بیشتر بخوانید

طرز تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه

طرز تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه

طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار

طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “پیتزا نیویورکی”

طرز تهیه “پیتزا نیویورکی”

روش تهیه فیله سالمون شب عید

روش تهیه فیله سالمون شب عید

طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) “جوجه کباب اسپانیایی”

طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) “جوجه کباب اسپانیایی”

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه “تالیاتلی” با ژامبون

طرز تهیه “تالیاتلی” با ژامبون

طرز تهیه “گوشت قلقلی” مغزدار یونانی بسیار لذیذ

طرز تهیه “گوشت قلقلی” مغزدار یونانی بسیار لذیذ

طرز تهیه تصویری چیکن ساتای

طرز تهیه تصویری چیکن ساتای
طرز تهیه “پیتزای ماهی تن و ریحان سیسیلی”
پیتزایی همراه با سس گوجه غلیظ، ماهی تن، ریحان تازه، فلفل سبز و پنیر موتزارلا. این پیتزای لذیذ غذایی از جزیره سیسیل در ایتالیا است، جایی که ماهی هایی مثل تن، از غذاهای مرسوم و سنتی محسوب می شوند.

مواد لازم برای پیتزای ماهی تن و ریحان سیسیلی

  • گوجه‌فرنگی فیله‌شده:2 عدد
  • کنسرو ماهی تن:360 گرم
  • پنیر موتزارلا:180 گرم
  • فلفل سبز:1عدد
  • خمیر پیتزا:دو ورقه
  • رب گوجه‌فرنگی:2 قاشق سوپخوری
  • سیر ریزخرد شده:1حبه
  • روغن زیتون بکر:2 قاشق غذاخوری
  • نمک دریا:1 قاشق جایخوری
  • فلفل سیاه تازه‌آسیاب شده:نصف قاشق چایخوری
  • ریحان تازه:20 برگ
پیتزای ماهی تن

طرز تهیه پیتزای ماهی تن و ریحان سیسیلی

ابتدا روغن زیتون را در تابه‌کوچکی بریزید و روی حرارت قرار دهید، سپس رب گوجه‌فرنگی را بریزید و کمی تفت دهید تا رنگ پس دهد.

در ادامه‌سیر را افزوده‌و کمی تفت دهید ، فیله‌گوجه‌فرنگی و فلفل و نمک را هم بریزید و اجازه‌دهید سس غلیظی حاصل شود.

اگر نان در فریزر است آن را خارج کنید تا کمی نرم شود. فر را هم با درجه  450 درجه‌فارنهایت روشن کنید تا گرم شود.

تن ماهی را با چنگال له‌کنید و با فلفل سبز و ریحان خرد شده‌مخلوط کنید. ابتدا لایه‌ای از سس گوجه‌را روی نان بمالید سپس از مخلوط تن ماهی و ریحان روی آن بریزید. در آخر پنیر را بپاشید و پیتزا را داخل سینی فر قرار دهید.

پیتزا را برای 10 دقیقه‌در فر بپزید. سپس با سس دلخواه‌سرو کنید.

پیتزای ماهی تن و ریحان سیسیلی

نکات تکمیلی در مورد پیتزای ماهی تن و ریحان سیسیلی

پیتزای ماهی تن و ریحان سیسیلی جزو پیتزا میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه‌
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه‌میباشد .
پیتزای ماهی تن و ریحان سیسیلی را می‌توانید در وعده‌نهار - شام - سرو کنید .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 2 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

دستور تهیه “پیتزا نیویورکی”

دستور تهیه “پیتزا نیویورکی”

طرز تهیه “پیتزا مخلوط” خانگی + نکات تهیه

طرز تهیه “پیتزا مخلوط” خانگی + نکات تهیه

طرز تهیه “اسپاگتی ایتالیایی”

طرز تهیه “اسپاگتی ایتالیایی”

طرز تهیه سریع و خوشمزه “بورقی ترکیه”

طرز تهیه سریع و خوشمزه “بورقی ترکیه”

دستور پخت “مرغ تنوری ایتالیایی” با پاستا به روشی مخصوص

دستور پخت “مرغ تنوری ایتالیایی” با پاستا به روشی مخصوص

طرز تهیه خوراک “جوجه چینی” خوشمزه + نکات ایده آل

طرز تهیه خوراک “جوجه چینی” خوشمزه + نکات ایده آل

طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی

طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی

طرز تهیه “تاگوی میگو” یک غذای خوشمزه مکزیکی

طرز تهیه “تاگوی میگو” یک غذای خوشمزه مکزیکی

طرز تهیه مرغ بلغاری

طرز تهیه مرغ بلغاری
مشاهده

مطالب بیشتر در غذاهای خارجی

طرز تهیه کباب یونانی

طرز تهیه کباب یونانی

طرز تهیه کامل “ذرت مکزیکی” با طعمی فوق العاده بی نظیر

طرز تهیه کامل “ذرت مکزیکی” با طعمی فوق العاده بی نظیر

طرز تهیه “املت ایتالیایی”

طرز تهیه “املت ایتالیایی”

طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه

طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه

طرز تهیه “پیراشکی لهستانی”

طرز تهیه “پیراشکی لهستانی”

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه “چیکن استراگانف”

طرز تهیه “چیکن استراگانف”

طرز تهیه “اشترودل گوشت”

طرز تهیه “اشترودل گوشت”

طرز تهیه “نودل اسفناج”

طرز تهیه “نودل اسفناج”

“خوراک مرغ ایتالیایی” خوشمزه و نحوه پختن آن

“خوراک مرغ ایتالیایی” خوشمزه و نحوه پختن آن

مطالب مرتبط

طرز تهیه “املت گوجه و ریحان”

طرز تهیه “املت گوجه و ریحان”

طرز تهیه گوجه پرشده با سالاد خیار و ریحان

طرز تهیه گوجه پرشده با سالاد خیار و ریحان

طرز تهیه “ساندویچ پنیر و ریحان” ساده و خوشمزه

طرز تهیه “ساندویچ پنیر و ریحان” ساده و خوشمزه

طرز تهیه “مرغ و ریحان سرخ شده تایلندی”

طرز تهیه “مرغ و ریحان سرخ شده تایلندی”

طرز تهیه سریع و آسان چاشنی “سس ریحان” برای غذا

طرز تهیه سریع و آسان چاشنی “سس ریحان” برای غذا

آموزش درست کردن “شربت ریحان” برای طراوت و نشاط

آموزش درست کردن “شربت ریحان” برای طراوت و نشاط

طرز تهیه پاستا با سس ریحان با فرمول خانگی

طرز تهیه پاستا با سس ریحان با فرمول خانگی

خواص ریحان لیمویی ، خوشبوی پرخاصیت

خواص ریحان لیمویی ، خوشبوی پرخاصیت

روش کاشت و پرورش ریحان در گلدان و باغچه

روش کاشت و پرورش ریحان در گلدان و باغچه

طرز تهیه “چیکن موتزارلا”

طرز تهیه “چیکن موتزارلا”

درمان خفقان و خون دماغ با ریحان بنفش

درمان خفقان و خون دماغ با ریحان بنفش

فواید درمانی ریحان در طب سنتی

فواید درمانی ریحان در طب سنتی

خواص حیرت آور روغن ریحان در طب سنتی

خواص حیرت آور روغن ریحان در طب سنتی

طرز تهیه “ساندویج ماهی تن با کرفس” یک غذای مقوی برای کودکان

طرز تهیه “ساندویج ماهی تن با کرفس” یک غذای مقوی برای کودکان

طرز تهیه “استیک ماهی تن”

طرز تهیه “استیک ماهی تن”

طرز تهیه “ته چین تن ماهی”

طرز تهیه “ته چین تن ماهی”

طرز تهیه “خورشت تن ماهی” و سبزیجات اسپانیایی

طرز تهیه “خورشت تن ماهی” و سبزیجات اسپانیایی

طرز تهیه سالاد نخود و تن ماهی

طرز تهیه سالاد نخود و تن ماهی

طرز تهیه کاپوناتا سیسیلی (Caponata sicilian)

طرز تهیه کاپوناتا سیسیلی (Caponata sicilian)

طرز تهیه “املت گوجه فرنگی و تن ماهی”

طرز تهیه “املت گوجه فرنگی و تن ماهی”