
ابتدا کرهآب شدهو نصف شکر را در کاسهای بریزید و با هم زن برقی مخلوط نمایید تا حالت خمیری بخود بگیرد.
در ادامهقالب را چرب کردهو مواد را کف قالب بریزید و کمی فشار دهید تا منسجم شود.
سپس برای یک ربع در فری کهبا دمای 180 درجهسانتی گراد گرم شدهقرار دهید تا برشتهشود.
در این فاصلهچیپس شکلاتی را در کاسهای فلزی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب شود.
سپس 155 گرم خامه، شربت ذرت و یک قاشق وانیل را افزودهو با هم مخلوط نمایید.
قالب را از فر بیرون آوردهو مخلوط شکلات را روی آن بریزید و برای 10 دقیقهدر فر بپزید.
در این فاصلهکرهبادام زمینی را با حرارت غیر مستقیم آب کردهو با 175 گرم خامهو باقی ماندهوانیل مخلوط نمایید.
در مرحلهنهایی باقی ماندهشکر و باقی ماندهخامهرا با هم مخلوط نمودهو بهبادام زمینی خنک شدهاضافهکنید.
موس آمادهشدهرا روی شکلات بریزید و برای یک تا دو ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شدهو خودش را بگیرد.
پای با موس جزو کیک و شیرینی > پای و تارت میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 45دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقهمیباشد .
پای با موس را میتوانید در وعدهمیان وعده- دسر - سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 6 نفر مناسب میباشد .