
- پودر ژله ی آماده یک بسته
- پودر کاستارد 4 قاشق غذاخوری
- شکر 5 قاشق غذاخوری
- شیر 5 لیوان
از 5 لیوان شیری کهدارید یک لیوان جدا کنید و با پودر کاستارد مخلوط کنید تا پودر کاملا در شیر سرد حل شود.سپس 4 لیوان شیر باقی مانده را روی حرارت بگذارید تا داغ شود.بعد شیر حل شدهبا پودر کاستارد را داخل شیر داغ شدهبریزد و شکر را هم بهآن اضافهکنید .در این مرحلهبهمدت 15 دقیقه مدام شیر را هم بزنید تا مثل فرنی غلیظ شود.اگر هم دوست داشتید میتوانید مقدار شکر را کم یا زیاد کنید.مواد آمادهشدهرا پس از اینکهکمی سرد شد در ظرف مورد نظر بریزد و در یخچال بگذارید تا کاملا بستهشود.
پودر ژلهرا طبق دستور روی جلد آن آمادهکنید و بعد از اینکهکمی سرد شد روی کرم داخل یخچال بریزید و دوبارهدر یخچال بگذارید تا کاملا بستهشود.
دسر کرم کاستارد جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 25دقیقه
دسر کرم کاستارد را میتوانید در وعدهمیان وعده- دسر - سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 2 نفر مناسب میباشد .