
- جو پرک 1 لیوان
- قارچ خرد شده 2 لیوان
- هویج 3 عدد
- شیر 2 لیوان
- سیر 3 حبه
- سینهمرغ 1عدد
- خامه 5 قاشق غذاخوری
- کره 2 قاشق غذاخوری
- شوید.نمک.فلفل بهمقدار لازم
سینهمرغ را بههمراهجو پرک و یک لیتر و نیم آب روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا بهمدت 2 الی 3 ساعت بهآرامی بپزد و جو کم کم لعاب بندازد. در وسطای پخت مرغ میتوانید هویج را نگینی و یا با رندهخرد کنید تا بههمراهمرغ و جو بپزد.
وقتی پخت مرغ کامل شد آن را از داخل قابلمهبیرون بیاورید و بهصورت مکعبی یا ریش ریش خرد کنید و مجددا داخل قابلمهبرگردانید و بههمراهآن شیر داغ ، کرهو قارچ خرد شدهرا هم اضافهکنید و اجازهدهید سوپ نیم ساعت دیگر با این مواد اضافهشده با حرارت ملایم بپزد.وقتی سوپ آمادهشد خامهرا داخل آن بریزد و کمی هم بزنید. سپس درون ظرف مورد نظر بکشید و با کمی شوید خشک و خامهتزئین کنی
سوپ قارچ و جو جزو سوپ میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت و 30دقیقهمیباشد .
سوپ قارچ و جو را میتوانید در وعدهمیان وعده- شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماهرمضان بهعنوان افطار - میل کرد .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 6 نفر مناسب میباشد .