
- اسپاگتی نازک
- بروکلی تکهشده:1 عدد
- فلفل قرمز شیرین خلال شده:1 عدد
- سینهمرغ بدون استخوان و پوست
- نمک و فلفل
- روغن زیتون: 1 قاشق سوپ خوری
- سس بادام زمینی و فلفل قرمز (اختیاری): نصف فنجان
ابتدا بهمقدار لازم آب را در قابلمهای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد ، سپس پاستا را داخل آن بریزید و کمی نمک اضافهنمایید و طبق دستور روی بستهآن را پختهو آبکش نمایید.
در این فاصلهکلم بروکلی و فلفل شیرین را شستهو خرد کنید و دو دقیقهآخر پخت پاستا داخل آن بریزید و آبکش کنید.
در مرحلهبعد تابهای را روی حرارت قرار دادهو روغن را بریزید تا گرم شود ، سینهمرغ را خرد کردهو داخل تابهتفت دهید تا سرخ شود.
در ادامهکمی نمک بریزید و در آخر کرهبادام زمینی و فلفل قرمز را افزودهو از روی حرارت بردارید . پاستا را داخل ظرف مورد نظر بکشید و سس را روی ان بریزید و سرو نمایید.
پاستا و جوجهدر سس بادام زمینی جزو ماکارونی میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقهمیباشد .
پاستا و جوجهدر سس بادام زمینی را میتوانید در وعدهنهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماهرمضان بهعنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .