
- آب مرغ یا آب گوشت :2 لیتر
- رب :2 قاشق غذاخوری
- رشتهسوپ :2 فنجان
- پیاز متوسط :1 عدد
- سیر :1 حبه
برای تهیهاین سوپ مقوی ابتدا باید پیاز ها را خلالی خرد کردهو سرخ کنید و سپس سیر را رندهکنید و بهپیاز اضافهکنید تا بههمراهآن تفت بخورد.
در مرحلهبعدی آب گوشت یا مرغ اضافهکنید و وقتی مشاهدهکردید جوش آمد رب را بهآن اضافهکنید.
زمانی کهچند جوش بهمواد داخل قابلمهخورد رشتهورمیشل را بهمواد اضافهمیکنید و کمی زمان دهید تا رشتهها بپزد.
بعد از اینکهسوپ جا افتادهشد میتوانید در ظرف دلخواهتان سرو کردهو میل کنید.
سوپ ورمیشل جزو سوپ میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقهمیباشد .
سوپ ورمیشل را میتوانید در وعدهپیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماهرمضان بهعنوان افطار - میل کرد .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .