بیشتر بخوانید

طرز تهیه “پاناکوتا” ؛ خامه پخته شده با طعمی بی نظیر

طرز تهیه “پاناکوتا” ؛ خامه پخته شده با طعمی بی نظیر

طرز تهیه “پاناکوتای زعفرانی” ؛ شیک و مجلسی

طرز تهیه “پاناکوتای زعفرانی” ؛ شیک و مجلسی

“دسر پاناکوتا شکلاتی” طعمی بی نهایت خوشمزه با طرز تهیه

“دسر پاناکوتا شکلاتی” طعمی بی نهایت خوشمزه با طرز تهیه

آموزش کامل درست کردن “معجون گرانولا”

آموزش کامل درست کردن “معجون گرانولا”

طرز تهیه “خورش ماست اصفهانی” اصیل و خوشمزه

طرز تهیه “خورش ماست اصفهانی” اصیل و خوشمزه

طرز تهیه “کیک داکواز”

طرز تهیه “کیک داکواز”

طرز تهیه دسر کاپوچینو

طرز تهیه دسر کاپوچینو

طرز تهیه “دسر سمیفردو” ؛ دسری خوشمزه و بسیار شیک

طرز تهیه “دسر سمیفردو” ؛ دسری خوشمزه و بسیار شیک

آموزش تهیه “کاسترد لیمویی چای سبز” یک دسر ژاپنی خوشمزه

آموزش تهیه “کاسترد لیمویی چای سبز” یک دسر ژاپنی خوشمزه

طرز تهیه آسانترین موس شکلات دنیا

طرز تهیه آسانترین موس شکلات دنیا
طرز تهیه “مسقطی شیرازی” خانگی خوشمزه
مسقطی نوعی شیرینی برشی و از سوغاتی های چند شهر ایران مانند بندرعباس، فین، کازرون، سیرجان، لار و گراش است. تا یکدست شود و بعد در قابلمه ای می ریزیم

مواد لازم مسقطی شیرازی

  • نشاسته‌:1 پیمانه
  • آب :7 پیمانه
  • شکر :3 پیمانه
  • کره‌:نصف پیمانه 
  • خلال بادام :به‌مقدار لازم
  • خلال پسته :به‌مقدار لازم 
  • زعفران آب کرده:به‌مقدار لازم
  • گلاب :4 قاشق غذاخوری
  • هل :به‌مقدار لازم 

مسقطی شیرازی

طرز تهیه‌مسقطی شیرازی

مسقطی یکی از شیرینی های خوشمزه‌و پر طرفدار است که‌به‌عنوان دسر و پیش غذا استفاده‌میشود.

برای درست کردن مسقطی بهتر است نشاسته‌را از قبل بخیسانید، اول از همه‌آب و نشاسته خیس خورده‌را در ظرفی ریخته‌و خوب هم بزنید.

بعد از اینکه‌نشاسته‌در آب حل شد آن را از صافی عبور دهید تا یکدست شود. بعد در قابلمه‌ای ریخته‌و بر روی حرارت قرار دهید.

شکر را به‌همراه‌کره‌به‌نشاسته‌اضافه‌کنید و بگذارید تا مواد مخلوط شده‌بجوشند و غلیظ شوند.

در حین قوام آمدن نشاسته‌زعفران دم کرده‌را به‌مواد در حال جوشیدن اضافه‌کنید و مدام هم بزنید تا ته‌نگیرد.

بعد از اینکه‌نشاسته‌به‌قوام کافی رسید یعنی از فرنی غلیظ تر شد گلاب و هل را به‌آن اضافه‌کنید و 2 تا 3 دقیقه‌بعد حرارت را خاموش کنید.  

درست کردن مسقطی

زمانی که‌مواد خوب جا افتاد و به‌شکل خمیری در آمد و از ظرف جدا شد ، ظرف مستطیلی شکلی را چرب کرده‌و مواد مسقطی را داخل آن بریزید و روی آن به‌اندازه‌دلخواه‌خلال بادام و پسته‌بریزید و کنار بگذارید تا سرد شود.

بعد از سرد شدن مسقطی را داخل یخچال بگذارید تا خودش را خوب بگیرد.

هنگام سرو آن را به‌شکل دلخواه‌برش بزنید و در دیس پذیرایی بچینید.

نکته:

  • این مسقطی حدود 3 الی 4 ماه‌داخل یخچال و در ظرف در بسته‌قابل نگهداری است.
  • اگر نشاسته‌را از قبل خیس کنیم ترشی آن گرفته‌می‌شود.

نکات تکمیلی در مورد مسقطی شیرازی

مسقطی شیرازی جزو دسرهای ایرانی میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 4 ساعت میباشد .
مسقطی شیرازی را می‌توانید در وعده‌دسر - سرو کنید .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 4 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

طرز تهیه “دسر کاسترد” با پودر کاسترد و انار

طرز تهیه “دسر کاسترد” با پودر کاسترد و انار

طرز تهیه دسر گیلاس

طرز تهیه دسر گیلاس

طرز تهیه ژله لیمو و کرم کارامل نارگیلی

طرز تهیه ژله لیمو و کرم کارامل نارگیلی

طرز تهیه کیک شکلاتی کلاسیک

طرز تهیه کیک شکلاتی کلاسیک

طرز تهیه کلوچه ی گوشت برای کودکان

طرز تهیه کلوچه ی گوشت برای کودکان

آموزش درست کردن “بستنی گردویی” خوشمزه خانگی

آموزش درست کردن “بستنی گردویی” خوشمزه خانگی

طرز تهیه “کمپوت سیب” برای تسکین معده

طرز تهیه “کمپوت سیب” برای تسکین معده

طرز تهیه “مسقطی شیرازی” خانگی خوشمزه

طرز تهیه “مسقطی شیرازی” خانگی خوشمزه

طرز تهیه حلوای زنجبیلی

طرز تهیه حلوای زنجبیلی

طرز تهیه “کرم کارامل” یک دسر پرطرفدار

طرز تهیه “کرم کارامل” یک دسر پرطرفدار
مشاهده

مطالب بیشتر در دسر

طرز تهیه دسر کرم کاستارد

طرز تهیه دسر کرم کاستارد

نحوه درست کردن اسموتی موز برای کودکان با طعم عالی

نحوه درست کردن اسموتی موز برای کودکان با طعم عالی

طرز تهیه دسر ژله و انار شیک و ساده برای مهمانی هایتان

طرز تهیه دسر ژله و انار شیک و ساده برای مهمانی هایتان

طرز تهیه “شله زرد” با نکات ویژه و کاربردی

طرز تهیه “شله زرد” با نکات ویژه و کاربردی

طرز تهیه “دسر توت فرنگی” خانگی مخصوص میهمانی ها

طرز تهیه “دسر توت فرنگی” خانگی مخصوص میهمانی ها

شیوه درست کردن “دسر خرده شیشه”

شیوه درست کردن “دسر خرده شیشه”

طرز تهیه دسر طالبی

طرز تهیه دسر طالبی

به این روش “کیک قهوه فنجانی” درست نمایید

به این روش “کیک قهوه فنجانی” درست نمایید

آموزش کامل درست کردن دسر “موس قهوه”

آموزش کامل درست کردن دسر “موس قهوه”

طرز تهیه بستنی با دانه های قهوه

طرز تهیه بستنی با دانه های قهوه

مطالب مرتبط

طرز تهیه “مسقطی انار” ایده جالبی برای شب یلدا

طرز تهیه “مسقطی انار” ایده جالبی برای شب یلدا

طرز تهیه “مسقطی با شیر” + تصاویر و راه حل

طرز تهیه “مسقطی با شیر” + تصاویر و راه حل

طرز تهیه “حلوای شیرازی” خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه “حلوای شیرازی” خوشمزه و مجلسی

شکر پلوی اصیلِ شیرازی خوشمزه و قدیمی

شکر پلوی اصیلِ شیرازی خوشمزه و قدیمی

طرز تهیه لوبیا پلوی شیرازی

طرز تهیه لوبیا پلوی شیرازی

طرز تهیه ته چین شیرازی

طرز تهیه ته چین شیرازی

غذاهای محلی شیراز؛ هم خوشمزه هم مقوی

غذاهای محلی شیراز؛ هم خوشمزه هم مقوی

پودینگ وانیلی ، دسری خوشمزه + طرز تهیه

پودینگ وانیلی ، دسری خوشمزه + طرز تهیه

طرز تهیه “کلم پلو شیرازی” با سبکی خاص و خوشمزه

طرز تهیه “کلم پلو شیرازی” با سبکی خاص و خوشمزه

طرز تهیه “کوفته سبزی شیرازی”

طرز تهیه “کوفته سبزی شیرازی”

طرز تهیه “آب پیازک” یا اشکنه شیرازی

طرز تهیه “آب پیازک” یا اشکنه شیرازی

“طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی” و خواص بی نظیر آن

“طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی” و خواص بی نظیر آن

طعم فوق العاده “انار پلو” شیرازی را حتما تجربه کنید + طرز تهیه

طعم فوق العاده “انار پلو” شیرازی را حتما تجربه کنید + طرز تهیه

طرز تهیه “کوفته هلو”ی شیرازی

طرز تهیه “کوفته هلو”ی شیرازی

خوشمزه ترین طرز تهیه “راحت الحلقوم” خانگی

خوشمزه ترین طرز تهیه “راحت الحلقوم” خانگی

طرز تهیه “دسر نشاسته وانیلی” + نکات جالب جا افتادن

طرز تهیه “دسر نشاسته وانیلی” + نکات جالب جا افتادن

طرز تهیه آبگوشت با دستور تهیه خانگی و خوشمزه

طرز تهیه آبگوشت با دستور تهیه خانگی و خوشمزه

فالوده شیرازی ساده و خوشمزه خانگی

فالوده شیرازی ساده و خوشمزه خانگی

طرز تهیه قنبرپلو شیرازی به روش سنتی و آسان

طرز تهیه قنبرپلو شیرازی به روش سنتی و آسان

طرز تهیه کیک نارگیلی خوشمزه خانگی

طرز تهیه کیک نارگیلی خوشمزه خانگی