بیشتر بخوانید

طرز تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه

طرز تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه

طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار

طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “پیتزا نیویورکی”

طرز تهیه “پیتزا نیویورکی”

روش تهیه فیله سالمون شب عید

روش تهیه فیله سالمون شب عید

طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) “جوجه کباب اسپانیایی”

طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) “جوجه کباب اسپانیایی”

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه “تالیاتلی” با ژامبون

طرز تهیه “تالیاتلی” با ژامبون

طرز تهیه “گوشت قلقلی” مغزدار یونانی بسیار لذیذ

طرز تهیه “گوشت قلقلی” مغزدار یونانی بسیار لذیذ

طرز تهیه تصویری چیکن ساتای

طرز تهیه تصویری چیکن ساتای
طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی
“کوبه عربی” یک غذای محبوب و بسیار خوشمزه و پرطرفدار عربی است که متناسب با ذائقه ایرانی هاست .آموزش تهیه آن را در آشپزخانه مجله اینترنتی فنجان ببینید.

مواد لازم برای تهیه‌کوبه‌:

  • گوشت چرخ کرده :150 گرم
  • سیب زمینی :1 عدد کوچک
  • تخم مرغ :1 عدد
  • برنج :2 لیوان
  • زرشک :3 ق غ
  • سیرله‌شده‌:2 حبه
  • پیاز رنده‌شده :1 عدد
  • گردو :3 ق غ
  • رب گوجه :1 قاشق غذا خوری
  • ادویه‌کاری :2 قاشق چای خوریطرز تهیه‌کوبه

کوبه‌برنجی 

طرز تهیه‌کوبه‌عربی:

ابتدا برنج را بشویید و با کمی نمک و آب خیس دهید. مقدار آب را به‌میزان برنج کته‌اندازه‌بگیرید.یعنی به‌اضای هر پیمانه‌برنج یک پیمانه‌آب اضافه‌کنید.

تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید و پیاز رنده‌شده‌را به‌آن اضافه‌کنید و  تفت دهید.

بعد به‌پیاز ، گوشت چرخ کرده‌، سیر و نمک و فلفل اضافه‌کنید و تفت دهید.

بعد از تفت این مواد و تغییر رنگ گوشت ، زرشک و گردو را به‌آنها اضافه‌کنید و کمی تفت دهید .

رب گوجه‌فرنگی و ادویه‌ها را هم در آخر به‌بقیه‌مواد تفت داده‌شده‌اضافه‌کنید.

برنج را بدون اضافه‌کردن روغن ، به‌صورت کته‌درست کنید . کمی آب آن را بیشتر کنید تا برنج شفته‌شود.

بعد برنج را با گوش کوب بکوبید تا نرم نرم شود.پس از آن صبر کنید تا برنج له‌شده‌سرد شود.

سیب زمینی ها را هم با کمی آب بپزید و بعد پوست آن را بگیرد و با گوشت کوب خوب له‌کنید.

سپس سیب زمینی های له‌شده‌را با برنج و تخم مرغ  مخلوط کنید و خوب ورز دهید.

این خمیر نباید خیلی شل و سفت شود.و کاملا چسبنده‌است. اگر خمیر خیلی شل بود به‌آن مقدار کمی آرد اضافه‌کنید.

داخل ظرفی مقداری آب بریزید و کنار دستتان بگذارید . سپس کف دستتان را خیس کنید و به‌اندازه‌یک نارنگی از خمیر بردارید و کف دست باز کنید.

بعد کمی از مواد گوشت را وسط خمیر بگذارید و خمیر را ببندید.

داخل قابلمه‌ای کوچک مقدار زیادی روغن بریزید و داغ کنید . سپس کوبه‌ها را در روغن داغ و قوطه‌ور سرخ کنید تا رنگ آن قهوه ای شود.

کوبه‌عربی

نکات تکمیلی در مورد کوبه‌عربی

کوبه‌عربی جزو غذای ملل - عربی میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه‌میباشد .
کوبه‌عربی را می‌توانید در وعده‌نهار - شام - سرو کنید .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 4 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

دستور تهیه “پیتزا نیویورکی”

دستور تهیه “پیتزا نیویورکی”

طرز تهیه “پیتزا مخلوط” خانگی + نکات تهیه

طرز تهیه “پیتزا مخلوط” خانگی + نکات تهیه

طرز تهیه “اسپاگتی ایتالیایی”

طرز تهیه “اسپاگتی ایتالیایی”

طرز تهیه سریع و خوشمزه “بورقی ترکیه”

طرز تهیه سریع و خوشمزه “بورقی ترکیه”

دستور پخت “مرغ تنوری ایتالیایی” با پاستا به روشی مخصوص

دستور پخت “مرغ تنوری ایتالیایی” با پاستا به روشی مخصوص

طرز تهیه خوراک “جوجه چینی” خوشمزه + نکات ایده آل

طرز تهیه خوراک “جوجه چینی” خوشمزه + نکات ایده آل

طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی

طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی

طرز تهیه “تاگوی میگو” یک غذای خوشمزه مکزیکی

طرز تهیه “تاگوی میگو” یک غذای خوشمزه مکزیکی

طرز تهیه مرغ بلغاری

طرز تهیه مرغ بلغاری
مشاهده

مطالب بیشتر در غذاهای خارجی

طرز تهیه کباب یونانی

طرز تهیه کباب یونانی

طرز تهیه کامل “ذرت مکزیکی” با طعمی فوق العاده بی نظیر

طرز تهیه کامل “ذرت مکزیکی” با طعمی فوق العاده بی نظیر

طرز تهیه “املت ایتالیایی”

طرز تهیه “املت ایتالیایی”

طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه

طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه

طرز تهیه “پیراشکی لهستانی”

طرز تهیه “پیراشکی لهستانی”

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه “چیکن استراگانف”

طرز تهیه “چیکن استراگانف”

طرز تهیه “اشترودل گوشت”

طرز تهیه “اشترودل گوشت”

طرز تهیه “نودل اسفناج”

طرز تهیه “نودل اسفناج”

“خوراک مرغ ایتالیایی” خوشمزه و نحوه پختن آن

“خوراک مرغ ایتالیایی” خوشمزه و نحوه پختن آن

مطالب مرتبط

طرز تهیه “چکدرمه” غذای ترکمنی ؛ سنتی و خوشمزه

طرز تهیه “چکدرمه” غذای ترکمنی ؛ سنتی و خوشمزه

طرز تهیه “هزاری” غذای محلی استان بندرعباس

طرز تهیه “هزاری” غذای محلی استان بندرعباس

طرز تهیه لیمو پلو، یک قاطی پلوی خوشمزه

طرز تهیه لیمو پلو، یک قاطی پلوی خوشمزه

طرز تهیه “بیلهر پلو” غذای مخصوص و محلی استان کهگیلویه و بویراحمد

طرز تهیه “بیلهر پلو” غذای مخصوص و محلی استان کهگیلویه و بویراحمد

طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار

طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار

طرز تهیه میگو هواری با میگو پلو جنوبی

طرز تهیه میگو هواری با میگو پلو جنوبی

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “کانفتی با برنج” (Confetti)با طعم و بوی دلپذیر

طرز تهیه “کانفتی با برنج” (Confetti)با طعم و بوی دلپذیر

طرز تهیه “ته چین لوبیاسبز” خوش طعم و مجلسی

طرز تهیه “ته چین لوبیاسبز” خوش طعم و مجلسی

طرز تهیه و فوت کوزه گری قیمه نثار اصیل و سنتی

طرز تهیه و فوت کوزه گری قیمه نثار اصیل و سنتی

طرز تهیه “مکش” یک غذای دلچسب و پرطرفدار مردم ایلام

طرز تهیه “مکش” یک غذای دلچسب و پرطرفدار مردم ایلام

روش طبخ “زیره پلوی کرمانی” با گوشت و مرغ

روش طبخ “زیره پلوی کرمانی” با گوشت و مرغ

یک نهار ایرانی با لوبیا پلوی تبریزی + طرز تهیه

یک نهار ایرانی با لوبیا پلوی تبریزی + طرز تهیه

طرز تهیه “پای مرغ و برنج”

طرز تهیه “پای مرغ و برنج”

طرز پخت “پلو پاکستانی” ، یک غذای جدید و پرخاصیت

طرز پخت “پلو پاکستانی” ، یک غذای جدید و پرخاصیت

طرز تهیه “شوید پلو” با نکات تکمیلی و ترفند های خاص خوشمزه شدن

طرز تهیه “شوید پلو” با نکات تکمیلی و ترفند های خاص خوشمزه شدن

طرز تهیه “لبو پلو” غذایی متفاوت و خوش طعم

طرز تهیه “لبو پلو” غذایی متفاوت و خوش طعم

طرز تهیه طعمی متفاوت از “رشته پلو قیسی”

طرز تهیه طعمی متفاوت از “رشته پلو قیسی”

طرز تهیه “ناگت برنج و گوشت” خوشمزه و آسان مخصوص کودکان

طرز تهیه “ناگت برنج و گوشت” خوشمزه و آسان مخصوص کودکان

طرز تهیه اسفناج پلو خوشمزه ایرانی

طرز تهیه اسفناج پلو خوشمزه ایرانی