
- هندوانهتخمهگرفتهخرد شده :6 پیمانه
- ریشهزنجبیل پوست گرفتهو رندهشده :حدود 90 گرم
- شکر سفید :یک پیمانه
- آب لیموترش تازه :2 ق غ
- رندهپوست لیموترش تازه :یک ق چ
- آب :یک پیمانه
داخل یک قابلمهکوچک یک پیمانهآب ، شکر و ریشهزنجبیل رندهشدهرا بریزید و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا شکر حل شود و مایهبهجوش بیاید.
بعد از بهجوش آمدن مواد حرارت را کم کنید و اجازهدهید تا شهد داخل قابلمهدهدقیقهدیگر بهآرامی بجوشد.بعد از آن حرارت را خاموش کنید و بگذارید تا شهد کاملا خنک شود .
شهد خنک شدهرا صاف کنید و با هندوانهخرد شدهو اب لیموترش و رندهپوست لیموترش مخلوط کنید تا یکدست شوند.
سپس مواد ترکیب شدهرا با دستگاهگوشتکوب برقی یا غذاساز بهشکل پورهدر بیاورید.
پورهبدست آمدهرا داخل دستگاهتهیهبستنی بهصورت یخمک در بیاورید و یا در ظرف فلزی بریزید و در فریزر قرار دهید و تا زمان سرو هر از گاهی با همزن دستی آن را مخلوط کنید تا حالت یخی بین تمام قسمت هایش ایجاد شود.
از اسکوپ برای سرو یخمک استفادهکنید و در هر لیوان دو تا سهاسکوپ یخمک بریزید و با برش هندوانهو یا برگ نعنا تزیین کنید.
یخمک ایتالیایی هندوانهو زنجبیل جزو نوشیدنی - سایر نوشیدنی ها میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 5دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقهمیباشد .
یخمک ایتالیایی هندوانهو زنجبیل را میتوانید در وعدهدسر - سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .