طعم این غذای گیاهی مالایی (مردم بومی کشور مالزی) که با پنیر توفو درست می شود شما را شگفت زده می کند.طرز تهیه “پنیر کبابی” و لوبیا سبز را در آشپزخانه مجله اینترنتی فنجان ببینید.
مواد لازم برای پنیر کبابی و لوبیا سبز
- پنیر کبابی:350 گرم
- پنیر توفو : 250 گرم
- روغن مایع گیاهی :¼ پیمانه
- سس سویای شیرین :¼ پیمانه
- پیازچه :3 عدد
- فلفل چیلی سبز :3 عدد
- سیر (نازک اسلایس شده) :2 حبه
- گوجهفرنگی متوسط :2 عدد
- لوبیا سبز:200 گرم
- پوست لیموترش رندهشده :1 قاشق مرباخوری
- زنجبیل تازه :5 سانتی متر
طرز تهیهپنیر کبابی و لوبیا سبز
ابتدا
پنیر ها را بهصورت مکعب هایی با ابعاد 1 سانتیمتری
خرد کنید.
فلفل چیلی ها را بلند
خرد کنید.
لوبیا سبز را بهقطعات 3 سانتیمتری
خرد کنید.
گوجهفرنگی را مکعبی
خرد کنید.
پیازچه ها را هم ریز
خرد کنید.
زنجبیل تازهرا پوست بگیرید و اسلایس کنید.
سپس یک ظرف را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.بعد داخل آن پیازچه، سیر، چیلی، پوست لیمو رندهشدهو زنجبیل را اضافهکنید و کمی
تفت دهید تا نرم شوند.
بعد
پنیر ها را اضافهکنید و تا زمانی که
پنیرها طلایی شوند
تفت دهید.
در مرحلهبعد
لوبیا سبز، گوجهو سس سویای شیرین را اضافهکنید.و بهمدت 3 دقیقهبا هم
تفت دهید.
بعد از
تفت دادن ،تکههای زنجبیل را از داخل غذا بیرون آوردهو بهصورت داغ سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد پنیر کبابی
پنیر کبابی جزو پیش غذا - گوناگون میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقهمیباشد .
پنیر کبابی را میتوانید در وعدهمیان وعده- پیش غذا - سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 6 نفر مناسب میباشد .