بیشتر بخوانید

طرز تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه

طرز تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه

طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار

طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “پیتزا نیویورکی”

طرز تهیه “پیتزا نیویورکی”

روش تهیه فیله سالمون شب عید

روش تهیه فیله سالمون شب عید

طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) “جوجه کباب اسپانیایی”

طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) “جوجه کباب اسپانیایی”

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه “تالیاتلی” با ژامبون

طرز تهیه “تالیاتلی” با ژامبون

طرز تهیه “گوشت قلقلی” مغزدار یونانی بسیار لذیذ

طرز تهیه “گوشت قلقلی” مغزدار یونانی بسیار لذیذ

طرز تهیه تصویری چیکن ساتای

طرز تهیه تصویری چیکن ساتای
طرز تهیه “کالزون گوشت” و کلم ایتالیایی یک غذای خارجی خوشمزه
“کالزون گوشت” و کلم ایتالیایی یک غذای خارجی خوشمزه است که در این بخش از آشپزخانه مجله اینترنتی فنجان دستور تهیه آن را میخوانید.

مواد لازم برای کالزون گوشت

  • زیره‌(پودر شده) :یک قاشق چای خوری
  • گوشت پخته‌و خرد شده :170 گرم
  • پیاز قرمز ریز شده:نصف پیمانه
  • کلم برگ رنده‌شده‌با هویج :حدود نیم کیلو
  • فلفل سیاه :نصف قاشق چای خوری
  • آرد خمیر پیتزا (برای تهیه‌خمیر):به‌مقدار لازم
  • سس هزار جزیره:یک شیشه
کالزون گوشت

طرز تهیه‌کالزون گوشت و کلم ایتالیایی

ابتدا پیاز را خرد کرده‌و با مقداری روغن تفت دهید ، سپس زیره پودر شده‌را افزوده‌و اجازه‌دهید کمی تفت بخورد.

گوشت را بریزید و با زیره‌و پیاز تفت دهید ، در ادامه‌فلفل ، کلم و هویج رنده‌شده‌را هم بریزید و همه‌مواد را با هم تفت دهید تا کمی سرخ شوند.

تابه‌را از روی حرارت بر دارید تا خنک شود ، خمیر را روی یک سطح آردپاشی شده‌باز کرده‌و آن را به‌شکل دایره‌های یک شکل قالب بزنید.

روی هر برش خمیر مقداری از مخلوط کلم را بریزید و به‌شکل نیم دایره‌تا بزنید، لبه‌های خمیر را کمی مرطوب کرده‌و با یک چنگال فشار دهید تا به‌هم بچسبد.

سینی فر را چرب کرده‌و کالزون ها را داخل آن بچینید ، سینی را برای 10 تا 15 دقیقه‌داخل فری که‌با 400 درجه‌فارنهایت قرار دهید.

زمانی که‌روی کالزون ها طلایی شد آن ها را از فر خارج کرده‌و با سس هزار جزیره‌میل کنید.

کالزون گوشت

نکات تکمیلی در مورد کالزون گوشت

کالزون گوشت جزو غذای ملل - ایتالیایی میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه‌
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه‌میباشد .
کالزون گوشت را می‌توانید در وعده‌نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه‌رمضان به‌عنوان افطار - میل کرد .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 4 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

دستور تهیه “پیتزا نیویورکی”

دستور تهیه “پیتزا نیویورکی”

طرز تهیه “پیتزا مخلوط” خانگی + نکات تهیه

طرز تهیه “پیتزا مخلوط” خانگی + نکات تهیه

طرز تهیه “اسپاگتی ایتالیایی”

طرز تهیه “اسپاگتی ایتالیایی”

طرز تهیه سریع و خوشمزه “بورقی ترکیه”

طرز تهیه سریع و خوشمزه “بورقی ترکیه”

دستور پخت “مرغ تنوری ایتالیایی” با پاستا به روشی مخصوص

دستور پخت “مرغ تنوری ایتالیایی” با پاستا به روشی مخصوص

طرز تهیه خوراک “جوجه چینی” خوشمزه + نکات ایده آل

طرز تهیه خوراک “جوجه چینی” خوشمزه + نکات ایده آل

طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی

طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی

طرز تهیه “تاگوی میگو” یک غذای خوشمزه مکزیکی

طرز تهیه “تاگوی میگو” یک غذای خوشمزه مکزیکی

طرز تهیه مرغ بلغاری

طرز تهیه مرغ بلغاری
مشاهده

مطالب بیشتر در غذاهای خارجی

طرز تهیه کباب یونانی

طرز تهیه کباب یونانی

طرز تهیه کامل “ذرت مکزیکی” با طعمی فوق العاده بی نظیر

طرز تهیه کامل “ذرت مکزیکی” با طعمی فوق العاده بی نظیر

طرز تهیه “املت ایتالیایی”

طرز تهیه “املت ایتالیایی”

طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه

طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه

طرز تهیه “پیراشکی لهستانی”

طرز تهیه “پیراشکی لهستانی”

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه “چیکن استراگانف”

طرز تهیه “چیکن استراگانف”

طرز تهیه “اشترودل گوشت”

طرز تهیه “اشترودل گوشت”

طرز تهیه “نودل اسفناج”

طرز تهیه “نودل اسفناج”

“خوراک مرغ ایتالیایی” خوشمزه و نحوه پختن آن

“خوراک مرغ ایتالیایی” خوشمزه و نحوه پختن آن

مطالب مرتبط

طرز تهیه “کالزون گوشت” یک غذای لذیذ و خوشمزه

طرز تهیه “کالزون گوشت” یک غذای لذیذ و خوشمزه

آموزش پخت “کالزون بروکلی” ایتالیایی

آموزش پخت “کالزون بروکلی” ایتالیایی

طرز تهیه “باقلوای گوشت” یک غذای محبوب و معروف ترکی

طرز تهیه “باقلوای گوشت” یک غذای محبوب و معروف ترکی

طرز تهیه “کالزون سوسیس و بادمجان” یک غذای ایتالیایی خوشمزه

طرز تهیه “کالزون سوسیس و بادمجان” یک غذای ایتالیایی خوشمزه

طرز تهیه “پیراشکی گوشت” مراکشی

طرز تهیه “پیراشکی گوشت” مراکشی

پخت آسان“بیسکویت گردویی” ایتالیایی

پخت آسان“بیسکویت گردویی” ایتالیایی

طرز تهیه “پیتزای سوسیس ایتالیایی و بروکلی”

طرز تهیه “پیتزای سوسیس ایتالیایی و بروکلی”

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه پای بوقلمون و تره فرنگی

طرز تهیه پای بوقلمون و تره فرنگی

طرز تهیه مرحله به مرحله “خمیر راویولی”

طرز تهیه مرحله به مرحله “خمیر راویولی”

طرز تهیه “برد بلاو”

طرز تهیه “برد بلاو”

طرز تهیه “کراکر” ترد و خوشمزه خانگی

طرز تهیه “کراکر” ترد و خوشمزه خانگی

طرز تهیه یک غذای معروف فرانسوی بنام  “کیش لورن”

طرز تهیه یک غذای معروف فرانسوی بنام “کیش لورن”

طرز تهیه “پیتزای چیکن استروگانف” فوق العاده لذیذ

طرز تهیه “پیتزای چیکن استروگانف” فوق العاده لذیذ

طرز تهیه “پای گلابی” خانگی خوشمزه

طرز تهیه “پای گلابی” خانگی خوشمزه

طرز تهیه “پیتزا هاوایی”

طرز تهیه “پیتزا هاوایی”

طرز تهیه “مَدلِن” های کوچک و خوشمزه خانگی به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه “مَدلِن” های کوچک و خوشمزه خانگی به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه “پیتزا پیده” به سبک ترکیه ای

طرز تهیه “پیتزا پیده” به سبک ترکیه ای

طرز تهیه “لقمه اسفناج”

طرز تهیه “لقمه اسفناج”

طرز تهیه “سوپ برش” مقوی با طعم چغندر

طرز تهیه “سوپ برش” مقوی با طعم چغندر