
- نان پیتا:12 عدد
- سیر:3 حبه
- سس سالسا:نصف پیمانه
- گشنیز خردشده:یک قاشق غذاخوری
- میگوی خرد شده:360 گرم
- نمک، فلفل و روغن:بهمیزان لازم
یک تابهمناسب روی حرارت قرار دهید و 2 قاشق روغن داخلش بریزید و سیرهای خرد شد هرا در آن سرخ کنید.
سپس میگوها را با بههمراهسس سالسا و گشنیز بهسیر سرخ شدهاضافهکنید و همه مواد را تفت دهید تا سرخ شوند.کمی نمک و فلفل هم بهآن اضافهکنید و بعد از روی حرارت بر دارید.
نان های پیتا را باز کنید و داخل آن را از مواد سرخ شدهپر کنید، سپس با یک خلال دندان آن را ببندید و در روغن داغ سرخ کنید تا نان ها طلایی شوند.
تاگوی های سرخ شدهرا روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافهآنها گرفتهشود.
نکته:تاکوی نوعی غذای محبوب مکزیکی است کهبا نان مخصوص تهیهمیشود. بستههای نان تاکو در بسیاری از سوپرها موجود است. اگر دسترسی پیدا نکردید، میتوانید از خمیر پیراشکی ورقهای استفادهکنید.
تاگوی میگو جزو غذای ملل - مکزیکی میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقهمیباشد .
تاگوی میگو را میتوانید در وعدهنهار - میان وعده- شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماهرمضان بهعنوان افطار - میل کرد .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .