
مواد لازمی کهبرای درست کردن خیار شور خانگی نیاز داریم :
ابتدا باید خیار ها و سبزی ها را کاملا تمیز بشوییم و خشک کنیم تا آب آن گرفتهشود.احتیاجی هم بهخرد کردن سبزی ها نیست . با فرو کردن یک عدد خلال دندان در خیارها یک روزنهدر آن ایجاد کنید تا با این روش از پوک شدن خیار شور جلوگیری شود و خیارها زودتر شور شدهو آمادهمصرف شوند.
سپس در یک قابلمهآب را بهجوش بیاورید و نمک و سرکه را هم بهآن اضافهکنید.باید دقت کنید کهمقدار آب و نمک بهاندازهباشد. خیارها را بهترتیب در یک شیشهتمیز و خشک بریزید و در لابهلای آنها حبههای سیر پوست کندهشدهو فلفل تند ، چند عدد نخود و مقداری تخم گشنیز بریزید تا شیشهها پر شوند و در آخر روی خیارها را با سبزی ها بپوشانید.
در آخر هم آب جوشیدهشدهبا نمک و سرکهرا روی خیارها و داخل شیشهبریزید و محکم در آن را ببندید .
بعد از خنک شدن آب داخل شیشهی خیار شور ،آن را در جای خنک نگهداری کنید تا رنگ خیار شور تغییر نکند و سبز و ترد بماند و بتوانید خیلی زود آن را مصرف کنید.
خیارشور جزو ترشیجات و شور میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 4 ساعت میباشد .
خیارشور را میتوانید در وعدهپیش غذا - سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 10 نفر مناسب میباشد .