
- گوشت ماهیچه: 800 گرم
- نمک، فلفل : بهمیزان لازم
- چغندر : 1 عدد
- هویج : 2 عدد
- لوبیا سبز : 150 گرم
- پیاز : 1 عدد
- سیب زمینی کوچک : 2 عدد
- کلم برگ سفید : 800 گرم
- رب گوجهفرنگی : 2 قاشق غذاخوری
- خامه: 100 گرم
در مرحلهاول گوشت ها را بهقطعات درشت تقسیم کردهو خرد کنید و با مقداری روغن تفت بدهید و سپس با کمی آب روی حرارت قرار دهید تا کاملا بپزد. پس از اینکهگوشت پختهشد نمک و فلفل را بهآن اضافهکنید تا گوشت حالت سفتی بهخود نگیرد.
حال در ظرفی جداگانهسبزیجات را از دیر پز تا زودپز بهترتیب یکی پس از دیگری تفت بدهید بهطوری کهابتدا چغندر را بهشکل خلالی خرد کردهو تفت دهید و بهگوشت بیافزایید.
و کمی پس از چغندر هویج را نیز خلالی خرد کردهو کمی تفت بدهید و بهگوشت افزودهو بعد از آن پیاز و لوبیا را خرد کردهو تفت دادهو بهگوشت اضافهکنید و زمانی کهمشاهدهکردید مواد نیم پز شدند کلم خرد شدهو سیب زمینی را همچنین تفت بدهید و بهگوشت بیافزایید.
در نهایت رب گوجهفرنگی را همانند بقیهمواد کمی تفت دادهو بهسوپ اضافهکنید حال کهتمامی مواد پختهشدند نمک را بهآن افزودهو در ظرف مورد نظر سرو کردهو ترکیب خامهو ماست را روی آن بریزید و نوش جان کنید.
سوپ برش جزو سوپ میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت میباشد .
سوپ برش را میتوانید در وعدهمیان وعده- شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماهرمضان بهعنوان افطار - میل کرد .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .