بیشتر بخوانید

طرز تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه

طرز تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه

طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار

طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “پیتزا نیویورکی”

طرز تهیه “پیتزا نیویورکی”

روش تهیه فیله سالمون شب عید

روش تهیه فیله سالمون شب عید

طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) “جوجه کباب اسپانیایی”

طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) “جوجه کباب اسپانیایی”

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه “تالیاتلی” با ژامبون

طرز تهیه “تالیاتلی” با ژامبون

طرز تهیه “گوشت قلقلی” مغزدار یونانی بسیار لذیذ

طرز تهیه “گوشت قلقلی” مغزدار یونانی بسیار لذیذ

طرز تهیه تصویری چیکن ساتای

طرز تهیه تصویری چیکن ساتای
طرز تهیه “لازانیای ماگرو”
یک لازانیای بدون گوشت برای گیاه خوارانِ طرفدار لازانیا. این لازانیا بیشتر در جنوب ایتالیادرست می شود. پنیرهای لذیذ ایتالیایی باعث خوشمزه شدن این لازانیا می گردند. این میزان مواد برای 6 نفر مناسب می باشد. این لازانیا در مدت 1 ساعت و 20 دقیقه آماده می شود.

مواد لازم برای سس

  • گوجه‌فرنگی ریز خرد شده:60 گرم
  • سیر ریز خرد شده:3 حبه
  • پیاز کوچک ریز خرد شده:1 عدد
  • روغن زیتون:2 قاشق غذاخوری
  • ریحان تازه‌ساتوری شده:5 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز:  به‌میزان لازم

مواد لازم برای روی لازانیا

  • پنیر ریکوتا:3 پیمانه
  • پنیر پارمژان رنده‌شده:2 پیمانه
  • جعفری تازه‌ساتوری شده:¼ پیمانه
  • پنیر موزارلا:240 گرم
  • لازانیای خام:12 ورق

لازانیا ماگرو

طرز تهیه‌لازانیای ماگرو

ابتدا فر را با دمای 180 درجه‌سانتی گراد روشن نمایید تا در طول آماده‌سازی مواد گرم شود.حالا سس را به‌این شکل آماده‌نمایید.یک عدد پیاز را نگینی ریز خرد کرده‌و با مقداری روغن تفت دهید.

 سیر را رنده‌کرده‌و با پیاز سرخ کنید.نمک و فلفل را اندازه‌کرده‌و گوجه‌فرنگی خرد شده‌را بیافزایید و تفت دهید .اجازه‌دهید سس برای 15 دقیقه‌پخته‌و غلیظ شود.

قالب مورد نظر را آماده‌کرده‌و یک لایه‌سس داخل آن بریزید و خوب پخش کنید.اگر سس خیلی غلیظ بود کمی آب بریزید و مخلوط نمایید.

یک لایه‌لازانیا را روی سس بچینید، سپس یک لایه‌سس بریزید و دوباره‌لازانیا قرار داده‌و پنیر ریکوتا و پارمزان بپاشید.لایه‌ها را به‌همین ترتیب ادامه‌دهید تا مواد تمام شود.

 آخرین لایه‌را با سس و پنیر پر کرده‌و در آخر پنیر پارمزان را بپاشید و با جعفری خرد شده‌بپوشانید.روی قالب را با فویل بپوشانید و برای نیم ساعت در فری که‌گرم کرده‌اید قرار دهید.

برای اینکه‌سطح لازانیا برشته‌شود بعد از نیم ساعت از فر خارج کرده‌و برای 10 دقیقه‌بدون فویل داخل فر قرار دهید.لازانیای ماگرو را از فر خارج کرده‌و بعد از اینکه‌کمی خنک شد برش زده‌و در ظرف مورد نظر سرو نمایید.

لازانیا

نکات تکمیلی در مورد لازانیای ماگرو

لازانیای ماگرو جزو لازانیا و سوفله میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه‌
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه‌میباشد .
لازانیای ماگرو را می‌توانید در وعده‌نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 6 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

دستور تهیه “پیتزا نیویورکی”

دستور تهیه “پیتزا نیویورکی”

طرز تهیه “پیتزا مخلوط” خانگی + نکات تهیه

طرز تهیه “پیتزا مخلوط” خانگی + نکات تهیه

طرز تهیه “اسپاگتی ایتالیایی”

طرز تهیه “اسپاگتی ایتالیایی”

طرز تهیه سریع و خوشمزه “بورقی ترکیه”

طرز تهیه سریع و خوشمزه “بورقی ترکیه”

دستور پخت “مرغ تنوری ایتالیایی” با پاستا به روشی مخصوص

دستور پخت “مرغ تنوری ایتالیایی” با پاستا به روشی مخصوص

طرز تهیه خوراک “جوجه چینی” خوشمزه + نکات ایده آل

طرز تهیه خوراک “جوجه چینی” خوشمزه + نکات ایده آل

طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی

طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی

طرز تهیه “تاگوی میگو” یک غذای خوشمزه مکزیکی

طرز تهیه “تاگوی میگو” یک غذای خوشمزه مکزیکی

طرز تهیه مرغ بلغاری

طرز تهیه مرغ بلغاری
مشاهده

مطالب بیشتر در غذاهای خارجی

طرز تهیه کباب یونانی

طرز تهیه کباب یونانی

طرز تهیه کامل “ذرت مکزیکی” با طعمی فوق العاده بی نظیر

طرز تهیه کامل “ذرت مکزیکی” با طعمی فوق العاده بی نظیر

طرز تهیه “املت ایتالیایی”

طرز تهیه “املت ایتالیایی”

طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه

طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه

طرز تهیه “پیراشکی لهستانی”

طرز تهیه “پیراشکی لهستانی”

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه “چیکن استراگانف”

طرز تهیه “چیکن استراگانف”

طرز تهیه “اشترودل گوشت”

طرز تهیه “اشترودل گوشت”

طرز تهیه “نودل اسفناج”

طرز تهیه “نودل اسفناج”

“خوراک مرغ ایتالیایی” خوشمزه و نحوه پختن آن

“خوراک مرغ ایتالیایی” خوشمزه و نحوه پختن آن

مطالب مرتبط

بهترین روش برای درست کردن “لازانیای زیتی”(Ziti)

بهترین روش برای درست کردن “لازانیای زیتی”(Ziti)

“لازانیای رژیمی” سبزیجات و دستور تهیه ساده آن

“لازانیای رژیمی” سبزیجات و دستور تهیه ساده آن

طرز تهیه “لازانیای رولی بوقلمون”

طرز تهیه “لازانیای رولی بوقلمون”

طرز تهیه “لازانیای آلمانی”

طرز تهیه “لازانیای آلمانی”

طرز تهیه “لازانیای بادمجان”

طرز تهیه “لازانیای بادمجان”

طرز تهیه “لازانیای سبزیجات” یک غذای معروف ایتالیایی

طرز تهیه “لازانیای سبزیجات” یک غذای معروف ایتالیایی

طرز تهیه “لازانیای کلاسیک” ایتالیایی با طعمی اصیل

طرز تهیه “لازانیای کلاسیک” ایتالیایی با طعمی اصیل

طرز تهیه “لازانیای تابه‎ای” یک غذای کلاسیک ایتالیایی

طرز تهیه “لازانیای تابه‎ای” یک غذای کلاسیک ایتالیایی

طرز تهیه “لازانیای پنیر”

طرز تهیه “لازانیای پنیر”

طرز تهیه “لازانیای مرغ کرم دار” خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه “لازانیای مرغ کرم دار” خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه “لازانیای بوقلمون”

طرز تهیه “لازانیای بوقلمون”

طرز تهیه “لازانیای بلونز” (bolognese) یک طعم جدید و خوشمزه

طرز تهیه “لازانیای بلونز” (bolognese) یک طعم جدید و خوشمزه

طرز تهیه “لازانیای کلاسیک” سیسیلی یک طعم جدید در خانواده لازانیا

طرز تهیه “لازانیای کلاسیک” سیسیلی یک طعم جدید در خانواده لازانیا

آشنایی با روش تهیه “لازانیای سوسیس” و گوجه

آشنایی با روش تهیه “لازانیای سوسیس” و گوجه

طرز تهیه “لازانیای ماهی”

طرز تهیه “لازانیای ماهی”

طرز تهیه “منیکوتی” (Manicotti) آسان با طعمی جدید

طرز تهیه “منیکوتی” (Manicotti) آسان با طعمی جدید

طرز تهیه “لازانیای ریکوتا” یک طعم جدید و واقعی از لازنیا

طرز تهیه “لازانیای ریکوتا” یک طعم جدید و واقعی از لازنیا

روش پخت “لازانیای سریع اسفناج”

روش پخت “لازانیای سریع اسفناج”

فست فوود بسیارخوشمزه “لازانیای سوسیس و قارچ”

فست فوود بسیارخوشمزه “لازانیای سوسیس و قارچ”

طرز تهیه لازانیای اسفناج و قارچ

طرز تهیه لازانیای اسفناج و قارچ