بیشتر بخوانید

طرز تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه

طرز تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه

طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار

طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “پیتزا نیویورکی”

طرز تهیه “پیتزا نیویورکی”

روش تهیه فیله سالمون شب عید

روش تهیه فیله سالمون شب عید

طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) “جوجه کباب اسپانیایی”

طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) “جوجه کباب اسپانیایی”

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه “تالیاتلی” با ژامبون

طرز تهیه “تالیاتلی” با ژامبون

طرز تهیه “گوشت قلقلی” مغزدار یونانی بسیار لذیذ

طرز تهیه “گوشت قلقلی” مغزدار یونانی بسیار لذیذ

طرز تهیه تصویری چیکن ساتای

طرز تهیه تصویری چیکن ساتای
طرز تهیه “مانیکوتی اسفناج با سس گوجه” با طعم دلپذیر
مانیکوتی اسفناج غذای بسیار لذیذ ایتالیایی است که در خانواده پاستا ها قرار می گیرد و زمانی که با سس گوجه همراه شود،تجربه ی طعمی دلپذیر خواهد بود.

مواد لازم برای مانیکوتی اسفناج با سس گوجه

  • لولۀ پاستا :8 عدد 
  • روغن زیتون1 قاشق چای خوری
  • پنیر ریکوتا425 گرم
  • پنیر پارمزان رنده‌شده :کم چرب 1 پیمانه
  • پوست لیمو رنده‌شده1 قاشق چای خوری
  • اسفناج :280 گرم
  • سس مارینارا 2 پیمانه
  • پونه‌خشک شده1 قاشق چای خوری
  • خامه :2 قاشق سوپ خوری
مانیکوتی اسفناج با سس گوجه

طرز تهیه‌مانیکوتی اسفناج با سس گوجه

ابتدا پاستا را در آب جوش و نمک بریزید و طبق دستور روی بسته‌آن را بپزید و آبکش کنید.

در این فاصله‌مواد میانی پاستا را آماده‌کنید، برای این کار نیمی از پنیر پارمزان را با اسفناج ، پنیر ریکوتا ، پوست لیمو ، نمک و فلفل مخلوط کرده‌و داخل قیف بریزید.

سینی فر را چرب کنید ، مواد قیف را داخل پاستاهای لوله‌ای بریزید و داخل سینی فر بچینید.

سپس مواد روی پاستا را آماده‌نمایید ، برای این کار خامه‌،سس مارینارا و پونه را با هم مخلوط کرده‌و روی پاستا ها بریزید.

در آخر باقی مانده‌پنیر پارمزان را روی آن پخش کرده‌و داخل فر قرار دهید تا به‌مدت نیم ساعت با حرارت 190 درجه‌سانتی گراد بپزد.

مانیکوتی اسفناج را در ظرف مورد نظر منتقل کرده‌و سرو کنید.

مانیکوتی اسفناج با سس گوجه

نکات تکمیلی در مورد مانیکوتی اسفناج با سس گوجه

مانیکوتی اسفناج با سس گوجه جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه‌
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 35دقیقه‌میباشد .
مانیکوتی اسفناج با سس گوجه‌را می‌توانید در وعده‌نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه‌رمضان به‌عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 4 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

دستور تهیه “پیتزا نیویورکی”

دستور تهیه “پیتزا نیویورکی”

طرز تهیه “پیتزا مخلوط” خانگی + نکات تهیه

طرز تهیه “پیتزا مخلوط” خانگی + نکات تهیه

طرز تهیه “اسپاگتی ایتالیایی”

طرز تهیه “اسپاگتی ایتالیایی”

طرز تهیه سریع و خوشمزه “بورقی ترکیه”

طرز تهیه سریع و خوشمزه “بورقی ترکیه”

دستور پخت “مرغ تنوری ایتالیایی” با پاستا به روشی مخصوص

دستور پخت “مرغ تنوری ایتالیایی” با پاستا به روشی مخصوص

طرز تهیه خوراک “جوجه چینی” خوشمزه + نکات ایده آل

طرز تهیه خوراک “جوجه چینی” خوشمزه + نکات ایده آل

طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی

طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی

طرز تهیه “تاگوی میگو” یک غذای خوشمزه مکزیکی

طرز تهیه “تاگوی میگو” یک غذای خوشمزه مکزیکی

طرز تهیه مرغ بلغاری

طرز تهیه مرغ بلغاری
مشاهده

مطالب بیشتر در غذاهای خارجی

طرز تهیه کباب یونانی

طرز تهیه کباب یونانی

طرز تهیه کامل “ذرت مکزیکی” با طعمی فوق العاده بی نظیر

طرز تهیه کامل “ذرت مکزیکی” با طعمی فوق العاده بی نظیر

طرز تهیه “املت ایتالیایی”

طرز تهیه “املت ایتالیایی”

طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه

طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه

طرز تهیه “پیراشکی لهستانی”

طرز تهیه “پیراشکی لهستانی”

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه “چیکن استراگانف”

طرز تهیه “چیکن استراگانف”

طرز تهیه “اشترودل گوشت”

طرز تهیه “اشترودل گوشت”

طرز تهیه “نودل اسفناج”

طرز تهیه “نودل اسفناج”

“خوراک مرغ ایتالیایی” خوشمزه و نحوه پختن آن

“خوراک مرغ ایتالیایی” خوشمزه و نحوه پختن آن

مطالب مرتبط

طرز تهیه سالاد پاستا با گوجه و مارچوبه

طرز تهیه سالاد پاستا با گوجه و مارچوبه

شیوه درست کردن پاستا گوجه، زیتون و اسفناج با طعمی دلچسب

شیوه درست کردن پاستا گوجه، زیتون و اسفناج با طعمی دلچسب

طرز تهیه پاستا با سس گوشت تند

طرز تهیه پاستا با سس گوشت تند

طرز تهیه “پاستا با سس سبز”

طرز تهیه “پاستا با سس سبز”

طرز تهیه پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری

طرز تهیه پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری

کامل ترین دستور پخت سالاد پاستا پستو

کامل ترین دستور پخت سالاد پاستا پستو

طرز تهیه “پاستا با آووکادو”

طرز تهیه “پاستا با آووکادو”

روش درست کردن پاستا با گوجه و پنیر و ریحان

روش درست کردن پاستا با گوجه و پنیر و ریحان

طرز تهیه “پاستا و جوجه در سس بادام زمینی”

طرز تهیه “پاستا و جوجه در سس بادام زمینی”

طعم خوب “پاستا” درکنار سالاد ایتالیایی و نان سیر

طعم خوب “پاستا” درکنار سالاد ایتالیایی و نان سیر

طرز تهیه “پاستا قالبی”

طرز تهیه “پاستا قالبی”

طرز تهیه “پاستا با گوشت” دودی

طرز تهیه “پاستا با گوشت” دودی

طرز تهیه پنه با سس اسفناج و پنیر

طرز تهیه پنه با سس اسفناج و پنیر

طرز تهیه “پاستا با گوشت قلقلی”

طرز تهیه “پاستا با گوشت قلقلی”

طرز تهیه پاستا صدفی دریایی (کانکیلی)

طرز تهیه پاستا صدفی دریایی (کانکیلی)

طرز تهیه فریتاتا ی پاستا با پنیر

طرز تهیه فریتاتا ی پاستا با پنیر

دستور تهیه ویژه “پاستا پنه” با سس آلفردو + تصاویر

دستور تهیه ویژه “پاستا پنه” با سس آلفردو + تصاویر

طرز تهیه پاستا پوتانسکا ایتالیایی خوشمزه

طرز تهیه پاستا پوتانسکا ایتالیایی خوشمزه

طرز تهیه “پاستا تن توفری” (Tuna Casserole)

طرز تهیه “پاستا تن توفری” (Tuna Casserole)

طرز تهیه فتوچینی با شیر پرچرب و پنیر

طرز تهیه فتوچینی با شیر پرچرب و پنیر