
- سینه بوقلمون چرخ شده:بهمیزان دلخواه
- پیاز رندهشده و آب گرفته :3 عدد
- کره :بهاندازع کافی
- زعفران دم شده :تهفنجان
- زنجفیل :2 ق.م
- جعفری ساطوری شده :1 فنجان
- نمک ، فلفل سیاه : بهمیزان لازم
گوشت بوقلمون و پیاز رندهشدهرا 3 بار دیگر با هم چرخ کنید تا کاملا لهشوند . سپس زعفران ، زنجفیل ،جعفری ، نمک و فلفل را بهآنها اضافهکنید و خوب ورز دهید.
بعد از مواد گوشت بهاندازهیک نارنگی جدا کنید . دستتان را با آب ولرم خیس کنید و گوشت را در دست بهشکل یک بیضی فرم دهید.
بعد بهسیخ بگیرید و بچسبانید و با انگشت شصت آن را بهصورت لقمهلقمهحالت دهید.
شعلهپایین فر را از یک ربع قبل با حرارت 180 درجهسانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و کباب ها را روی آن قرار دهید و کرهرا ذوب کنید و با قلمو چند دور رویش بکشید.
سپس بهمدت 20 دقیقهتا نیم ساعت کباب ها را داخل فر قرار دهید.
در فاصلهپخت کباب ها آنها را پشت و رو کنید.
کباب کوبیدهبوقلمون جزو انواع کباب میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقهمیباشد .
کباب کوبیدهبوقلمون را میتوانید در وعدهنهار - شام - سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .