بیشتر بخوانید

طرز تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه

طرز تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه

طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار

طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “پیتزا نیویورکی”

طرز تهیه “پیتزا نیویورکی”

روش تهیه فیله سالمون شب عید

روش تهیه فیله سالمون شب عید

طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) “جوجه کباب اسپانیایی”

طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) “جوجه کباب اسپانیایی”

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه “تالیاتلی” با ژامبون

طرز تهیه “تالیاتلی” با ژامبون

طرز تهیه “گوشت قلقلی” مغزدار یونانی بسیار لذیذ

طرز تهیه “گوشت قلقلی” مغزدار یونانی بسیار لذیذ

طرز تهیه تصویری چیکن ساتای

طرز تهیه تصویری چیکن ساتای
طرز تهیه “اشترودل گوشت”
طرز تهیه “اشترودل گوشت”.ابتدا مایه ی خمیر را با مقداری شیر ولرم و یک قاشق سوپ خوری شکر مخلوط کنید و بگذارید عمل بیاید. اشترودل یا استرودل نام یکی از غذاهای اتریشی است .

مواد لازم برای اشترودل:

  • گوشت چرخ کرده‌مخلوط:نیم کیلو
  • پیاز :2 عدد متوسط
  • قارچ :نیم کیلو
  • تخم مرغ :1 تا دو عدد
  • شیر :125 میلی لیتر
  • کره‌یا مارگارین :60 گرم
  • پنیر موتزارلا :250 گرم
  • آرد گندم :450 گرم
  • رب گوجه‌فرنگی :1 قاشق سوپ خوری
  • روغن مایع :100 گرم
  • مایه‌ی خمیر :2 قاشق چای خوری
  • بهبوددهنده :1 قاشق چای خوری
  • شکر:1 قاشق سوپ خوری
  • نمک برای خمیر :1 قاشق چای خوری
  • نمک، فلفل سیاه :به‌میزان لازم
اشترودل گوشت

 روش پخت اشترودل:

مایه‌خمیر را با مقداری شیر ولرم و یک قاشق سوپخوری شکر مخلوط کنید و بگذارید تا به‌عمل بیاید.

تخم مرغ را با روغن مایع مخلوط کنید و هم بزنید. سپس بهبود دهنده‌را هم به‌آن اضافه‌کنید و مخلوط را خوب هم بزنید.

بعد آرد را کم کم به‌آن اضافه‌نموده‌تا مایع به‌شکل خمیر در بیاید.. با دست خمیر را ورز دهید تا یکدست شود. بعد مقداری روغن مایع روی خمیر بریزد و روی آن را بپوشانید تا خمیر  استراحت کند و دو برابر شود و به‌اصطلاح ور بیاید.

بعد از اینکه‌حجم خمیر دو برابر شد آن را روی میز صافی قرار دهید و قبلا روی میز  را آرد پاشی کنید و خمیر را با وردنه‌به‌قطر نیم سانتی متر و در اندازه‌های 10 در 20 باز کنید.

پیاز را رنده‌کنید و به‌همراه‌گوشت در مقداری روغن تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند . بعد قارچ ، نمک و فلفل سیاه‌را به‌آن اضافه‌کنید و تفت دهید.

در آخر رب گوجه‌فرنگی را هم داخل گوشت تفت داده‌شده‌بریزید و 5 دقیقه‌ای سرخ کنید تا رنگ رب  باز شود و با بقیه‌مواد ترکیب شود. مواد آماده‌شده‌را ا روی حرارت بردارید تا کمی سرد تر شود و از حرارت بیفتد.

پخت اشترودل گوشت

خمیر ها را باز کنید و مقداری از مواد را وسط خمیر بریزید و روی آن پنیر موتزارلا رنده‌شده‌بریزید . بعد  یک لایه‌دیگر از خمیر را روی مواد میانه‌قرار دهید و با کارد چند چاک موازی روی خمیر ایجاد کنید و با کمی روغن و کره‌خمیر را چرب کنید.

سپس خمیر ها را در فر داغ شده‌با حرارت 180 تا 200 درجه‌سانتی گراد به‌مدت 20 دقیقه‌در طبقه‌وسط فر قرار دهید تا اشترودل ها پخته‌شوند.

نکات تکمیلی در مورد اشترودل گوشت

اشترودل گوشت جزو ساندویچ میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 40دقیقه‌
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه‌میباشد .
اشترودل گوشت را می‌توانید در وعده‌نهار - شام - سرو کنید .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 4 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

دستور تهیه “پیتزا نیویورکی”

دستور تهیه “پیتزا نیویورکی”

طرز تهیه “پیتزا مخلوط” خانگی + نکات تهیه

طرز تهیه “پیتزا مخلوط” خانگی + نکات تهیه

طرز تهیه “اسپاگتی ایتالیایی”

طرز تهیه “اسپاگتی ایتالیایی”

طرز تهیه سریع و خوشمزه “بورقی ترکیه”

طرز تهیه سریع و خوشمزه “بورقی ترکیه”

دستور پخت “مرغ تنوری ایتالیایی” با پاستا به روشی مخصوص

دستور پخت “مرغ تنوری ایتالیایی” با پاستا به روشی مخصوص

طرز تهیه خوراک “جوجه چینی” خوشمزه + نکات ایده آل

طرز تهیه خوراک “جوجه چینی” خوشمزه + نکات ایده آل

طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی

طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی

طرز تهیه “تاگوی میگو” یک غذای خوشمزه مکزیکی

طرز تهیه “تاگوی میگو” یک غذای خوشمزه مکزیکی

طرز تهیه مرغ بلغاری

طرز تهیه مرغ بلغاری
مشاهده

مطالب بیشتر در غذاهای خارجی

طرز تهیه کباب یونانی

طرز تهیه کباب یونانی

طرز تهیه کامل “ذرت مکزیکی” با طعمی فوق العاده بی نظیر

طرز تهیه کامل “ذرت مکزیکی” با طعمی فوق العاده بی نظیر

طرز تهیه “املت ایتالیایی”

طرز تهیه “املت ایتالیایی”

طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه

طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه

طرز تهیه “پیراشکی لهستانی”

طرز تهیه “پیراشکی لهستانی”

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه “چیکن استراگانف”

طرز تهیه “چیکن استراگانف”

طرز تهیه “اشترودل گوشت”

طرز تهیه “اشترودل گوشت”

طرز تهیه “نودل اسفناج”

طرز تهیه “نودل اسفناج”

“خوراک مرغ ایتالیایی” خوشمزه و نحوه پختن آن

“خوراک مرغ ایتالیایی” خوشمزه و نحوه پختن آن

مطالب مرتبط

طرز تهیه “تاکوی گوشت” چرخ کرده

طرز تهیه “تاکوی گوشت” چرخ کرده

طرز تهیه “پیراشکی گوشت” مراکشی

طرز تهیه “پیراشکی گوشت” مراکشی

طرز تهیه “کالزون گوشت” یک غذای لذیذ و خوشمزه

طرز تهیه “کالزون گوشت” یک غذای لذیذ و خوشمزه

طرز تهیه “باقلوای گوشت” یک غذای محبوب و معروف ترکی

طرز تهیه “باقلوای گوشت” یک غذای محبوب و معروف ترکی

طرز تهیه “تارت گوشت”

طرز تهیه “تارت گوشت”

طرز تهیه پیتزا گوشت خانگی با قارچ (با فر و بدون فر)

طرز تهیه پیتزا گوشت خانگی با قارچ (با فر و بدون فر)

طرز تهیه “پای بیف و بلوچیز”

طرز تهیه “پای بیف و بلوچیز”

طرز تهیه “نان پر شده با گوشت”

طرز تهیه “نان پر شده با گوشت”

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

نکات و طرز تهیه “باقلوای سه رنگ” یا باقلوای پرچم قزوینی

نکات و طرز تهیه “باقلوای سه رنگ” یا باقلوای پرچم قزوینی

طرز تهیه سمبوسه اسفناج عربی

طرز تهیه سمبوسه اسفناج عربی

طرز تهیه “کالزون گوشت” و کلم ایتالیایی یک غذای خارجی خوشمزه

طرز تهیه “کالزون گوشت” و کلم ایتالیایی یک غذای خارجی خوشمزه

آموزش مرحله به مرحله “فطایر گوشت” خوشمزه و پرطرفدار

آموزش مرحله به مرحله “فطایر گوشت” خوشمزه و پرطرفدار

طرز تهیه “کلوچه فومن” خانگی بسیار ساده

طرز تهیه “کلوچه فومن” خانگی بسیار ساده

طرز تهیه نان محلی “تاوا کوکه سی”

طرز تهیه نان محلی “تاوا کوکه سی”

طرز تهیه “چیزکیک شاه توت” در فر

طرز تهیه “چیزکیک شاه توت” در فر

طرز تهیه “مارگاریتا کیش”

طرز تهیه “مارگاریتا کیش”

طرز تهیه “رولت مرغ حلقه ای” غذایی بسیار آسان و سریع

طرز تهیه “رولت مرغ حلقه ای” غذایی بسیار آسان و سریع

طرز تهیه “گاتا” نان ارمنی به روشی ساده

طرز تهیه “گاتا” نان ارمنی به روشی ساده

طرز تهیه “پای گلابی” خانگی خوشمزه

طرز تهیه “پای گلابی” خانگی خوشمزه