سینهمرغ را بهصورت مربعی
خرد کنید و با مقداری نمک و 2 قاشق سوپخوری روغن مایع مخلوط کنید و در یخچال
قرار دهید تا بهمدت 2 ساعت استراحت کند.
کدوها را بهطول 6 الی7 سانتیمتر برش دهید و با چنگال روی پوست کدوها راهراههای عمیق ایجاد کنید.
برای در دلمهها هم برش های یک سانتیمتری از کدو کنار بگذارید.
با قاشق مغز کدو را خالی کنید بهطوری کهدیوارههای آن بهاندازه3 الی 4 میلیمتر باقی بماند و تهکدوها سوراخ نشود .
4 پیمانهآب داخل قابلمهای متوسط بریزید و روی
حرارت قرار دهید تا بجوشد.
بعد یک قاشق سوپخوری نمک بهآن اضافهکنید.سپس کدوها را داخل آن بریزید و بهمدت 2 دقیقهروی
حرارت بالا بجوشانید.
بعد از آب جوش درآوردهو در آب سرد بریزید . فقط یک پیمانهاز آب کدو را نگهدارید.
3 عدد گوجهفرنگی را پوست کندهو هستهآن را جدا کنید، سپس فیلههای گوجهفرنگی ها را
خرد کنید.
50 گرم کرهرا روی
حرارت ملایم
قرار دهید تا ذوب شود .بعد پیاز را داخل آن تفت دهید تا سبک شود.
بعد مرغ را بهآن اضافهکنید و تفت دهید. وقتی رنگ مرغ برگشت فلفل دلمهای را اضافهکنید و یک دقیقهتفت دهید.
حالا فیلهگوجهفرنگی را بههمراهرب گوجهفرنگی و 2 حبهسیر
خرد شدهبهبقیهمواد تفت دادهشدهاضافهکنید و حدود 3 تا4 دقیقهتفت دهید.
بعد از این
حرارت را خاموش کنید.
فر را با دمای 180 درجهسانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
از مواد آمادهشدهداخل کدوها پر کنید و برش هایی را کهبرای در روی کدو کنار گذاشتهبودید روی آن
قرار دهید.
آب کدوی کنار گذاشتهشدهرا در ظرفی کهقابل گذاشتن در فر باشد ریختهو کدوها را بهترتیب در ظرف بچینید و بهمدت 40 الی30 دقیقهدر طیقهوسط فر
قرار دهید.
اگر فر نداشتید میتوانید در ظرف را ببندید و بر روی
حرارت ملایم روی شعلهمستقیم گاز بگذارید تا بپزد.
برای تهیهسس گوجهفرنگی ،بقیهگوجهفرنگی ها را بهصورت درشت رندهکنید و بقیهکره، یک حبهسیر ریز
خرد شدهو مقداری نمک و فلفل سیاهروی
حرارت ملایم
قرار دهید تا بجوشند و آب گوجهها کشیدهشود.
بعد از پختهشدن دلمهها با سس گوجهفرنگی آن را سرو کنید.