بیشتر بخوانید

طرز تهیه “خورش مرغ ترش” گیلانی

طرز تهیه “خورش مرغ ترش” گیلانی

“کوکو سبزی” : روش درست کردن همراه با نکات تکمیلی

“کوکو سبزی” : روش درست کردن همراه با نکات تکمیلی

طرز تهیه “ترشی کلم قرمز”خانگی و خوش رنگ

طرز تهیه “ترشی کلم قرمز”خانگی و خوش رنگ

دستور تهیه “کوفته مرغ” + نکات مهم

دستور تهیه “کوفته مرغ” + نکات مهم

طرز تهیه سمبوسه خانگی مرحله به مرحله با عکس

طرز تهیه سمبوسه خانگی مرحله به مرحله با عکس

طرزتهیه “اسپاگتی قرمز” خوشرنگ و خوشمزه

طرزتهیه “اسپاگتی قرمز” خوشرنگ و خوشمزه

طرز تهیه “پاستا با مرغ”

طرز تهیه “پاستا با مرغ”

طرز تهیه “خورش گوجه سبز”

طرز تهیه “خورش گوجه سبز”

طرز تهیه “خوراک ماهیچه”با طعمی باورنکردنی

طرز تهیه “خوراک ماهیچه”با طعمی باورنکردنی

طرز تهیه پاپ کورن جوجه

طرز تهیه پاپ کورن جوجه
طرز تهیه “کباب کوبیده بوقلمون” در فر
وقتی حرف از کباب به میان می آید همه آب از دهانشان سرازیر می شود. حالا خیلی فرقی نمیکند این کباب از چه نوعی باشد، کباب کوبیده، برگ، کباب مرغ و یا حتی “کباب کوبیده بوقلمون” که در اینجا دستور آن را برای شما آورده ایم.

مواد لازم برای کباب کوبیده بوقلمون در فر

  • سینه  بوقلمون چرخ شده‌:به‌میزان دلخواه
  • پیاز رنده‌شده  و آب گرفته :3 عدد
  • کره :به‌اندازع کافی
  • زعفران دم شده :ته‌فنجان
  • زنجفیل :2 ق.م
  • جعفری ساطوری شده :1 فنجان
  • نمک ، فلفل سیاه :  به‌میزان لازم
کباب کوبیده‌بوقلمون

طرز تهیه‌کباب کوبیده‌بوقلمون در فر

گوشت بوقلمون و پیاز رنده‌شده‌را 3 بار دیگر با هم چرخ کنید تا کاملا له‌شوند . سپس زعفران ، زنجفیل ،جعفری ، نمک و فلفل را به‌آنها اضافه‌کنید و خوب ورز دهید.

بعد از مواد گوشت به‌اندازه‌یک نارنگی جدا کنید . دستتان را با آب ولرم خیس کنید و گوشت را در دست به‌شکل یک بیضی فرم دهید.

بعد به‌سیخ بگیرید و بچسبانید و با انگشت شصت آن را به‌صورت لقمه‌لقمه‌حالت دهید.

شعله‌پایین فر را از یک ربع قبل با حرارت 180 درجه‌سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.

کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و کباب ها را روی آن قرار دهید و کره‌را ذوب کنید و با قلمو  چند دور رویش بکشید.

سپس به‌مدت 20 دقیقه‌تا نیم ساعت  کباب ها را داخل فر قرار دهید.

در فاصله‌پخت کباب ها آنها را پشت و رو کنید.

 کباب کوبیده‌بوقلمون

نکات تکمیلی در مورد کباب کوبیده‌بوقلمون

کباب کوبیده‌بوقلمون جزو انواع کباب میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه‌
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه‌میباشد .
کباب کوبیده‌بوقلمون را می‌توانید در وعده‌نهار - شام - سرو کنید .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 4 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

طرز تهیه “پیتزای ماکارونی با سبزیجات”

طرز تهیه “پیتزای ماکارونی با سبزیجات”

چگونه “آش زمستانی” جا افتاده درست کنیم ؟ ; طرز تهیه کامل

چگونه “آش زمستانی” جا افتاده درست کنیم ؟ ; طرز تهیه کامل

“جوجه کباب” جاافتاده رستورانی چگونه درست می شود ؟

“جوجه کباب” جاافتاده رستورانی چگونه درست می شود ؟

طرز تهیه “کباب تابه ای سیخی” با روشی جدید و خوشمزه

طرز تهیه “کباب تابه ای سیخی” با روشی جدید و خوشمزه

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه “فیله کباب” گو.سفندی ترد و خوشمزه

طرز تهیه “فیله کباب” گو.سفندی ترد و خوشمزه

طرز تهیه “ماهی شکم پر” بدون فر و لذیذ

طرز تهیه “ماهی شکم پر” بدون فر و لذیذ

طرز تهیه “کشمش پلو” ماهی لاری

طرز تهیه “کشمش پلو” ماهی لاری

طرز تهیه رول مارچوبه و لازانیا

طرز تهیه رول مارچوبه و لازانیا

طرزتهیه “قارچ شکم پر” مجلسی و خوشمزه

طرزتهیه “قارچ شکم پر” مجلسی و خوشمزه
مشاهده

مطالب بیشتر در غذاهای ایرانی

طرز تهیه فلافل برای افطاری بسیار خوشمزه و جذاب

طرز تهیه فلافل برای افطاری بسیار خوشمزه و جذاب

طرز تهیه “آش کشک” و جعفری

طرز تهیه “آش کشک” و جعفری

طرز تهیه “فرنی فشکل”دسر مخصوص گیلانی ها

طرز تهیه “فرنی فشکل”دسر مخصوص گیلانی ها

طرز تهیه “قلقلی هندی” در سس مخصوص

طرز تهیه “قلقلی هندی” در سس مخصوص

طرز تهیه “چیکن استریپس”

طرز تهیه “چیکن استریپس”

طرز تهیه کامل “خورشت فسنجان” جا افتاده با مرغ

طرز تهیه کامل “خورشت فسنجان” جا افتاده با مرغ

دستور تهیه “ماکارونی با سویا” خانگی خوشمزه

دستور تهیه “ماکارونی با سویا” خانگی خوشمزه

طرز تهیه غذای جنوبی “قلیه ماهی”

طرز تهیه غذای جنوبی “قلیه ماهی”

طرز تهیه “میگو پفکی” + نکات تکمیلی

طرز تهیه “میگو پفکی” + نکات تکمیلی

طرز تهیه مرغ بریان خانگی در فر

طرز تهیه مرغ بریان خانگی در فر

مطالب مرتبط

طرز تهیه جدید “کباب کوبیده” با طعم ترخون

طرز تهیه جدید “کباب کوبیده” با طعم ترخون

طرز تهیه “کباب کوبیده مرغ با سس هندی”

طرز تهیه “کباب کوبیده مرغ با سس هندی”

طرز تهیه “کباب کوبیده زعفرانی” پرطرفدار و خوشمزه

طرز تهیه “کباب کوبیده زعفرانی” پرطرفدار و خوشمزه

خوشمزه ترین کباب کوبیده بدون ریختن کوبیده از سیخ

خوشمزه ترین کباب کوبیده بدون ریختن کوبیده از سیخ

یک شام سریع و خوشمزه با “کباب کوبیده مرغ”

یک شام سریع و خوشمزه با “کباب کوبیده مرغ”

طرز تهیه کباب “کوبیده مرغ” و نکات تکمیلی آن

طرز تهیه کباب “کوبیده مرغ” و نکات تکمیلی آن

آموزش مرحله به مرحله کباب کوبیده دو رنگ خانگی

آموزش مرحله به مرحله کباب کوبیده دو رنگ خانگی

طرز تهیه کباب کوبیده در فر

طرز تهیه کباب کوبیده در فر

طرز تهیه “چلو کباب کوبیده” مخصوص

طرز تهیه “چلو کباب کوبیده” مخصوص

دستور پخت کباب کوبیده در توری

دستور پخت کباب کوبیده در توری

9+1 نکته مهم و فاش نشده در طرز تهیه کباب کوبیده

9+1 نکته مهم و فاش نشده در طرز تهیه کباب کوبیده

طرز تهیه کباب تابه ای با فر به صورت ساده اما حرفه ای

طرز تهیه کباب تابه ای با فر به صورت ساده اما حرفه ای

طرز تهیه “کباب عربی”، یک کباب محبوب در میان عرب ها

طرز تهیه “کباب عربی”، یک کباب محبوب در میان عرب ها

“کباب کوبیده در فر” رو چجوری انقد خوشمزه درست می کنند؟

“کباب کوبیده در فر” رو چجوری انقد خوشمزه درست می کنند؟

طرز تهیه “کباب بناب” خوشمزه و اصیل ایرانی+ عکس

طرز تهیه “کباب بناب” خوشمزه و اصیل ایرانی+ عکس

طرز تهیه کباب کوبیده ماهیتابه ای : همونی که شما میخواستید !

طرز تهیه کباب کوبیده ماهیتابه ای : همونی که شما میخواستید !

طرز تهیه “کباب چوبی” ویتنامی با یک سس لذیذ

طرز تهیه “کباب چوبی” ویتنامی با یک سس لذیذ

بهترین نوع درست کردن “کباب کوبیده” رستورانی با آموزش

بهترین نوع درست کردن “کباب کوبیده” رستورانی با آموزش

طرز تهیه “کباب چنجه” با گوشت گوسفندی

طرز تهیه “کباب چنجه” با گوشت گوسفندی

طرز تهیه نرمترین “کباب شیشلیک” شاندیزی

طرز تهیه نرمترین “کباب شیشلیک” شاندیزی