
- گوشت چرخ کرده :150 گرم
- سیب زمینی :1 عدد کوچک
- تخم مرغ :1 عدد
- برنج :2 لیوان
- زرشک :3 ق غ
- سیرلهشده:2 حبه
- پیاز رندهشده :1 عدد
- گردو :3 ق غ
- رب گوجه :1 قاشق غذا خوری
- ادویهکاری :2 قاشق چای خوریطرز تهیهکوبه
ابتدا برنج را بشویید و با کمی نمک و آب خیس دهید. مقدار آب را بهمیزان برنج کتهاندازهبگیرید.یعنی بهاضای هر پیمانهبرنج یک پیمانهآب اضافهکنید.
تابهای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید و پیاز رندهشدهرا بهآن اضافهکنید و تفت دهید.
بعد بهپیاز ، گوشت چرخ کرده، سیر و نمک و فلفل اضافهکنید و تفت دهید.
بعد از تفت این مواد و تغییر رنگ گوشت ، زرشک و گردو را بهآنها اضافهکنید و کمی تفت دهید .
رب گوجهفرنگی و ادویهها را هم در آخر بهبقیهمواد تفت دادهشدهاضافهکنید.
برنج را بدون اضافهکردن روغن ، بهصورت کتهدرست کنید . کمی آب آن را بیشتر کنید تا برنج شفتهشود.
بعد برنج را با گوش کوب بکوبید تا نرم نرم شود.پس از آن صبر کنید تا برنج لهشدهسرد شود.
سیب زمینی ها را هم با کمی آب بپزید و بعد پوست آن را بگیرد و با گوشت کوب خوب لهکنید.
سپس سیب زمینی های لهشدهرا با برنج و تخم مرغ مخلوط کنید و خوب ورز دهید.
این خمیر نباید خیلی شل و سفت شود.و کاملا چسبندهاست. اگر خمیر خیلی شل بود بهآن مقدار کمی آرد اضافهکنید.
داخل ظرفی مقداری آب بریزید و کنار دستتان بگذارید . سپس کف دستتان را خیس کنید و بهاندازهیک نارنگی از خمیر بردارید و کف دست باز کنید.
بعد کمی از مواد گوشت را وسط خمیر بگذارید و خمیر را ببندید.
داخل قابلمهای کوچک مقدار زیادی روغن بریزید و داغ کنید . سپس کوبهها را در روغن داغ و قوطهور سرخ کنید تا رنگ آن قهوه ای شود.
کوبهعربی جزو غذای ملل - عربی میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقهمیباشد .
کوبهعربی را میتوانید در وعدهنهار - شام - سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .