بیشتر بخوانید

طرز تهیه “خورش مرغ ترش” گیلانی

طرز تهیه “خورش مرغ ترش” گیلانی

“کوکو سبزی” : روش درست کردن همراه با نکات تکمیلی

“کوکو سبزی” : روش درست کردن همراه با نکات تکمیلی

طرز تهیه “ترشی کلم قرمز”خانگی و خوش رنگ

طرز تهیه “ترشی کلم قرمز”خانگی و خوش رنگ

دستور تهیه “کوفته مرغ” + نکات مهم

دستور تهیه “کوفته مرغ” + نکات مهم

طرز تهیه سمبوسه خانگی مرحله به مرحله با عکس

طرز تهیه سمبوسه خانگی مرحله به مرحله با عکس

طرزتهیه “اسپاگتی قرمز” خوشرنگ و خوشمزه

طرزتهیه “اسپاگتی قرمز” خوشرنگ و خوشمزه

طرز تهیه “پاستا با مرغ”

طرز تهیه “پاستا با مرغ”

طرز تهیه “خورش گوجه سبز”

طرز تهیه “خورش گوجه سبز”

طرز تهیه “خوراک ماهیچه”با طعمی باورنکردنی

طرز تهیه “خوراک ماهیچه”با طعمی باورنکردنی

طرز تهیه پاپ کورن جوجه

طرز تهیه پاپ کورن جوجه
طرز تهیه “خورش گوشت و گوجه”، ترکمن صحرایی ها
گوشت گوسفند مواد اولیه و همیشگی غذای مردم ترکمن صحراست که با آن غذاهای خوشمزه ای درست می کنند. از پلوهای مخلوط اجاقی گرفته تا خورش های مختلف. این خورش هم یکی از آنهاست. خورشی ساده و سنتی که در بیشتر مهمانی های مردم این شهر سرو می شود.

 مواد لازم برای خورش گوشت و گوجه، ترکمن صحرایی ها

  • 400 گرم:گوشت بره
  • 5 عدد:گوجه‌فرنگی
  • 2 عدد:فلفل سبز
  • 1 عدد:پیاز
  • 3 حبه:سیر
  • 1 پیمانه: جعفری خرد شده
  • به‌میزان لازم:نمک، فلفل و زردچوبه
خورش گوشت و گوجه

طرز تهیه خورش گوشت و گوجه، ترکمن صحرایی ها

  گوشت بره‌را با پیاز و سیر رنده‌شده‌مخلوط کنید و حدود 24 ساعت در یخچال بخوابانید تا مزه‌دار شود.

فلفل سبز و گوجه‌فرنگی ها را نگینی خرد کنید و بر روی حرارت کم تفت دهید.بعد گوشت مزه‌دار شده‌را به‌گوجه‌و فلفل تفت داده‌شده‌اضافه‌کنید.

سپس یک لیوان آب جوش را داخل گوشت بریزید و بگذارید گوشت روی حرارت به‌آرامی بپزدبعد از اینکه‌گوشت کاملا پخته‌شد نمک و فلفل را به‌آن اضافه‌کنید و در 5 دقیقه‌آخر پخت خورش ، جعفری خرد شده‌را اضافه‌کنید.

نکته:

- اگر دوست داشته‌باشید میتوانید یک قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی هم به‌غذا اضافه‌کنید و رنگ خورش تان را قرمز کنید.

 خورش گوشت و گوجه‌

نکات تکمیلی در مورد خورش گوشت و گوجه

خورش گوشت و گوجه جزو غذای محلی - سایر میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه‌
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 30دقیقه‌میباشد .
خورش گوشت و گوجه‌را می‌توانید در وعده‌نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه‌رمضان به‌عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 4 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

طرز تهیه “پیتزای ماکارونی با سبزیجات”

طرز تهیه “پیتزای ماکارونی با سبزیجات”

چگونه “آش زمستانی” جا افتاده درست کنیم ؟ ; طرز تهیه کامل

چگونه “آش زمستانی” جا افتاده درست کنیم ؟ ; طرز تهیه کامل

“جوجه کباب” جاافتاده رستورانی چگونه درست می شود ؟

“جوجه کباب” جاافتاده رستورانی چگونه درست می شود ؟

طرز تهیه “کباب تابه ای سیخی” با روشی جدید و خوشمزه

طرز تهیه “کباب تابه ای سیخی” با روشی جدید و خوشمزه

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه “فیله کباب” گو.سفندی ترد و خوشمزه

طرز تهیه “فیله کباب” گو.سفندی ترد و خوشمزه

طرز تهیه “ماهی شکم پر” بدون فر و لذیذ

طرز تهیه “ماهی شکم پر” بدون فر و لذیذ

طرز تهیه “کشمش پلو” ماهی لاری

طرز تهیه “کشمش پلو” ماهی لاری

طرز تهیه رول مارچوبه و لازانیا

طرز تهیه رول مارچوبه و لازانیا

طرزتهیه “قارچ شکم پر” مجلسی و خوشمزه

طرزتهیه “قارچ شکم پر” مجلسی و خوشمزه
مشاهده

مطالب بیشتر در غذاهای ایرانی

طرز تهیه فلافل برای افطاری بسیار خوشمزه و جذاب

طرز تهیه فلافل برای افطاری بسیار خوشمزه و جذاب

طرز تهیه “آش کشک” و جعفری

طرز تهیه “آش کشک” و جعفری

طرز تهیه “فرنی فشکل”دسر مخصوص گیلانی ها

طرز تهیه “فرنی فشکل”دسر مخصوص گیلانی ها

طرز تهیه “قلقلی هندی” در سس مخصوص

طرز تهیه “قلقلی هندی” در سس مخصوص

طرز تهیه “چیکن استریپس”

طرز تهیه “چیکن استریپس”

طرز تهیه کامل “خورشت فسنجان” جا افتاده با مرغ

طرز تهیه کامل “خورشت فسنجان” جا افتاده با مرغ

دستور تهیه “ماکارونی با سویا” خانگی خوشمزه

دستور تهیه “ماکارونی با سویا” خانگی خوشمزه

طرز تهیه غذای جنوبی “قلیه ماهی”

طرز تهیه غذای جنوبی “قلیه ماهی”

طرز تهیه “میگو پفکی” + نکات تکمیلی

طرز تهیه “میگو پفکی” + نکات تکمیلی

طرز تهیه مرغ بریان خانگی در فر

طرز تهیه مرغ بریان خانگی در فر

مطالب مرتبط

طرز تهیه “مرجو خورش”

طرز تهیه “مرجو خورش”

طرز تهیه “خورش کلم” طالقانی ها

طرز تهیه “خورش کلم” طالقانی ها

طرز تهیه “خورش بزقرمه”

طرز تهیه “خورش بزقرمه”

طرز تهیه “خورشت قیمه با گوشت شتر مرغ”

طرز تهیه “خورشت قیمه با گوشت شتر مرغ”

دستور آشپزی “خورش گوشت و خرما”

دستور آشپزی “خورش گوشت و خرما”

طرز تهیه “خورش سیب گلاب”

طرز تهیه “خورش سیب گلاب”

طرز تهیه “خورش هویج و پسته با گوشت شترمرغ”

طرز تهیه “خورش هویج و پسته با گوشت شترمرغ”

طرز تهیه “خورش به” خوشمزه و جا افتاده

طرز تهیه “خورش به” خوشمزه و جا افتاده

طرز تهیه “خورش قیمه عربی”

طرز تهیه “خورش قیمه عربی”

طرز تهیه “خورش سیب” خوشمزه و دلچسب لرستان

طرز تهیه “خورش سیب” خوشمزه و دلچسب لرستان

طرز تهیه “خورش تره” با گوشت ، یک رقیب جدی برای قورمه سبزی

طرز تهیه “خورش تره” با گوشت ، یک رقیب جدی برای قورمه سبزی

طرز تهیه “خورش چغاله بادام”  + نکات و ترفندهای آن

طرز تهیه “خورش چغاله بادام” + نکات و ترفندهای آن

طرز تهیه “خورش بوقلمون” با فوت و فن خاص جا افتادن

طرز تهیه “خورش بوقلمون” با فوت و فن خاص جا افتادن

طرز تهیه “خورش لوبیای ارومیه” با طعمی خوشمزه

طرز تهیه “خورش لوبیای ارومیه” با طعمی خوشمزه

دستور پخت بهترین “خورش غوره بادمجان با گوشت”

دستور پخت بهترین “خورش غوره بادمجان با گوشت”

طرز تهیه “خورش گوجه سبز”

طرز تهیه “خورش گوجه سبز”

طرز تهیه “خوراک راگوی گوشت” و لبو

طرز تهیه “خوراک راگوی گوشت” و لبو

طرز تهیه “گراتن گوشت و بادمجان”

طرز تهیه “گراتن گوشت و بادمجان”

طرز تهیه تانتونی tantuni گوشت ( ترکیه )

طرز تهیه تانتونی tantuni گوشت ( ترکیه )

طرز تهیه “فسنجون با گوشت قلقلی” و کدو حلوایی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه “فسنجون با گوشت قلقلی” و کدو حلوایی با طعم بسیار عالی