
- کلم سفید کوچک : 1 عدد
- کنسرو ذرت شیرین :1 عدد
- کشمش پلویی :1لیوان
- هویج رندهشده:4 عدد
- مایونز کم چرب : 1لیوان
- شکر:2 قاشق سوپخوری
ابتدا هویج را شستهپوستش را بگیرید و رندهکنید و سپس بهسراغ کلم ها بروید و آنها را شستهو خرد نمایید.
در یک ظرف کوچک سس را با شکر مخلوط کردهو خوب هم بزنید بعد یک کاسهبزرگ آمادهکنید و ذرت ، کشمش ، هویج و کلم خرد شدهرا داخل آن بریزید.
سس آمادهشدهرا بهمواد اضافهکنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود ، سالاد را بهمدت 3 ساعت در یخچال بگذارید تا کشمش ها خوب نرم شوند.
سالاد ذرت جزو انواع سالاد میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقهمیباشد .
سالاد ذرت را میتوانید در وعدهپیش غذا - سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 8 نفر مناسب میباشد .