بیشتر بخوانید

طرز تهیه “خورش مرغ ترش” گیلانی

طرز تهیه “خورش مرغ ترش” گیلانی

“کوکو سبزی” : روش درست کردن همراه با نکات تکمیلی

“کوکو سبزی” : روش درست کردن همراه با نکات تکمیلی

طرز تهیه “ترشی کلم قرمز”خانگی و خوش رنگ

طرز تهیه “ترشی کلم قرمز”خانگی و خوش رنگ

دستور تهیه “کوفته مرغ” + نکات مهم

دستور تهیه “کوفته مرغ” + نکات مهم

طرز تهیه سمبوسه خانگی مرحله به مرحله با عکس

طرز تهیه سمبوسه خانگی مرحله به مرحله با عکس

طرزتهیه “اسپاگتی قرمز” خوشرنگ و خوشمزه

طرزتهیه “اسپاگتی قرمز” خوشرنگ و خوشمزه

طرز تهیه “پاستا با مرغ”

طرز تهیه “پاستا با مرغ”

طرز تهیه “خورش گوجه سبز”

طرز تهیه “خورش گوجه سبز”

طرز تهیه “خوراک ماهیچه”با طعمی باورنکردنی

طرز تهیه “خوراک ماهیچه”با طعمی باورنکردنی

طرز تهیه پاپ کورن جوجه

طرز تهیه پاپ کورن جوجه
“طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی” و خواص بی نظیر آن
“طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی” با لوبیا چشم بلبلی که غذایی پر از خاصیت و مواد فوق العاده مفید برای بدن است را به طور مرحله به مرحله در ادامه می خوانید.

مواد لازم برای لوبیا پلو شیرازی

  • برنج     1 کیلو
  • شوید تازه         750 گرم
  • لوبیا چشم بلبلی     2 پیمانه
  • پودر دارچین      به‌میزان ذائقه 
  • زعفران دم کرده     2 ق غ
  • روغن کرمانشاهی یا روغن حیوانی به‌دلخواه

آموزش درست کردن لوبیا پلو

روش پخت لوبیا پلو شیرازی

برای تهیه‌لوبیا پلو باید لوبیاها را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا هم از نفخ لوبیا گرفته‌شود و هم هنگام پخت زودتر پخته‌شود.

سپس لوبیا را در مقداری آب بپزید تا آب آن کم شود و به‌خوردش برود.

در این فاصله‌شوید ها را خوب بشوید و پس از خشک شدن کامل به‌صورت یکدست خرد کنید.

بعد از پخته‌شدن لوبیاها و خرد کردن سبزی ها برنج را آبکش کنید و شوید و لوبیا را به‌ترتیب لایه‌به‌لای روی برنج بریزید و در آخر برنج را دم دهید.

بعد از اینکه‌برنج دم کشید مقداری از آن را با زعفران دم کرده‌مخلوط کنید و هنگام سرو ،برنج زعفرانی را روی برنج تزیین کنید.اگر هم به‌روغن کرمانشاهی دسترسی داشتید به‌اندازه‌دلخواه‌از مخلوط مقداری روغن کرمانشاهی و روغن مایع داغ کنید و روی برنج بدهید.همچنین میتوانید این غذا را با مرغ زعفرانی یا گوشت گوسفندی کنار برنج سرو کنید .

نکات تکمیلی در مورد طرز تهیه‌لوبیا پلو شیرازی

طرز تهیه‌لوبیا پلو شیرازی جزو غذای محلی - سایر میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه‌
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه‌میباشد .
طرز تهیه‌لوبیا پلو شیرازی را می‌توانید در وعده‌نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه‌رمضان به‌عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 6 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

طرز تهیه “پیتزای ماکارونی با سبزیجات”

طرز تهیه “پیتزای ماکارونی با سبزیجات”

چگونه “آش زمستانی” جا افتاده درست کنیم ؟ ; طرز تهیه کامل

چگونه “آش زمستانی” جا افتاده درست کنیم ؟ ; طرز تهیه کامل

“جوجه کباب” جاافتاده رستورانی چگونه درست می شود ؟

“جوجه کباب” جاافتاده رستورانی چگونه درست می شود ؟

طرز تهیه “کباب تابه ای سیخی” با روشی جدید و خوشمزه

طرز تهیه “کباب تابه ای سیخی” با روشی جدید و خوشمزه

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه “فیله کباب” گو.سفندی ترد و خوشمزه

طرز تهیه “فیله کباب” گو.سفندی ترد و خوشمزه

طرز تهیه “ماهی شکم پر” بدون فر و لذیذ

طرز تهیه “ماهی شکم پر” بدون فر و لذیذ

طرز تهیه “کشمش پلو” ماهی لاری

طرز تهیه “کشمش پلو” ماهی لاری

طرز تهیه رول مارچوبه و لازانیا

طرز تهیه رول مارچوبه و لازانیا

طرزتهیه “قارچ شکم پر” مجلسی و خوشمزه

طرزتهیه “قارچ شکم پر” مجلسی و خوشمزه
مشاهده

مطالب بیشتر در غذاهای ایرانی

طرز تهیه فلافل برای افطاری بسیار خوشمزه و جذاب

طرز تهیه فلافل برای افطاری بسیار خوشمزه و جذاب

طرز تهیه “آش کشک” و جعفری

طرز تهیه “آش کشک” و جعفری

طرز تهیه “فرنی فشکل”دسر مخصوص گیلانی ها

طرز تهیه “فرنی فشکل”دسر مخصوص گیلانی ها

طرز تهیه “قلقلی هندی” در سس مخصوص

طرز تهیه “قلقلی هندی” در سس مخصوص

طرز تهیه “چیکن استریپس”

طرز تهیه “چیکن استریپس”

طرز تهیه کامل “خورشت فسنجان” جا افتاده با مرغ

طرز تهیه کامل “خورشت فسنجان” جا افتاده با مرغ

دستور تهیه “ماکارونی با سویا” خانگی خوشمزه

دستور تهیه “ماکارونی با سویا” خانگی خوشمزه

طرز تهیه غذای جنوبی “قلیه ماهی”

طرز تهیه غذای جنوبی “قلیه ماهی”

طرز تهیه “میگو پفکی” + نکات تکمیلی

طرز تهیه “میگو پفکی” + نکات تکمیلی

طرز تهیه مرغ بریان خانگی در فر

طرز تهیه مرغ بریان خانگی در فر

مطالب مرتبط

طرز تهیه لوبیا پلوی شیرازی

طرز تهیه لوبیا پلوی شیرازی

طرز تهیه لوبیا پلو خوشمزه با مرغ و قارچ

طرز تهیه لوبیا پلو خوشمزه با مرغ و قارچ

طرز تهیه “لوبیا پلو” فوق العاده خوشمزه با ترفند خاص سرآشپز

طرز تهیه “لوبیا پلو” فوق العاده خوشمزه با ترفند خاص سرآشپز

طرز تهیه “پلو با لوبیا قرمز”

طرز تهیه “پلو با لوبیا قرمز”

طرز تهیه “کلم پلو شیرازی” با سبکی خاص و خوشمزه

طرز تهیه “کلم پلو شیرازی” با سبکی خاص و خوشمزه

یک نهار ایرانی با لوبیا پلوی تبریزی + طرز تهیه

یک نهار ایرانی با لوبیا پلوی تبریزی + طرز تهیه

طرز تهیه “پلو اسفندی”

طرز تهیه “پلو اسفندی”

طرز تهیه “شوید پلو” با نکات تکمیلی و ترفند های خاص خوشمزه شدن

طرز تهیه “شوید پلو” با نکات تکمیلی و ترفند های خاص خوشمزه شدن

شکر پلوی اصیلِ شیرازی خوشمزه و قدیمی

شکر پلوی اصیلِ شیرازی خوشمزه و قدیمی

دستور پخت “آلبالو پلو” شیرازی خوشمزه و مجلسی

دستور پخت “آلبالو پلو” شیرازی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه “پلو زعفرانی”

طرز تهیه “پلو زعفرانی”

طرز تهیه “سوپ لوبیا قرمز” و برنج گلوتن دار

طرز تهیه “سوپ لوبیا قرمز” و برنج گلوتن دار

طرز تهیه “تاک پلو”

طرز تهیه “تاک پلو”

طرز تهیه بی نظیر “خورش لوبیا سبز” خوشمزه با سویا

طرز تهیه بی نظیر “خورش لوبیا سبز” خوشمزه با سویا

طرز تهیه “آش گوجه با لوبیا”

طرز تهیه “آش گوجه با لوبیا”

طرز تهیه “اسلامبولی پلو”

طرز تهیه “اسلامبولی پلو”

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “پلو پوست پرتقال”

طرز تهیه “پلو پوست پرتقال”

طرز تهیه “حلوای شیرازی” خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه “حلوای شیرازی” خوشمزه و مجلسی

هویج پلوی شیرازی را به چه شیوه ای خوشمزه درست کنیم؟

هویج پلوی شیرازی را به چه شیوه ای خوشمزه درست کنیم؟