
- نشاسته:1 پیمانه
- آب :7 پیمانه
- شکر :3 پیمانه
- کره:نصف پیمانه
- خلال بادام :بهمقدار لازم
- خلال پسته :بهمقدار لازم
- زعفران آب کرده:بهمقدار لازم
- گلاب :4 قاشق غذاخوری
- هل :بهمقدار لازم
مسقطی یکی از شیرینی های خوشمزهو پر طرفدار است کهبهعنوان دسر و پیش غذا استفادهمیشود.
برای درست کردن مسقطی بهتر است نشاستهرا از قبل بخیسانید، اول از همهآب و نشاسته خیس خوردهرا در ظرفی ریختهو خوب هم بزنید.
بعد از اینکهنشاستهدر آب حل شد آن را از صافی عبور دهید تا یکدست شود. بعد در قابلمهای ریختهو بر روی حرارت قرار دهید.
شکر را بههمراهکرهبهنشاستهاضافهکنید و بگذارید تا مواد مخلوط شدهبجوشند و غلیظ شوند.
در حین قوام آمدن نشاستهزعفران دم کردهرا بهمواد در حال جوشیدن اضافهکنید و مدام هم بزنید تا تهنگیرد.
بعد از اینکهنشاستهبهقوام کافی رسید یعنی از فرنی غلیظ تر شد گلاب و هل را بهآن اضافهکنید و 2 تا 3 دقیقهبعد حرارت را خاموش کنید.
زمانی کهمواد خوب جا افتاد و بهشکل خمیری در آمد و از ظرف جدا شد ، ظرف مستطیلی شکلی را چرب کردهو مواد مسقطی را داخل آن بریزید و روی آن بهاندازهدلخواهخلال بادام و پستهبریزید و کنار بگذارید تا سرد شود.
بعد از سرد شدن مسقطی را داخل یخچال بگذارید تا خودش را خوب بگیرد.
هنگام سرو آن را بهشکل دلخواهبرش بزنید و در دیس پذیرایی بچینید.
مسقطی شیرازی جزو دسرهای ایرانی میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 4 ساعت میباشد .
مسقطی شیرازی را میتوانید در وعدهدسر - سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .