بیشتر بخوانید

طرز تهیه “خورش مرغ ترش” گیلانی

طرز تهیه “خورش مرغ ترش” گیلانی

“کوکو سبزی” : روش درست کردن همراه با نکات تکمیلی

“کوکو سبزی” : روش درست کردن همراه با نکات تکمیلی

طرز تهیه “ترشی کلم قرمز”خانگی و خوش رنگ

طرز تهیه “ترشی کلم قرمز”خانگی و خوش رنگ

دستور تهیه “کوفته مرغ” + نکات مهم

دستور تهیه “کوفته مرغ” + نکات مهم

طرز تهیه سمبوسه خانگی مرحله به مرحله با عکس

طرز تهیه سمبوسه خانگی مرحله به مرحله با عکس

طرزتهیه “اسپاگتی قرمز” خوشرنگ و خوشمزه

طرزتهیه “اسپاگتی قرمز” خوشرنگ و خوشمزه

طرز تهیه “پاستا با مرغ”

طرز تهیه “پاستا با مرغ”

طرز تهیه “خورش گوجه سبز”

طرز تهیه “خورش گوجه سبز”

طرز تهیه “خوراک ماهیچه”با طعمی باورنکردنی

طرز تهیه “خوراک ماهیچه”با طعمی باورنکردنی

طرز تهیه پاپ کورن جوجه

طرز تهیه پاپ کورن جوجه
طرز تهیه خلال پلو سمنان
خلال پلو یکی از غذاهای محلی استان سمنان است که در ادامه مطلب دستور پخت آن را مشاهده خواهید کرد.

مواد لازم برای خلال پلو

  • برنج:4 پیمانه‌آبکش شده
  • گوشت چرخ کرده :300 گرم
  • خلال هویج :200 گرم
  • خلال پرتقال :50 گرم
  • خلال پسته :100 گرم
  • خلال بادام :200 گرم
  • شکر:100 گرم
  • پیاز متوسط :1 عدد
  • زعفران دم کرده‌غلیظ:2 قاشق غذاخوری
  • روغن حیوانی :200 گرم
  • نمک، فلفل، ادویه :به‌میزان لازم
خلال پلو
 خلال پلو سمنانی

طرز تهیه‌خلال پلو

ابتدا پیاز را بعد از پوست کندن رنده‌کنید و آب آن را بگیرید. بعد گوشت چرخ کرده‌را به‌همراه‌پیاز آب گرفته‌شده‌،نمک ، فلفل و ادویه‌مخلوط کرده‌و با دست خوب ورز دهید و به‌شکل قلقلی های کوچک در بیاورید.
سپس در مقداری روغن داغ شده‌تفت دهید.بعد از اینکه‌دو طرف کوفته‌های قلقلی سرخ شدند آنها رارا با نصف پیمانه‌آب روی حرارت ملایم بپزید.
برای تهیه‌خلال پرتقال باید حتما تلخی پوست پرتقال گرفته‌شود و برای این کار خلال پرتقال را با یک پیمانه‌آب روی حرارت قرار دهید.
پس از ده‌دقیقه‌جوشیدن آن را آبکش نموده‌و مجدداً با یک پیمانه‌آب روی حرارت قرار دهید.
این عمل را سه‌مرتبه‌تکرار کنید و در مرحله‌چهارم 100 گرم شکر را با نصف پیمانه‌آب مخلوط کرده‌و هنگامی که‌شربت کمی غلیظ شد خلال ها را داخل آن بریزید و شعله‌را خاموش نمایید.
خلال پسته را نیم ساعت با 3 قاشق گلاب خیس کرده‌و به‌همان صورت روی برنج استفاده‌نمایید.
خلال بادام را هم نیم ساعت در آب جوش خیس دهید و بعد با مقداری روغن سرخ کنید.
پیازها را نیز به‌صورت خلالی خرد کنید و در مقداری روغن داغ سرخ کنید.
اگر هنگام سرخ کردن پیاز روغن را داغ کنید و حرارت را کمی بالاتر ببرید ، پیاز داغ عسلی تر خواهد داشت.
پس از سرخ شدن پیاز ها آنها را درون آبکش فلزی یا حوله‌کاغذی قرار دهید تا هم روغن اضافی آن گرفته‌شود و هم پیاز داغ برشته‌تر شود.
هویج ها را آب پز کرده، سپس به‌سلیقه‌خودتان آن ها را خلال کنید و با کمی روغن تفت دهید.
بعد از آماده‌کردن همه‌مواد برنج آبکش شده‌را دم کنید و همه‌مواد را روی برنج به‌همراه‌روغن حیوانی و زعفران تزئین نمایید.

 

نکات تکمیلی در مورد خلال پلو

خلال پلو جزو غذای محلی - سایر میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه‌
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
خلال پلو را می‌توانید در وعده‌نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه‌رمضان به‌عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 6 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

طرز تهیه “پیتزای ماکارونی با سبزیجات”

طرز تهیه “پیتزای ماکارونی با سبزیجات”

چگونه “آش زمستانی” جا افتاده درست کنیم ؟ ; طرز تهیه کامل

چگونه “آش زمستانی” جا افتاده درست کنیم ؟ ; طرز تهیه کامل

“جوجه کباب” جاافتاده رستورانی چگونه درست می شود ؟

“جوجه کباب” جاافتاده رستورانی چگونه درست می شود ؟

طرز تهیه “کباب تابه ای سیخی” با روشی جدید و خوشمزه

طرز تهیه “کباب تابه ای سیخی” با روشی جدید و خوشمزه

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه “فیله کباب” گو.سفندی ترد و خوشمزه

طرز تهیه “فیله کباب” گو.سفندی ترد و خوشمزه

طرز تهیه “ماهی شکم پر” بدون فر و لذیذ

طرز تهیه “ماهی شکم پر” بدون فر و لذیذ

طرز تهیه “کشمش پلو” ماهی لاری

طرز تهیه “کشمش پلو” ماهی لاری

طرز تهیه رول مارچوبه و لازانیا

طرز تهیه رول مارچوبه و لازانیا

طرزتهیه “قارچ شکم پر” مجلسی و خوشمزه

طرزتهیه “قارچ شکم پر” مجلسی و خوشمزه
مشاهده

مطالب بیشتر در غذاهای ایرانی

طرز تهیه فلافل برای افطاری بسیار خوشمزه و جذاب

طرز تهیه فلافل برای افطاری بسیار خوشمزه و جذاب

طرز تهیه “آش کشک” و جعفری

طرز تهیه “آش کشک” و جعفری

طرز تهیه “فرنی فشکل”دسر مخصوص گیلانی ها

طرز تهیه “فرنی فشکل”دسر مخصوص گیلانی ها

طرز تهیه “قلقلی هندی” در سس مخصوص

طرز تهیه “قلقلی هندی” در سس مخصوص

طرز تهیه “چیکن استریپس”

طرز تهیه “چیکن استریپس”

طرز تهیه کامل “خورشت فسنجان” جا افتاده با مرغ

طرز تهیه کامل “خورشت فسنجان” جا افتاده با مرغ

دستور تهیه “ماکارونی با سویا” خانگی خوشمزه

دستور تهیه “ماکارونی با سویا” خانگی خوشمزه

طرز تهیه غذای جنوبی “قلیه ماهی”

طرز تهیه غذای جنوبی “قلیه ماهی”

طرز تهیه “میگو پفکی” + نکات تکمیلی

طرز تهیه “میگو پفکی” + نکات تکمیلی

طرز تهیه مرغ بریان خانگی در فر

طرز تهیه مرغ بریان خانگی در فر

مطالب مرتبط

طرز تهیه “آش عباسعلی” کرمانشاهی با مواد اولیه مفید

طرز تهیه “آش عباسعلی” کرمانشاهی با مواد اولیه مفید

دستور تهیه کله جوش خانگی با 3 روش ویژه

دستور تهیه کله جوش خانگی با 3 روش ویژه

طرز تهیه “هویج پلو با دارچین”

طرز تهیه “هویج پلو با دارچین”

طرز تهیه “پیتزای پیاز” کاراملی

طرز تهیه “پیتزای پیاز” کاراملی

دستور تهیه “پیاز داغ” مجلسی ترد و خوشمزه

دستور تهیه “پیاز داغ” مجلسی ترد و خوشمزه

طرز تهیه لپه پلو با زیره کرمان

طرز تهیه لپه پلو با زیره کرمان

پیاز داغ را با این روش در مایکروفر آماده کنید!

پیاز داغ را با این روش در مایکروفر آماده کنید!

طرز تهیه “خورش تره” با گوشت ، یک رقیب جدی برای قورمه سبزی

طرز تهیه “خورش تره” با گوشت ، یک رقیب جدی برای قورمه سبزی

طرز تهیه “ساندویچ سوسیس با پیاز کاراملی”

طرز تهیه “ساندویچ سوسیس با پیاز کاراملی”

طرز تهیه دلمه  پیاز با کینوآی سیاه

طرز تهیه دلمه پیاز با کینوآی سیاه

طرز تهیه “ساندویچ پنیر و پیاز کاراملی”

طرز تهیه “ساندویچ پنیر و پیاز کاراملی”

طرز تهیه کباب تابه ای عربی لذیذ

طرز تهیه کباب تابه ای عربی لذیذ

طرز تهیه خوراک سیرابی با پیاز ریزه

طرز تهیه خوراک سیرابی با پیاز ریزه

طرز تهیه “پاستا با ماست و پیاز کاراملی”

طرز تهیه “پاستا با ماست و پیاز کاراملی”

طرز تهیه کباب مارپیچ مرغ با کوفته قلقلی

طرز تهیه کباب مارپیچ مرغ با کوفته قلقلی

طرز تهیه “پلو افغانی”

طرز تهیه “پلو افغانی”

طرز تهیه “آش پرپۆڵه”

طرز تهیه “آش پرپۆڵه”

طرز تهیه “کوفته ساندویچی” راحت و خوش طعم

طرز تهیه “کوفته ساندویچی” راحت و خوش طعم

نکات تکمیلی بهترین روش پخت غذاهای نذری محرم

نکات تکمیلی بهترین روش پخت غذاهای نذری محرم

طرز تهیه “سوپ پیاز فرانسوی” با دستوری اصولی

طرز تهیه “سوپ پیاز فرانسوی” با دستوری اصولی