بیشتر بخوانید

طرز تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه

طرز تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه

طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار

طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “پیتزا نیویورکی”

طرز تهیه “پیتزا نیویورکی”

روش تهیه فیله سالمون شب عید

روش تهیه فیله سالمون شب عید

طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) “جوجه کباب اسپانیایی”

طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) “جوجه کباب اسپانیایی”

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه “تالیاتلی” با ژامبون

طرز تهیه “تالیاتلی” با ژامبون

طرز تهیه “گوشت قلقلی” مغزدار یونانی بسیار لذیذ

طرز تهیه “گوشت قلقلی” مغزدار یونانی بسیار لذیذ

طرز تهیه تصویری چیکن ساتای

طرز تهیه تصویری چیکن ساتای
طرز تهیه خوراک “جوجه چینی” خوشمزه + نکات ایده آل
طرز تهیه “جوجه چینی” را در سایت مجله اینترنتی فنجان مشاهده نمایید. سینه مرغ را به شکل فیله در آورید. بعد فیله ها را در خمیری که تهیه کرده اید، به طور کامل بغلتانید تا هر دو طرف آن ها خمیری شود.

مواد لازم برای درست کردن جوجه‌چینی :

  • سینه‌مرغ :1 عدد کامل
  • آرد ذرت :1/2 لیوان
  • آرد برنج :1/2لیوان
  • آرد گندم :1 لیوان
  • پیاز:2 عدد
  • سیب زمینی آبپز:2 عدد
  • ماء الشعیر بدون طعم :1 شیشه
  • بیکینگ پودر:1 قاشق مرباخوری سرصاف
  • نمک :به‌مقدار کافی
جوجه‌چینی

طرز تهیه‌جوجه‌چینی :

آرد ذرت را با بیکینگ پودر ، آرد برنج ، آرد گندم  و نمک مخلوط کنید و بعد ماء الشعیر را کم کم به‌آرد های مخلوط شده‌اضافه‌کنید و هم بزنید تا خمیر مانند حلیم غلیظ شود.

خمیر آماده‌شده‌را 2 ساعتی استراحت دهید.

در این فاصله‌سینه‌مرغ را به‌صورت فیله‌برش دهید و بعد از اینکه‌خمیر استراحت کرد ، فیله‌ها را در آن بغلتانید تا هر دو طرف آن ها خمیری شود.

سپس فیله‌ها را در روغن سرخ کنید .

بستگی به‌ذائقه‌تان میتوانید به‌دلخواه‌از پیاز و سیب زمینی استفاده‌کنید. و با سس گوجه‌فرنگی یا سس هزار جزیره‌میل کنید.

جوجه‌چینی

نکات تکمیلی در مورد جوجه‌چینی

جوجه‌چینی جزو غذای ملل - چینی میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه‌
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه‌میباشد .
جوجه‌چینی را می‌توانید در وعده‌نهار - میان وعده‌- شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه‌رمضان به‌عنوان افطار - میل کرد .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 2 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

دستور تهیه “پیتزا نیویورکی”

دستور تهیه “پیتزا نیویورکی”

طرز تهیه “پیتزا مخلوط” خانگی + نکات تهیه

طرز تهیه “پیتزا مخلوط” خانگی + نکات تهیه

طرز تهیه “اسپاگتی ایتالیایی”

طرز تهیه “اسپاگتی ایتالیایی”

طرز تهیه سریع و خوشمزه “بورقی ترکیه”

طرز تهیه سریع و خوشمزه “بورقی ترکیه”

دستور پخت “مرغ تنوری ایتالیایی” با پاستا به روشی مخصوص

دستور پخت “مرغ تنوری ایتالیایی” با پاستا به روشی مخصوص

طرز تهیه خوراک “جوجه چینی” خوشمزه + نکات ایده آل

طرز تهیه خوراک “جوجه چینی” خوشمزه + نکات ایده آل

طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی

طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی

طرز تهیه “تاگوی میگو” یک غذای خوشمزه مکزیکی

طرز تهیه “تاگوی میگو” یک غذای خوشمزه مکزیکی

طرز تهیه مرغ بلغاری

طرز تهیه مرغ بلغاری
مشاهده

مطالب بیشتر در غذاهای خارجی

طرز تهیه کباب یونانی

طرز تهیه کباب یونانی

طرز تهیه کامل “ذرت مکزیکی” با طعمی فوق العاده بی نظیر

طرز تهیه کامل “ذرت مکزیکی” با طعمی فوق العاده بی نظیر

طرز تهیه “املت ایتالیایی”

طرز تهیه “املت ایتالیایی”

طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه

طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه

طرز تهیه “پیراشکی لهستانی”

طرز تهیه “پیراشکی لهستانی”

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه “چیکن استراگانف”

طرز تهیه “چیکن استراگانف”

طرز تهیه “اشترودل گوشت”

طرز تهیه “اشترودل گوشت”

طرز تهیه “نودل اسفناج”

طرز تهیه “نودل اسفناج”

“خوراک مرغ ایتالیایی” خوشمزه و نحوه پختن آن

“خوراک مرغ ایتالیایی” خوشمزه و نحوه پختن آن

مطالب مرتبط

“جوجه چینی” با سس تارتار به روشی ساده و خانگی

“جوجه چینی” با سس تارتار به روشی ساده و خانگی

طرز تهیه “جوجه کباب” آسیایی (Satay chicken)

طرز تهیه “جوجه کباب” آسیایی (Satay chicken)

طرز تهیه “خوراک گوشت” ایرلندی ساده و بی دردسر

طرز تهیه “خوراک گوشت” ایرلندی ساده و بی دردسر

طرز تهیه “جوجه کباب آسیایی”

طرز تهیه “جوجه کباب آسیایی”

 طرز تهیه “جوجه با سس قارچ” خوش طعم و خوشمزه

طرز تهیه “جوجه با سس قارچ” خوش طعم و خوشمزه

طرز تهیه “خوراک جوجه و جگر”

طرز تهیه “خوراک جوجه و جگر”

نکات طلایی برای درست کردن “جوجه سوخاری”

نکات طلایی برای درست کردن “جوجه سوخاری”

طرز تهیه “خوراک گوشت چینی”

طرز تهیه “خوراک گوشت چینی”

طرز تهیه خوراک دریایی با سبزیجات چینی

طرز تهیه خوراک دریایی با سبزیجات چینی

طرز تهیه “بیف پای”

طرز تهیه “بیف پای”

طرز تهیه دو نوع “خمیر پیتزا” خانگی حرفه ای و خوش طعم

طرز تهیه دو نوع “خمیر پیتزا” خانگی حرفه ای و خوش طعم

روشی بی نظیر برای تهیه جوجه به سبک ایتالیایی

روشی بی نظیر برای تهیه جوجه به سبک ایتالیایی

طرز تهیه “راویولی چینی” به مدل اصیل  چینی ها

طرز تهیه “راویولی چینی” به مدل اصیل چینی ها

“طرز تهیه املت چینی” سریع و خوشمزه

“طرز تهیه املت چینی” سریع و خوشمزه

طرز تهیه طعمی خوشمزه از “جوجه گریل شده” با انگور

طرز تهیه طعمی خوشمزه از “جوجه گریل شده” با انگور

طرز تهیه “سوپ گل کلم” با طعم رزماری

طرز تهیه “سوپ گل کلم” با طعم رزماری

طرز تهیه “جوجه ترش” تابه ای

طرز تهیه “جوجه ترش” تابه ای

طرز تهیه “دیم سام” غذای چینی و خوش طعم

طرز تهیه “دیم سام” غذای چینی و خوش طعم

طرز تهیه “جوجه ترش” به روش رستورانی

طرز تهیه “جوجه ترش” به روش رستورانی

طرز تهیه املت لوبیا و میگو چینی

طرز تهیه املت لوبیا و میگو چینی