بیشتر بخوانید

طرز تهیه “خورش مرغ ترش” گیلانی

طرز تهیه “خورش مرغ ترش” گیلانی

“کوکو سبزی” : روش درست کردن همراه با نکات تکمیلی

“کوکو سبزی” : روش درست کردن همراه با نکات تکمیلی

طرز تهیه “ترشی کلم قرمز”خانگی و خوش رنگ

طرز تهیه “ترشی کلم قرمز”خانگی و خوش رنگ

دستور تهیه “کوفته مرغ” + نکات مهم

دستور تهیه “کوفته مرغ” + نکات مهم

طرز تهیه سمبوسه خانگی مرحله به مرحله با عکس

طرز تهیه سمبوسه خانگی مرحله به مرحله با عکس

طرزتهیه “اسپاگتی قرمز” خوشرنگ و خوشمزه

طرزتهیه “اسپاگتی قرمز” خوشرنگ و خوشمزه

طرز تهیه “پاستا با مرغ”

طرز تهیه “پاستا با مرغ”

طرز تهیه “خورش گوجه سبز”

طرز تهیه “خورش گوجه سبز”

طرز تهیه “خوراک ماهیچه”با طعمی باورنکردنی

طرز تهیه “خوراک ماهیچه”با طعمی باورنکردنی

طرز تهیه پاپ کورن جوجه

طرز تهیه پاپ کورن جوجه
روش درست کردن “دمپختک” باقالی
“دمپختک” یا دمی باقالی جزء غذاهای اصیل ایرانیه و عطر و بوش آدم رو با خودش به سمت ایام قدیم خواهد کشاند ، پیشنهاد میکنیم با ما همراه باشید و این وعده غذایی خوشمزه را درست کنید.

بهترین روش برای درست کردن دمپختک

دمپختک از جمله‌سنتی ترین و اصیل ترین غذاهای ایرانی می‌باشد که‌با مواد اولیه‌ویژه‌برنج تهیه‌می‌شود و بسیاری از ایرانیان دمپختک را در قالب های مختلف ( مانند دمپختک باقالی ، دمپختک سیب زمینی ، دمپختک نیمرو ) درست می‌کنند.

مواد مورد نیاز برای دمپختک

  • باقالا زرد خشک : 2 پیمانه
  • برنج : 400 گرم
  • پیاز خرد شده : 1 عدد بزرگ
  • زرد چوبه : 1 قاشق غذا خوری
  • کره، روغن : به‌مقدار دلخواه
  • نمک، فلفل : به‌میزان لازم
دمپختک
دمپختک اصیل

طرز تهیه‌دمپختک باقالی

برای درست کردن دمپختک باید ابتدا برنج ها را بشویید و حدود نیم ساعت در آب خیس کنید.

تابه‌مناسبی انتخاب کنید و بر روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد باقالی ها را داخل روغن بریزید و تفت دهید. در حین تفت مقداری زرد چوبه هم به‌باقالی ها اضافه‌کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویه‌به‌مشام برسد. بعد 3 لیوان آب داخل تابه‌بریزید و بگذارید تا باقالی ها با حرارت ملایم نیم پز شوند.

طرز تهیه‌دمپختک

دمپختک رستورانی

کمی که‌باقالا ها پخت برنج شسته‌شده‌را به‌آن اضافه‌کنید و مقداری کره‌هم داخل قابلمه‌بریزید و بگذارید تا برنج بجوشد و آب داخل قابلمه‌خشک شود و برنج دم بکشد.

پیاز های خرد شده‌را هم در مقداری روغن تفت دهید و هنگام تفت دادن کمی نمک هم به‌پیاز ها اضافه‌کنید.سپس دمپختک آماده‌شده‌را با پیاز داغ سرو کنید.


نکته‌برای بهتر جا افتادن دمپختک

  • برای جلوگیری از سوختن کره باید در ابتدای کار روغن به‌آن اضافه‌کنید.
  • برای جلوگیری از وا رفتن باقالی قبل از پختن آن را تفت دهید.

نکات تکمیلی در مورد دمپختک

دمپختک جزو پلو و چلو میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه‌
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه‌میباشد .
دمپختک را می‌توانید در وعده‌نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه‌رمضان به‌عنوان سحری - میل کرد .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 6 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

طرز تهیه “پیتزای ماکارونی با سبزیجات”

طرز تهیه “پیتزای ماکارونی با سبزیجات”

چگونه “آش زمستانی” جا افتاده درست کنیم ؟ ; طرز تهیه کامل

چگونه “آش زمستانی” جا افتاده درست کنیم ؟ ; طرز تهیه کامل

“جوجه کباب” جاافتاده رستورانی چگونه درست می شود ؟

“جوجه کباب” جاافتاده رستورانی چگونه درست می شود ؟

طرز تهیه “کباب تابه ای سیخی” با روشی جدید و خوشمزه

طرز تهیه “کباب تابه ای سیخی” با روشی جدید و خوشمزه

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه “فیله کباب” گو.سفندی ترد و خوشمزه

طرز تهیه “فیله کباب” گو.سفندی ترد و خوشمزه

طرز تهیه “ماهی شکم پر” بدون فر و لذیذ

طرز تهیه “ماهی شکم پر” بدون فر و لذیذ

طرز تهیه “کشمش پلو” ماهی لاری

طرز تهیه “کشمش پلو” ماهی لاری

طرز تهیه رول مارچوبه و لازانیا

طرز تهیه رول مارچوبه و لازانیا

طرزتهیه “قارچ شکم پر” مجلسی و خوشمزه

طرزتهیه “قارچ شکم پر” مجلسی و خوشمزه
مشاهده

مطالب بیشتر در غذاهای ایرانی

طرز تهیه فلافل برای افطاری بسیار خوشمزه و جذاب

طرز تهیه فلافل برای افطاری بسیار خوشمزه و جذاب

طرز تهیه “آش کشک” و جعفری

طرز تهیه “آش کشک” و جعفری

طرز تهیه “فرنی فشکل”دسر مخصوص گیلانی ها

طرز تهیه “فرنی فشکل”دسر مخصوص گیلانی ها

طرز تهیه “قلقلی هندی” در سس مخصوص

طرز تهیه “قلقلی هندی” در سس مخصوص

طرز تهیه “چیکن استریپس”

طرز تهیه “چیکن استریپس”

طرز تهیه کامل “خورشت فسنجان” جا افتاده با مرغ

طرز تهیه کامل “خورشت فسنجان” جا افتاده با مرغ

دستور تهیه “ماکارونی با سویا” خانگی خوشمزه

دستور تهیه “ماکارونی با سویا” خانگی خوشمزه

طرز تهیه غذای جنوبی “قلیه ماهی”

طرز تهیه غذای جنوبی “قلیه ماهی”

طرز تهیه “میگو پفکی” + نکات تکمیلی

طرز تهیه “میگو پفکی” + نکات تکمیلی

طرز تهیه مرغ بریان خانگی در فر

طرز تهیه مرغ بریان خانگی در فر

مطالب مرتبط

طرز تهیه “آش خیارچنبر”

طرز تهیه “آش خیارچنبر”

طرز تهیه “خورش تره” با گوشت ، یک رقیب جدی برای قورمه سبزی

طرز تهیه “خورش تره” با گوشت ، یک رقیب جدی برای قورمه سبزی

طرز تهیه “بادمجان شکم پر” تبریز

طرز تهیه “بادمجان شکم پر” تبریز

پخت “دلمه ماکارونی” با سبکی خاص

پخت “دلمه ماکارونی” با سبکی خاص

دستور تهیه کله جوش خانگی با 3 روش ویژه

دستور تهیه کله جوش خانگی با 3 روش ویژه

“بریانی مرغ” با عطر و طعم فوق العاده

“بریانی مرغ” با عطر و طعم فوق العاده

آموزش درست کردن “کاری سبزیجات پائیزی”

آموزش درست کردن “کاری سبزیجات پائیزی”

آموزش کامل درست کردن “لخ لخ” بوشهری

آموزش کامل درست کردن “لخ لخ” بوشهری

آموزش درست کردن “خورش لوبیا سبز” با گوشت

آموزش درست کردن “خورش لوبیا سبز” با گوشت

شیوه صحیح درست کردن خوش طعم ترین “اشکنه گوجه فرنگی”

شیوه صحیح درست کردن خوش طعم ترین “اشکنه گوجه فرنگی”

آموزش درست کردن کرپ پیتزا و نکات مهم آن

آموزش درست کردن کرپ پیتزا و نکات مهم آن

دستور تهیه “آبگوشت بزباش” و نکاتی برای درست کردن آن

دستور تهیه “آبگوشت بزباش” و نکاتی برای درست کردن آن

طرز تهیه “شامی سویا” و مواد لازم برای درست کردن آن

طرز تهیه “شامی سویا” و مواد لازم برای درست کردن آن

آموزش درست کردن خوراک گولاش Goulash ( مجارستان )

آموزش درست کردن خوراک گولاش Goulash ( مجارستان )

خوراک گوشت چینی رژیمی را به راحتی در خانه درست کنید

خوراک گوشت چینی رژیمی را به راحتی در خانه درست کنید

“اسنک رژیمی” را با این مواد درست کنید!

“اسنک رژیمی” را با این مواد درست کنید!

روش تهیه “اسنک گیاهی” با متفاوت ترین طعم

روش تهیه “اسنک گیاهی” با متفاوت ترین طعم

طرز تهیه قنبرپلو شیرازی به روش سنتی و آسان

طرز تهیه قنبرپلو شیرازی به روش سنتی و آسان

طرز تهیه “فیله ماهی با اسفناج” را به بهترین روش یاد بگیرید

طرز تهیه “فیله ماهی با اسفناج” را به بهترین روش یاد بگیرید

چگونه یک “حلوای آلبالو”ی خوش رنگ درست کنیم؟

چگونه یک “حلوای آلبالو”ی خوش رنگ درست کنیم؟