
ابتدا پیاز را خرد کردهو با مقداری روغن تفت دهید ، سپس زیره پودر شدهرا افزودهو اجازهدهید کمی تفت بخورد.
گوشت را بریزید و با زیرهو پیاز تفت دهید ، در ادامهفلفل ، کلم و هویج رندهشدهرا هم بریزید و همهمواد را با هم تفت دهید تا کمی سرخ شوند.
تابهرا از روی حرارت بر دارید تا خنک شود ، خمیر را روی یک سطح آردپاشی شدهباز کردهو آن را بهشکل دایرههای یک شکل قالب بزنید.
روی هر برش خمیر مقداری از مخلوط کلم را بریزید و بهشکل نیم دایرهتا بزنید، لبههای خمیر را کمی مرطوب کردهو با یک چنگال فشار دهید تا بههم بچسبد.
سینی فر را چرب کردهو کالزون ها را داخل آن بچینید ، سینی را برای 10 تا 15 دقیقهداخل فری کهبا 400 درجهفارنهایت قرار دهید.
زمانی کهروی کالزون ها طلایی شد آن ها را از فر خارج کردهو با سس هزار جزیرهمیل کنید.
کالزون گوشت جزو غذای ملل - ایتالیایی میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقهمیباشد .
کالزون گوشت را میتوانید در وعدهنهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماهرمضان بهعنوان افطار - میل کرد .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .