
ابتدا پاستا را در آب جوش و نمک بریزید و طبق دستور روی بستهآن را بپزید و آبکش کنید.
در این فاصلهمواد میانی پاستا را آمادهکنید، برای این کار نیمی از پنیر پارمزان را با اسفناج ، پنیر ریکوتا ، پوست لیمو ، نمک و فلفل مخلوط کردهو داخل قیف بریزید.
سینی فر را چرب کنید ، مواد قیف را داخل پاستاهای لولهای بریزید و داخل سینی فر بچینید.
سپس مواد روی پاستا را آمادهنمایید ، برای این کار خامه،سس مارینارا و پونه را با هم مخلوط کردهو روی پاستا ها بریزید.
در آخر باقی ماندهپنیر پارمزان را روی آن پخش کردهو داخل فر قرار دهید تا بهمدت نیم ساعت با حرارت 190 درجهسانتی گراد بپزد.
مانیکوتی اسفناج را در ظرف مورد نظر منتقل کردهو سرو کنید.
مانیکوتی اسفناج با سس گوجه جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 35دقیقهمیباشد .
مانیکوتی اسفناج با سس گوجهرا میتوانید در وعدهنهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماهرمضان بهعنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .