
- ذرت تازه:4 پیمانه
- جوز هندی رندهشده:1/4 قاشق چایخوری
- کرهبی نمک :4 قاشق غذاخوری
- شکر :نصف قاشق غذاخوری
- پیاز سفید شیرین :نصف پیمانه
- شیر :3-2 پیمانه
ماهیتابهای در اندازهمتوسط روی اجاق گاز قرار دهید و شعلهرا روی درجهمتوسط تنظیم کنید و کرهرا داخل آن بریزید تا آب شود.پیاز های خرد شدهرا در مدت زمان 3 الی 5 دقیقهداخل کرهتفت بدهید و توجهداشتهباشید پیازها نباید طلایی شوند.سپس 3 و نیم پیمانهذرت را روی پیازها ریختهو بر روی آن نمک بپاشید.استفادهاز ادویههای خوب در این مرحلهباعث مشخص شدن طعم ذرت میشود .بنابراین ذرت ها را نیز بهمدت 5 الی 7 دقیقهتفت بدهید و حتما حواستان باشد ذرت ها هم طلایی نشوند حال یک قاشق غذاخوری شکر را بهمخلوط پیاز و ذرت بافزایید.
در مرحلهبعدی در ماهیتابهای جداگانهدو پیمانهاز شیر را داخل آن ریختهو در حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود پس از گرم شدن شیر مخلوط پیاز و ذرت را بهآن اضافهکنید و روی حرارت قرار دهید تا نم نم بجوشد و زمانی کهمشاهدهکردید ذرت ها کاملا پختهشدند آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.
بعد از اینکهمخلوط پیازو ذرت و شیر خنک شد آن را داخل مخلوط کن بریزید و کاملا بهحالت پورهدر بیاورید و سپس پورهرا از یک صافی سیمی ریز رد کنید.مایع رد شدهاز صافی را در ماهیتابهبریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
در مرحلهبعدی جوز هندی را رندهکردهو بهاین مایع اضافهکنید و برای اینکهسوپتان بهقوام بیاید 1 پیمانهشر باقیماندهرا گرم کردهو کم کم بهسوپ بیافزایید تا بهقدر دلخواهتان غلیط شود یک قاشق از سوپ را بچشید و نک آن را تست کنید و بعد یک قاشق شکر باقی ماندهرا بهآن اضافهکنید و در نهایت سوپ را در ظرف دلخواهسرو کردهو با مقداری جوز هندی و ذرت باقیماندهتزیین نمودهو میل نمایید.
سوپ ذرت جزو سوپ میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقهمیباشد .
سوپ ذرت را میتوانید در وعدهمیان وعده- پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماهرمضان بهعنوان افطار - میل کرد .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .