بیشتر بخوانید

طرز تهیه “کوکوی آجیل” یک کوکوی کامل و پرخاصیت

طرز تهیه “کوکوی آجیل” یک کوکوی کامل و پرخاصیت

روش تهیه “سوپ کدو حلوایی” خوشمزه و بسیار مقوی

روش تهیه “سوپ کدو حلوایی” خوشمزه و بسیار مقوی

طرز تهیه کوکوی اسفناج خوشمزه

طرز تهیه کوکوی اسفناج خوشمزه

طرز تهیه 5 سوپ خوشمزه و مقوی

طرز تهیه 5 سوپ خوشمزه و مقوی

طرز تهیه سوپ سرماخوردگی کودکان

طرز تهیه سوپ سرماخوردگی کودکان

طرز تهیه “کوکوی لوبیا سبز” با دو روش پر طرفدار و خوشمزه

طرز تهیه “کوکوی لوبیا سبز” با دو روش پر طرفدار و خوشمزه

طرز تهیه “سوپ هویج و زنجبیل” برای سرماخوردگی

طرز تهیه “سوپ هویج و زنجبیل” برای سرماخوردگی

طرز تهیه “سوپ ذرت” با طعمی بی نظیر

طرز تهیه “سوپ ذرت” با طعمی بی نظیر

طرز تهیه “آش بادمجان” سبزوار

طرز تهیه “آش بادمجان” سبزوار

طرز تهیه “سوپ بوقلمون” خوشمزه و حرفه ای

طرز تهیه “سوپ بوقلمون” خوشمزه و حرفه ای
طرز تهیه “سوفله” کالباس خوشمزه و متفاوت
پیش غذایی متفاوت و خوشمزه را با “سوفله” کالباس تجربه کنید.باما همراه باشید.

مواد لازم برای سوفله کالباس

  • آرد (سفید نرم):2ق سوپ خوری
  • تخم مرغ کامل :4 عدد
  • کالباس :250 گرم
  • شیر :2 لیوان
  • سفیده‌تخم مرغ :2 عدد
  • پنیر (گرویر رنده‌شده) :100 گرم
  • کره :50 گرم
  • قارچ تازه :نیم کیلو
  • خردل :1 ق مربا خوری

سوفله‌کالباس

 سوفله‌کالباس

طرز تهیه‌سوفله‌کالباس

قارچ ها را پس از شستن خرد کنید و کمی نمک روی آن بپاشید و با مقداری کره‌سرخ کنید . بعد از اینکه‌آب قارچ ها تبخیر شد، کالباس خرد شده‌را به‌آن اضافه‌کنید.

آرد را در ظرف کوچکی بریزید و شیر را کم کم به‌آن اضافه‌کنید و مخلوط کنید. مخلوط آرد و شیر را از صافی رد کنید و کمی نمک روی آن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید .مرتب مخلوط را هم بزنید تا شیر بجوشد و  کمی غلیظ شود.
تخم مرغ ها را بشکنید و زرده‌را از سفیده‌جدا کنید ،سپس زرده‌را خوب هم بزنید و با شیر داغ مخلوط کنید. بعد خردل را اضافه‌کنید و هم بزنید.
سفیده‌ها را در ظرفی جداگانه‌آنقدر هم بزنید تا پف کند و از ظرف بیرون نریزد.
قارچ و کالباس  تفت داده‌شده‌را به  مخلوط زرده‌و شیر اضافه‌کنید. و در آخر کار سفیده‌را بریزید  و با سرعت هم بزنید.
در ظرف نسوز مناسبی مایه‌مخلوط شده‌را می‌ریزیم ، تا جایی که‌ظرف پر شود.
سپس پنیر را روی مایه‌می‌پاشیم . فر را با حرارت 200 درجه‌سانتیگراد یا 400 درجه‌فارنهایت گرم کنید و ظرف را در کف فرگرمشده‌قرار می‌دهیم .
برای اینکه‌سوفله‌به‌ظرف نچسبد و لطیف تر طبخ شود بهتر است ظرف را در سینی فر ، که‌آب در آن ریخته‌ایم ، بگذارید.

حرارت فر را50 درجه‌کم کنید و بگذارید تا سوفله‌کالباس 40 تا 45 دقیقه‌در فر بماند و کاملا پف کند و طلایی شود .
سوفله‌را بلافاصله‌و داغ سرو کنید.

سوفله

 سوفله‌کالباس

نکات تکمیلی در مورد سوفله

سوفله جزو پیش غذا - پای و گراتن میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه‌
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه‌میباشد .
سوفله‌را می‌توانید در وعده‌شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 4 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

طرز تهیه “کوکو کدو حلوایی” برای درمان کم خوابی

طرز تهیه “کوکو کدو حلوایی” برای درمان کم خوابی

نحوه درست کردن کوکو سبزی قالبی مجلسی با زرشک و گردو

نحوه درست کردن کوکو سبزی قالبی مجلسی با زرشک و گردو

طرز تهیه “سوپ مرغ مکزیکی”

 طرز تهیه “سوپ مرغ مکزیکی”

طرز تهیه “سوپ دکتر مانو” ضد سرماخوردگی

طرز تهیه “سوپ دکتر مانو” ضد سرماخوردگی

طرز تهیه “سوپ پیاز فرانسوی” با دستوری اصولی

طرز تهیه “سوپ پیاز فرانسوی” با دستوری اصولی

طرز تهیه “سوپ شیر” ویژه و خوشمزه

طرز تهیه “سوپ شیر” ویژه و خوشمزه

طرز تهیه “آش انار”

طرز تهیه “آش انار”

“کوکوی سیب زمینی و هویج” یک پیشنهاد خوشمزه و سریع

“کوکوی سیب زمینی و هویج” یک پیشنهاد خوشمزه و سریع

مرحله به مرحله درست کردن “آش دوغ” اردبیلی خوش طعم

مرحله به مرحله درست کردن “آش دوغ” اردبیلی خوش طعم

طرز تهیه “آش شله قلمکار” با طعمی خوشمزه

طرز تهیه “آش شله قلمکار” با طعمی خوشمزه
مشاهده

مطالب بیشتر در پیش غذا

طرز تهیه “سوپ سبزیجات” با پاستا به روشی خوشمزه

طرز تهیه “سوپ سبزیجات” با پاستا به روشی خوشمزه

طرز تهیه آسان “سوپ نخود فرنگی” با برنج مقوی برای کودکان

طرز تهیه آسان “سوپ نخود فرنگی” با برنج مقوی برای کودکان

آموزش کامل پخت “سوپ سیب زمینی” به صورت ساده

آموزش کامل پخت “سوپ سیب زمینی” به صورت ساده

طرز تهیه کوکو رشته ای متفاوت و جالب با سیب زمینی

طرز تهیه کوکو رشته ای متفاوت و جالب با سیب زمینی

طرز تهیه “سوپ قارچ و جو”

طرز تهیه “سوپ قارچ و جو”

طرز تهیه کوکو نخودچی با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه کوکو نخودچی با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه فوری “کوکو قارچ و سیب زمینی”

طرز تهیه فوری “کوکو قارچ و سیب زمینی”

طرز تهیه فوری “سوپ ورمیشل” مقوی و دلچسب

طرز تهیه فوری “سوپ ورمیشل” مقوی و دلچسب

 طرز تهیه “سوپ سبزیجات” چربی سوز و کم کالری

طرز تهیه “سوپ سبزیجات” چربی سوز و کم کالری

طرز تهیه “سوپ سیر و عدس” برای افراد دیابتی

طرز تهیه “سوپ سیر و عدس” برای افراد دیابتی

مطالب مرتبط

طرز تهیه مارشمالو با خامه

طرز تهیه مارشمالو با خامه

طرز تهیه “سوفله اسفناج” و پنیر محبوب و بسیار خوشمزه

طرز تهیه “سوفله اسفناج” و پنیر محبوب و بسیار خوشمزه

طرز درست کردن “سوفله اسفناج” و ژامبون در منزل

طرز درست کردن “سوفله اسفناج” و ژامبون در منزل

طرز تهیه “سوفله ماهی دودی” با ظاهری زیبا و طعمی دلپذیر

طرز تهیه “سوفله ماهی دودی” با ظاهری زیبا و طعمی دلپذیر

طرز تهیه “سوفله برنج یخچالی”

طرز تهیه “سوفله برنج یخچالی”

طرز تهیه سوفله کلم بروکلی و پنیر

طرز تهیه سوفله کلم بروکلی و پنیر

روش کامل طبخ “سوفله کدو بادمجان” لذیذ و مجلسی

روش کامل طبخ “سوفله کدو بادمجان” لذیذ و مجلسی

طرز تهیه اینچیلادای لوبیا

طرز تهیه اینچیلادای لوبیا

طرز تهیه “لازانیا با گوشت” چرخ کرده متفاوت و لذیذ

طرز تهیه “لازانیا با گوشت” چرخ کرده متفاوت و لذیذ

طرز تهیه “دونات آمریکایی”به سبکی متفاوت

طرز تهیه “دونات آمریکایی”به سبکی متفاوت

طرز تهیه “کوکی میکری” ترد و خوشمزه

طرز تهیه “کوکی میکری” ترد و خوشمزه

طرز تهیه “تست فرانسوی شکم پر”، یک صبحانه خوشمزه

طرز تهیه “تست فرانسوی شکم پر”، یک صبحانه خوشمزه

طرز تهیه خوشمزه ترین “سوفله قهوه”

طرز تهیه خوشمزه ترین “سوفله قهوه”

طرز تهیه ساده ترین و خوشمزه ترین ژله ها

طرز تهیه ساده ترین و خوشمزه ترین ژله ها

طرز تهیه ژله موزاییک‬

طرز تهیه ژله موزاییک‬

نحوه درست کردن بهترین و خوشمزه ترین “سس ساندویچ” و اسنک خانگی

نحوه درست کردن بهترین و خوشمزه ترین “سس ساندویچ” و اسنک خانگی

روش درست کردن دسر “شارلوت میوه ای” خوشمزه با ژله

روش درست کردن دسر “شارلوت میوه ای” خوشمزه با ژله

“دسر خرمالو” متفاوت با دستور تهیه راحت

“دسر خرمالو” متفاوت با دستور تهیه راحت

طرز تهیه “مرغ لایه ای پر شده” با قارچ و هویج

طرز تهیه “مرغ لایه ای پر شده” با قارچ و هویج

ترکیب خوشمزه و مقوی شیر و طالبی به همراه طرز تهیه

ترکیب خوشمزه و مقوی شیر و طالبی به همراه طرز تهیه