
- شکر 2 کیلو حدود 7 پیمانه
- جوهر لیمو 1 قاشق مرباخوری
- گل تازهمحمدی 500 گرم
- آب جوش 2 لیتر حدود 8 پیمانه
گلبرگ های تازهگل محمدی را تک تک جداکنید و آب جوش را آمادهکنید. گلبرگ ها را داخل ظرفی بریزید و آب جوش را بهیکبارهروی گلبرگ ها بریزید تا تمام سطح روی آنها را بپوشاند .با دم کنی روی ظرف را میبندیم و برای 24 ساعت بهآن استراحت میدهیم .حتما روی در ظرف دم کنی بگذارید تا عطر و بوی گل حفظ شود و خارج نشود.
بعد از سپری شدن 24 ساعت گلبرگ ها را آبکش میکنیم و تا آب آن خارج شود. دقت کنید کهفشاری روی گلبرگ ها برای گرفتن آب بیشتر انجام ندهید چون باعث میشود رنگ شربت تغییر کند و قهوه ای شود.
داخل آب بدست آمدهشکر بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شربت غلیظ شود و قوام بیایید. سپس جوهر لیمو را اضافهکنید و بعد از یک دو جوش از روی حرارت بردارید. اگر هم خواستید بهشربت رنگ مربا یا رنگ های خوراکی اضافهکنید باید در مرحلهآخر همراهبا جوهر لیمو اضافهکنید.
هنگام سرو این شربت میتوانید از آبلیموی تازههم استفادهکنید تا خوش طعم تر شود.
شربت گل محمدی جزو نوشیدنی - انواع شربت میباشد
شربت گل محمدی را میتوانید در وعدهدسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماهرمضان بهعنوان افطار - میل کرد .