
شیرینی ماکارون از جملهزیباترین شیرینی ها میباشد کهمتعلق بهفرانسوی ها میباشد و یکی از نکات مثبت این شیرینی میتوان بهباز بودن دست انتخاب برای رنگ آن باشد ، بلهشیرینی ماکارون را میتوان در رنگ ها و اندازههای مختلف درست کنید.
- بادام بدون پوست پودر شده120 گرم
- سفیدهتخم مرغ 2 عدد حدود 60 گرم
- وانیل درسته1 عدد یا وانیل پودری مقداری
- پودر قند 150 گرم
- نمک کمی
بادام را آسیاب کنید و از الک رد کنید تا کاملا حالت پودر باشد. بعد سفیدهتخم مرغ را بههمراهکمی نمک با هم زن برقی خوب هم بزنید و بعد پودرقند را کم کم بهآن اضافهکنید و آنقدر هم بزنید تا کاملا پف کند و سبک شود.سپس پودر بادام را بهسفیدهاضافهکنید و با چنگال در حد مخلوط شدن هم بزنید تا پف سفیدهنخوابد.برای رنگ های مختلف باید از رنگ های خوراکی مجاز استفادهکنید مثلا برای رنگ قهوه ای باید پودر کاکائو الک شدهرا روی سفیدهبریزید و با مفتول یا چنگال هم بزنید.تا رنگ ماکارون ها شکلاتی شود.
برای رنگی کردن ماکارون ها باید مایهآمادهشدهرا بهچند قسمت تقسیم کنید و با رنگ های مختلف مخلوط کنید .
کف دو عدد سینی را با کاغذ پوستس بپوشانید و مایه ماکارون را داخل قیف با ماسورهگرد بریزید و یا سر قیف یا همان ماسورهرا بهاندازه8 میلی متر ببرید و با فاصلهخمیر ها را بهاندازهیک سکه500 تومانی روی کاغذ بریزید طوری کهقطر هر ماکارون بعد از پخت دو و نیم سانتی متر بشود.و بههمین ترتیب تمام دو سینی را پر کنید. بهتر است وقتی تمام سینی پر شد دو طرف سینی را بگیرید و چند بار سینی را آرام بهزمین بکوبید تا خمیر در سینی پخش شود و در واقعهشرهکند.
سینی های پر شدهرا در فر 149 درجه سانتی گراد و یا 300 درجهفارنهایت بهمدت 10 الی 15 دقیقهقرار دهید تا ماکارون ها پف کنند و بپزند. بعد از اینکهاز فر خارج کردید اجازهدهید تا کاملا سرد شوند.
شیرینی ماکارون جزو کیک و شیرینی - شیرینی خشک میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
شیرینی ماکارون را میتوانید در وعدهمیان وعده- دسر - سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 20 نفر مناسب میباشد .