
ترشی گرما از غذاهای محلی اردبیل است. در ادامه این مطلب میتوانید طرز تهیه “ترشی گرما” را مشاهده کنید
- پیازداغ:3 قاشق سوپخوری
- گوشت:300 گرم، خورشی
- آلوچه:15 عدد
- لوبیا چشم بلبلی:یک دوم پیمانه
- محلول زعفران:1 قاشق چایخوری
ابتدا لوبیا چشم بلبلی را از چند ساعت قبل خیس کنید.
قابلمهای را روی حرارت قرار دهید و پیاز داغ را با گوشت داخل آن بریزید و گوشت را تفت دهید تا آب آن کشیدهشود.
بعد داخل آن 2 پیمانهآب اضافهکنید تا بپزند. وقتی گوشت نیم پز شد لوبیا ، آلوچه و مقداری نمک و فلفل را بهآن اضافهمیکنیم تا همهمواد با هم بپزند و بهاصطلاح جا بیفتند.
در آخر زعفران را هم بهخورش اضافهمیکنیم تا خوش رنگ و خوش عطر شود.
ترشی گرما جزو غذای محلی - اردبیل میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
ترشی گرما را میتوانید در وعدهنهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماهرمضان بهعنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .