزو ساندویچ میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 40دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقهمیباشد .
اشترودل گوشت را میتوانید در وعدهنهار - شام - سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .