
- گوشت ماهیچهگوسفندی :100 گرم
- پیاز متوسط:1 عدد
- هویج :1 عدد
- ورمیشل :2 پیمانه
- جعفری خرد شده :2 پیمانه
- نخود خیس دادهشده :1 پیمانه
سوپ ماهیچه مقوی
داخل قابلمهای گوشت ماهیچهرا با نخود و پیاز خرد شدهو نیز دو کاسهبزرگ آب بریزید و بگذارید روی حرارت تا بجوشد.
بعد جوشیدن حرارت را ملایم کنید تا بهمدت 2 تا 3 ساعت گوشت ونخود بپزند. در 30 دقیقهآخر پخت ،هویج را کهنگینی درشت خرد کردهاید بهداخل قابلمهگوشت اضافهکنید تا بپزد .
وقتی هویج پخت ، ورمیشل را بههمراهنصف قرص استاک مرغ بهسوپ گوشت اضافهکنید و بعد از 15 الی 20 دقیقهبعدجعفری خرد شدهرا داخل سوپ بریزید و بعد از یکی دوجوش سوپ را در کنار آبلیموی تازهمیل نمایید.
سوپ ماهیچهرژیمی
سوپ ماهیچه جزو سوپ میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت میباشد .
سوپ ماهیچهرا میتوانید در وعدهشام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماهرمضان بهعنوان افطار - میل کرد .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .