
- شکر: 2 پیمانه
- آب: 5 پیمانه
- زعفران دم کرده:بهمقدار لازم
- دارچین: بهمقدار دلخواه
- عرق بهار نارنج یا گلاب و هل :بهمیزان دلخواه
در ابتدا بهسراغ تهیهشربت این دسر خوشمزهبروید بدین منظور در قابلمهای 5 پیمانهآب بریزید و قابلمهرا روی شعلهزیاد گاز قرار بدهید تا بجوشد بعد از این کهآب بهجوش رسید شکر را بهارمی بهآب اضافهکنید و دائما هم بزنید تا شکر درون آب حل شود تا کمی حالت شهد بهخود بگیرد. زعفران دم کردهرا بهشهدتان اضافهکنید و بگذارید تا حدود نیم ساعت شهد بجوشد در پایان کارتان گلاب و یا عرق بهار نارنج را بههمراهکمی دارچین بهشهد بیفزایید تا طعم و عطر بهتری بگیرد.
حال بهسراغ تهیهشیرینی بروید. برای این کار ابتدا رشتههای کادایف باز کنید و با دست کمی خرد کنید. کرهرا بهروش بن ماری آب کنید و روی رشتههای کادایف بریزید، سپس دو قاشق زعفران دم کردهغلیظ را نیز بهرشتهها اضافهکنید.
کف قالب را با کرهچرب کنید سپس نیمی از رشتهها را درون قالب بریزید میتوانید مقدار کمی زعفران روی کرهها بریزید . با کمک یک جسم سنگین مانند لیوان و یا دست رشتهها را بهتهقالب بچسبانید و منسجم کنید.
در ظرف جداگانهدیگری پنیر را بههمراهخامهمخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند برای راحتی این کار میتوانید از هم زن برقی نیز استفادهکنید.
حال این ترکیب را روی رشتههای کادایف درون قالب بریزید و پخش کنید سپس پنیر پیتزا را روی ترکیب پنیر و خامهبریزید.
در ادامهباقی ماندهرشتههای کادایف را روی پنیر بریزید و با کم فشار آن را منسجم کنید.
فر را در دمای 160 درجهقرار بدهید تا گرم شود. بعد از گذشت حدود 15 دقیقهقالب را در طبقهوسط فر قرار بدهید و بگذارید تا بپزد این کار حدودا 30 دقیقهطول میکشد. در دقایق پایانی شعلهبالایی فر را روشن کنید تا لایهرویی کنافهبرشتهشود.
کنافهرا خارج کنید و خیلی سریع شهدی کهاز قبل آمادهکردهاید و سرد شدهرا روی آن بریزید و بگذارید تا کاملا شهد بهخورد کنافهبرود. برای تزئیین این دسر خوشمزهمیتوانید از پودر پستهاستفادهکنید. این دسر را باید بهصورت گرم و تازهسرو کنید تا مواد میانی آن خنک نشود.