“سوپ سیب و هویج” پیش غذایی خوش مزه، سبک و مقوی که به راحتی آماده می شود.آموزش تهیه را در آشپزخانه مجله اینترنتی فنجان ببینید.
مواد لازم برای سوپ سیب و هویج
- سیب رسیدهبزرگ خرد شدهو پختهشده :یک عدد
- هویج پوست گرفتهو ریز خرد شده :نیم کیلو
- پیاز بزرگ خرد شده:یک عدد
- روغن آفتابگردان:10 میلی
- آب مرغ :750 گرم
- پودر کاری :یک قاشق مربا خوری
- نمک، فلفل سیاه و ماست سفت :بهمیزان دلخواه
طرز تهیهسوپ سیب و هویج
ظرف بزرگی را از جنس فلز انتخاب کنید و و روغن را داخل آن بریزید تا گرم شود. بعد داخل روغن پودر کاری را اضافهکنید و بهمدت 2تا3 دقیقهبا حرارت ملایم تفت دهید.
سیبی را کهقبلاً پختهاید بههمراههویج های خرد شدهو پیاز بهادویهتفت دادهشدهاضافهکنید و خوب هم بزنید.
سپس در ظرف را بگذارید و اجازهدهید با حرارت ملایم
مواد بهمدت 15 دقیقهبپزند. در طی این مدت گاهی هم
مواد را هم بزنید.
وقتی
مواد داخل قابلمهنرم شد آن را از روی حرارت برمیداریم و درون غذا ساز یا مخلوط کن میریزیم تا کاملاً صاف و یکدست شوند.
سپس مجددا
مواد پورهشدهرا
داخل قابلمهبریزید و بهآن آب مرغ اضافهکنید و روی حرارت بالا قرار دهید تا بجوش بیاید.
نمک و فلفل آن را هم میزان کنید و
سوپ آمادهرا با ملاقهدر کاسههای مورد نظرتان بریزید.
برای تزیین مقداری هم ماست را بهآرامی در
داخل ظرف
سوپتان بریزید و کمی آن را در
سوپ حرکت دهید.
پیش غذای سبک و مقوی
نکات تکمیلی در مورد سوپ سیب و هویج
سوپ سیب و هویج جزو سوپ میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقهمیباشد .
سوپ سیب و هویج را میتوانید در وعدهپیش غذا - سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .