بیشتر بخوانید

طرز تهیه “خورش مرغ ترش” گیلانی

طرز تهیه “خورش مرغ ترش” گیلانی

“کوکو سبزی” : روش درست کردن همراه با نکات تکمیلی

“کوکو سبزی” : روش درست کردن همراه با نکات تکمیلی

طرز تهیه “ترشی کلم قرمز”خانگی و خوش رنگ

طرز تهیه “ترشی کلم قرمز”خانگی و خوش رنگ

دستور تهیه “کوفته مرغ” + نکات مهم

دستور تهیه “کوفته مرغ” + نکات مهم

طرز تهیه سمبوسه خانگی مرحله به مرحله با عکس

طرز تهیه سمبوسه خانگی مرحله به مرحله با عکس

طرزتهیه “اسپاگتی قرمز” خوشرنگ و خوشمزه

طرزتهیه “اسپاگتی قرمز” خوشرنگ و خوشمزه

طرز تهیه “پاستا با مرغ”

طرز تهیه “پاستا با مرغ”

طرز تهیه “خورش گوجه سبز”

طرز تهیه “خورش گوجه سبز”

طرز تهیه “خوراک ماهیچه”با طعمی باورنکردنی

طرز تهیه “خوراک ماهیچه”با طعمی باورنکردنی

طرز تهیه پاپ کورن جوجه

طرز تهیه پاپ کورن جوجه
طرز تهیه “گشنیز کباب” غذای فوق العاده و خوشمزه آذری
“گشنیز کباب” یک غذای سنتی شهر ماکو و منطقه آذربایجان است که از کوفته های کوچک و مقداری آب حاصل از پخت آنها تشکیل می شود. این غذا را با نان مصرف می کنند و البته بعضی ها دوست دارند نان را در آب آن خرد کرده و مانند آبگوشت میل کنند.

مواد لازم برای گشنیز کباب

  • گوشت چرخ کرده ،500 گرم
  • لپه، 200 گرم
  • پیاز، 2 عدد متوسط
  • تخم مرغ، 2 عدد
  • گشنیز پاک شده، 500 گرم
  • لیمو عمانی، 6 عدد
  • آرد سفید، یک قاشق سوپ خوری
  • روغن مایع به‌مقدار لازم برای سرخ کردن
  • نمک، فلفل و زردچوبه به‌میزان کافی

طرز تهیه گشنیز کباب

لپه‌ها را بشویید و از یکی دو ساعت قبل از پختن خیس دهید. بعد لپه‌ها را داخل مقداری آب به‌مدت 45 دقیقه‌تا یک ساعت بپزید. لپه ها را از آب جدا کنید و آب آن را دور نریزید. گشنیزها را هم بعد از پاک کردن بشویید و داخل سبد بریزید تا آب اضافی آن خشک شود . 

یکی از پیازها را پوست بکنید و از وسط نصف کنید و به‌همراه‌گوشت چرخ کرده‌داخل دستگاه‌خرد کن بریزید تا کاملا له‌شود.

گشنیز کباب

مخلوط را داخل ظرفی گود بریزید و بعد لپه‌های پخته‌شده‌را با نصف دیگر پیاز داخل دستگاه‌خرد کن بریزد و آنها را هم له‌کنید.سپس مخلوط له‌شده‌لپه‌و گوشت را با هم مخلوط کنید و با دست ورز دهید.به‌مخلوط در حال ورز دادن ، نمک ، فلفل و زردچوبه‌اضافه‌کنید .بعد از اینکه‌مواد با هم مخلوط شدند ، تخم مرغ ها را داخل مواد بشکنید و خوب هم بزنید.

تابه‌ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید و از مواد مخلوط گوشتی به‌اندازه‌یک گردو بردارید و با دست به‌صورت کوفته‌های قلقلی در بیاورید و داخل روغن سرخ کنید. 

گشنیزها را به‌صورت درشت  خرد کنید و داخل روغن تفت دهید.

گشنیز کباب آذری

قابلمه‌ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید و پیازهای  نگینی ریز خرد شده‌را  داخل آن تفت دهید تا طلایی شوند.یک قاشق آرد هم به‌پیاز سرخ شده‌اضافه‌کنید و تفت دهید.به‌داخل پیاز و آرد تفت داده‌شده‌، آب لپه‌و یک پیمانه‌آب معمولی اضافه‌کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.

در لیمو عمانی ها چند سوراخ ایجاد کنید و بعد از به‌جوش آمدن آب داخل قابلمه‌بریزید و بعد از چند جوش زدن ، گشنیز تفت داده‌شده‌را به‌آنها اضافه‌کنید و بعد از یک ربع جوشیدن مواد ، کوفته‌های سرخ شده‌را داخل سس درست شده‌بریزید تا 5 دقیقه‌ای در مخلوط گشنیز و لیمو عمانی بپزند. 

نکات تکمیلی در مورد گشنیز کباب

گشنیز کباب جزو غذای محلی - آذربایجانی میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه‌
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه‌میباشد .
گشنیز کباب را می‌توانید در وعده‌نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه‌رمضان به‌عنوان افطار - میل کرد .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 6 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

طرز تهیه “پیتزای ماکارونی با سبزیجات”

طرز تهیه “پیتزای ماکارونی با سبزیجات”

چگونه “آش زمستانی” جا افتاده درست کنیم ؟ ; طرز تهیه کامل

چگونه “آش زمستانی” جا افتاده درست کنیم ؟ ; طرز تهیه کامل

“جوجه کباب” جاافتاده رستورانی چگونه درست می شود ؟

“جوجه کباب” جاافتاده رستورانی چگونه درست می شود ؟

طرز تهیه “کباب تابه ای سیخی” با روشی جدید و خوشمزه

طرز تهیه “کباب تابه ای سیخی” با روشی جدید و خوشمزه

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه “فیله کباب” گو.سفندی ترد و خوشمزه

طرز تهیه “فیله کباب” گو.سفندی ترد و خوشمزه

طرز تهیه “ماهی شکم پر” بدون فر و لذیذ

طرز تهیه “ماهی شکم پر” بدون فر و لذیذ

طرز تهیه “کشمش پلو” ماهی لاری

طرز تهیه “کشمش پلو” ماهی لاری

طرز تهیه رول مارچوبه و لازانیا

طرز تهیه رول مارچوبه و لازانیا

طرزتهیه “قارچ شکم پر” مجلسی و خوشمزه

طرزتهیه “قارچ شکم پر” مجلسی و خوشمزه
مشاهده

مطالب بیشتر در غذاهای ایرانی

طرز تهیه فلافل برای افطاری بسیار خوشمزه و جذاب

طرز تهیه فلافل برای افطاری بسیار خوشمزه و جذاب

طرز تهیه “آش کشک” و جعفری

طرز تهیه “آش کشک” و جعفری

طرز تهیه “فرنی فشکل”دسر مخصوص گیلانی ها

طرز تهیه “فرنی فشکل”دسر مخصوص گیلانی ها

طرز تهیه “قلقلی هندی” در سس مخصوص

طرز تهیه “قلقلی هندی” در سس مخصوص

طرز تهیه “چیکن استریپس”

طرز تهیه “چیکن استریپس”

طرز تهیه کامل “خورشت فسنجان” جا افتاده با مرغ

طرز تهیه کامل “خورشت فسنجان” جا افتاده با مرغ

دستور تهیه “ماکارونی با سویا” خانگی خوشمزه

دستور تهیه “ماکارونی با سویا” خانگی خوشمزه

طرز تهیه غذای جنوبی “قلیه ماهی”

طرز تهیه غذای جنوبی “قلیه ماهی”

طرز تهیه “میگو پفکی” + نکات تکمیلی

طرز تهیه “میگو پفکی” + نکات تکمیلی

طرز تهیه مرغ بریان خانگی در فر

طرز تهیه مرغ بریان خانگی در فر

مطالب مرتبط

طرز تهیه غذای محلی و ایرانی “ساج کباب”

طرز تهیه غذای محلی و ایرانی “ساج کباب”

طرز تهیه “میتلف گوشت” یک غذای مدرن و خوشمزه

طرز تهیه “میتلف گوشت” یک غذای مدرن و خوشمزه

طرز تهیه “پای مرغ” رژیمی با طعم فوق العاده و همه پسند

طرز تهیه “پای مرغ” رژیمی با طعم فوق العاده و همه پسند

طرز تهیه “پلا سر تره”

طرز تهیه “پلا سر تره”

یک غذای سبک و خوشمزه با “سوپ نخود و مرغ”

یک غذای سبک و خوشمزه با “سوپ نخود و مرغ”

خوشمزه ترین طرز تهیه “پوره لوبیا سفید” با طعم فوق العاده

خوشمزه ترین طرز تهیه “پوره لوبیا سفید” با طعم فوق العاده

طرز تهیه ساندویچ کباب تابه ای

طرز تهیه ساندویچ کباب تابه ای

طرز تهیه “چکدرمه” غذای ترکمنی ؛ سنتی و خوشمزه

طرز تهیه “چکدرمه” غذای ترکمنی ؛ سنتی و خوشمزه

طرز تهیه “خورش میگو” با طعمی فوق العاده

طرز تهیه “خورش میگو” با طعمی فوق العاده

طرز تهیه کباب بادمجان با گوشت

طرز تهیه کباب بادمجان با گوشت

طرز تهیه موتبک پلو

طرز تهیه موتبک پلو

طرز تهیه “کوفته ریحان” یک غذای اصیل و خوشمزه ایرانی

طرز تهیه “کوفته ریحان” یک غذای اصیل و خوشمزه ایرانی

طرز تهیه دونر کباب مخصوص خانگی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه دونر کباب مخصوص خانگی با طعمی بی نظیر

حلوای خوش طعم و فوق العاده + طرز تهیه حلوای شیری

حلوای خوش طعم و فوق العاده + طرز تهیه حلوای شیری

آشنایی با طرز تهیه “بَجیه” یک غذای عربی

آشنایی با طرز تهیه “بَجیه” یک غذای عربی

طرز تهیه کتلت خوشمزه ،“شامی کباب” هندی

طرز تهیه کتلت خوشمزه ،“شامی کباب” هندی

طرز تهیه غذای محلی “قورماشورباسی”

طرز تهیه غذای محلی “قورماشورباسی”

طرز تهیه “کباب زیتون”، غذای محبوب جمهوری آذربایجان

طرز تهیه “کباب زیتون”، غذای محبوب جمهوری آذربایجان

طرز تهیه “بریانی سبزیجات” هندی

طرز تهیه “بریانی سبزیجات” هندی

طرز تهیه “میگو گریل”

طرز تهیه “میگو گریل”