بیشتر بخوانید

“کیک خرمایی” با طعمی متفاوت تر از همه کیک ها + طرز تهیه

“کیک خرمایی” با طعمی متفاوت تر از همه کیک ها + طرز تهیه

آموزش درست کردن “ژله مکعبی” با طعم و رنگ های مختلف

آموزش درست کردن “ژله مکعبی” با طعم و رنگ های مختلف

آموزش درست کردن “راحت الحلقوم” خوشمزه و خانگی

آموزش درست کردن “راحت الحلقوم”  خوشمزه و خانگی

ساده ترین و خوشمزه ترین روش تهیه ی “کارامل موز”

ساده ترین و خوشمزه ترین روش تهیه ی “کارامل موز”

نحوه درست کردن “معجون” فوق العاده خوش طعم

نحوه درست کردن “معجون” فوق العاده خوش طعم

روش درست کردن دسر “شارلوت میوه ای” خوشمزه با ژله

روش درست کردن دسر “شارلوت میوه ای” خوشمزه با ژله

دستور پخت خوشمزه ترین “دونات” خانگی

دستور پخت خوشمزه ترین “دونات” خانگی

“شیرینی نخودچی” با دستور تهیه و نکات بسیار عالی و خوشمزه

“شیرینی نخودچی” با دستور تهیه و نکات بسیار عالی و خوشمزه

بهترین و ساده ترین روش تهیه “کلوچه دارچینی”

بهترین و ساده ترین روش تهیه “کلوچه دارچینی”

آموزش کامل و ساده پخت “نان بربری” در منزل

آموزش کامل و ساده پخت “نان بربری” در منزل
طرز تهیه “شیرینی ماکارون”
ماکارون یک شیرینی فرانسوی است که در اصل با سفیده تخم مرغ و شکر تهیه می شود. از دیگر مواد لازم برای این شیرینی پودر شکر یا پودر قند، پودر بادام یا پودر بادام زمینی و رنگ طبیعی می باشد. معمولاً وسط این شیرینی با شکلات سفید، خامه و یا مربا پر می شود.

روش درست کردن شیرینی ماکارون 

شیرینی ماکارون از جمله‌زیباترین شیرینی ها می‌باشد که‌متعلق به‌فرانسوی ها می‌باشد و یکی از نکات مثبت این شیرینی می‌توان به‌باز بودن دست انتخاب برای رنگ آن باشد ، بله‌شیرینی ماکارون را می‌توان در رنگ ها و اندازه‌های مختلف درست کنید.

مواد لازم برای تهیه‌شیرینی ماکارون

  • بادام بدون پوست پودر شده‌120 گرم
  • سفیده‌تخم مرغ 2 عدد حدود 60 گرم
  • وانیل درسته‌1 عدد یا وانیل پودری مقداری
  • پودر قند 150 گرم
  • نمک کمی 
مواد لازم با انتخاب شما :
  • پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
  • رنگ زرد 10 قطره
  • پسته‌پودر شده‌2 قاشق غذا خوری
  • وانیل درسته‌1 عدد یا وانیل پودری مقداری
  • رنگ سبز 10 قطره
  • پودر نارگیل 2 قاشق غذا خوری
  • رنگ قرمز 10 قطره 
شیرینی
 

طرز تهیه‌شیرینی ماکارون

 بادام را آسیاب کنید و از الک رد کنید تا کاملا حالت پودر باشد. بعد سفیده‌تخم مرغ را به‌همراه‌کمی نمک با هم زن برقی خوب هم بزنید و بعد  پودرقند را کم کم به‌آن اضافه‌کنید و آنقدر هم بزنید تا کاملا پف کند و سبک شود.سپس پودر بادام را به‌سفیده‌اضافه‌کنید و با چنگال در حد مخلوط شدن  هم بزنید تا پف سفیده‌نخوابد.برای رنگ های مختلف باید از رنگ های خوراکی مجاز استفاده‌کنید مثلا برای رنگ قهوه ای باید پودر کاکائو الک شده‌را روی سفیده‌بریزید و با مفتول یا چنگال هم بزنید.تا رنگ ماکارون ها شکلاتی شود.

برای رنگی کردن ماکارون ها باید مایه‌آماده‌شده‌را به‌چند قسمت تقسیم کنید و با رنگ های مختلف مخلوط کنید .

کف دو عدد سینی را با کاغذ پوستس بپوشانید و مایه  ماکارون را داخل قیف با ماسوره‌گرد بریزید و یا سر قیف یا همان ماسوره‌را به‌اندازه‌8 میلی متر ببرید و با فاصله‌خمیر ها را به‌اندازه‌یک سکه‌500 تومانی روی کاغذ بریزید طوری که‌قطر هر ماکارون بعد از پخت دو و نیم سانتی متر بشود.و به‌همین ترتیب تمام دو  سینی را پر کنید. بهتر است وقتی تمام  سینی پر شد  دو طرف سینی را بگیرید و چند بار سینی را آرام به‌زمین بکوبید تا خمیر در سینی پخش شود و در واقعه‌شره‌کند.

 سینی های پر شده‌را در فر 149 درجه سانتی گراد و یا 300 درجه‌فارنهایت  به‌مدت 10 الی 15 دقیقه‌قرار دهید تا ماکارون ها پف کنند و بپزند. بعد از اینکه‌از فر خارج کردید اجازه‌دهید تا کاملا سرد شوند.

 

 مواد میانی شیرینی ماکارون
  •  کره‌بدون نمک   4  ق غ
  •  پنیر خامه‌ای   1/2 پیمانه
  • آب نبات نعناع     1/4 پیمانه
کره‌را در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود سپس با هم زن دستی آن را هم بزنید تا نرم نر م شود بعد پنیر را به‌آن اضافه‌کنید و خوب هم بزنید تا کاملا باهم مخلوط شوند. آب نبات ها را بکوبید تا کاملا پودر شوند وتکه‌ای درشت از آن نماند. بعد پودر آب نبات  را به‌کره‌و پنیر مخلوط شده‌اضافه‌کنید و کاملا در هم مخلوط کنید  . مواد آماده‌شده‌را داخل قیف بریزید و سر قیف را سوراخ کوچکی ایجاد کنید . ماکارون ها را برگردانید و از مواد به‌مقدار مناسب روی قسمت صاف و درونی ماکارون ها بریزید و ماکارون دومی را رویش قرار دهید.
 و تا موقعی که‌بخواهید سرو کنید در یخچال و یا جای خنک نگهدارید. البته‌ماکارون ها را نمی توان بیشتر از 2 روز نگهداری کرد .ولی میتوان در یک ظرف در بسته‌و در لابه‌لای کاغذ پوستی در فریزربه‌مدت 1 تا 2 هفته‌نگهداری کنید.

 

 شیرینی ماکارون

نکات تکمیلی در مورد شیرینی ماکارون

شیرینی ماکارون جزو کیک و شیرینی - شیرینی خشک میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
شیرینی ماکارون را می‌توانید در وعده‌میان وعده‌- دسر - سرو کنید .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 20 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

ساده ترین آموزش درست کردن “شیرموز نسکافه”

ساده ترین آموزش درست کردن “شیرموز نسکافه”

طرز تهیه “شیرینی ساق عروس” به سبکی خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه “شیرینی ساق عروس” به سبکی خوشمزه و متفاوت

آموزش درست کردن “سس مایونز” خانگی و سالم

آموزش درست کردن “سس مایونز” خانگی و سالم

“باقلوا”ی فوق العاده خوشمزه و بی نظیر + طرز تهیه آسان

“باقلوا”ی فوق العاده خوشمزه و بی نظیر + طرز تهیه آسان

روش تهیه دسر خوشمزه و مدرن “کرم موکا”

روش تهیه دسر خوشمزه و مدرن “کرم موکا”

نحوه درست کردن “ترشی هفت بیجار” فوری و بدون نیاز به گذشت زمان

نحوه درست کردن “ترشی هفت بیجار” فوری و بدون نیاز به گذشت زمان

آموزش تهیه خوشمزه ترین دسر “ژله شیر و موز”

آموزش تهیه خوشمزه ترین دسر “ژله شیر و موز”

طرز تهیه دسر مدرن و شیک “ترافل” شکلاتی + نکات

طرز تهیه دسر مدرن و شیک “ترافل” شکلاتی + نکات

بهترین “کیک قهوه” خانگی با طعمی خاص + طرز تهیه

بهترین “کیک قهوه” خانگی با طعمی خاص + طرز تهیه

طرز تهیه خوشمزه ترین “رولت زردآلو و پرتقال”

طرز تهیه خوشمزه ترین “رولت زردآلو و پرتقال”
مشاهده

مطالب بیشتر در شیرینی پزی

طرز تهیه خوشمزه ترین “فروماژ پرتقال” برای پذیرایی

طرز تهیه خوشمزه ترین “فروماژ پرتقال” برای پذیرایی

آموزش درست کردن خوش طعم ترین یخمک ایتالیایی هندوانه و زنجبیل

آموزش درست کردن خوش طعم ترین یخمک ایتالیایی هندوانه و زنجبیل

آموزش درست کردن کیک داغ و خوشمزه پای سیب

آموزش درست کردن کیک داغ و خوشمزه پای سیب

طرز تهیه آسان “شیرینی برشتوک” برای عصرانه

طرز تهیه آسان “شیرینی برشتوک” برای عصرانه

روش تهیه خوشمزه ترین “شکلات گردویی” با شکلات تلخ

روش تهیه خوشمزه ترین “شکلات گردویی” با شکلات تلخ

آموزش جالب درست کردن “ژله تخم مرغی”

آموزش جالب درست کردن “ژله تخم مرغی”

لذت بخش ترین “تیرامیسو” به همراه طرز تهیه خوشمزه آن

لذت بخش ترین “تیرامیسو” به همراه طرز تهیه خوشمزه آن

آموزش درست کردن دمنوش جنگی برای روزهای زمستانی

آموزش درست کردن دمنوش جنگی برای روزهای زمستانی

دستور تهیه دمنوش آرامش بخش گل گاوزبان و سنبل الطیب

دستور تهیه دمنوش آرامش بخش گل گاوزبان و سنبل الطیب

روش تهیه و دم کردن “چای کویتی” خوش طعم

روش تهیه و دم کردن “چای کویتی” خوش طعم

مطالب مرتبط

کامل ترین دستور تهیه “شیرینی گل” با طعم خوشمزه

کامل ترین دستور تهیه “شیرینی گل” با طعم خوشمزه

طرز تهیه “شیرینی نسکافه ای”

طرز تهیه “شیرینی نسکافه ای”

طرز تهیه “شیرینی گردویی” یک شیرینی خشک و خوشمزه

طرز تهیه “شیرینی گردویی” یک شیرینی خشک و خوشمزه

طرز تهیه خوشمزه و دوست داشتنی شیرینی نارگیلی

طرز تهیه خوشمزه و دوست داشتنی شیرینی نارگیلی

طرز تهیه  آسان و سریع “شیرینی ماکارون فلفلی”

طرز تهیه آسان و سریع “شیرینی ماکارون فلفلی”

طرز تهیه “شیرینی نارگیلی” با ترفند خوشمزه شدن

طرز تهیه “شیرینی نارگیلی” با ترفند خوشمزه شدن

طرز تهیه “شیرینی زبان” خانگی

طرز تهیه “شیرینی زبان” خانگی

آموزش گام به گام و طرز تهیه “شیرینی کشمشی”

آموزش گام به گام و طرز تهیه “شیرینی کشمشی”

طرز تهیه شیرینی فوق العاده خوشمزه + دستور تهیه شیرینی شانسی

طرز تهیه شیرینی فوق العاده خوشمزه + دستور تهیه شیرینی شانسی

طرز تهیه شیرینی لطیفه خانگی یکی از معروفترین شیرینی های خامه ای

طرز تهیه شیرینی لطیفه خانگی یکی از معروفترین شیرینی های خامه ای

شیرینی دانمارکی براق و خوشمزه + طرز تهیه خانگی

شیرینی دانمارکی براق و خوشمزه + طرز تهیه خانگی

طرز تهیه “شیرینی قلبی مربایی” فوق العاده خوشمزه و شیرین

طرز تهیه “شیرینی قلبی مربایی” فوق العاده خوشمزه و شیرین

طرز تهیه ساده و سریع “شیرینی برنجی” با مایکروویو

طرز تهیه ساده و سریع “شیرینی برنجی” با مایکروویو

شیرینی بخور ولی شیرینی رژیمی

شیرینی بخور ولی شیرینی رژیمی

طرز تهیه مرحله به مرحله “شیرینی شطرنجی” خانگی

طرز تهیه مرحله به مرحله “شیرینی شطرنجی” خانگی

طرز تهیه و نکات خوشمزه کردن “شیرینی ناپلئونی”

طرز تهیه و نکات خوشمزه کردن “شیرینی ناپلئونی”

طرز تهیه “شیرینی کشمش” با شکلات بسیار لذیذ و خوش طعم

طرز تهیه “شیرینی کشمش” با شکلات بسیار لذیذ و خوش طعم

طرز تهیه  آسان “شیرینی تر” در خانه

طرز تهیه آسان “شیرینی تر” در خانه

طرز تهیه آسان “شیرینی برشتوک” برای عصرانه

طرز تهیه آسان “شیرینی برشتوک” برای عصرانه

طرز تهیه “شیرینی ونیزی” یک شیرینی فوق العاده خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه “شیرینی ونیزی” یک شیرینی فوق العاده خوشمزه و متفاوت