بیشتر بخوانید

طرز تهیه “پاناکوتا” ؛ خامه پخته شده با طعمی بی نظیر

طرز تهیه “پاناکوتا” ؛ خامه پخته شده با طعمی بی نظیر

طرز تهیه “پاناکوتای زعفرانی” ؛ شیک و مجلسی

طرز تهیه “پاناکوتای زعفرانی” ؛ شیک و مجلسی

“دسر پاناکوتا شکلاتی” طعمی بی نهایت خوشمزه با طرز تهیه

“دسر پاناکوتا شکلاتی” طعمی بی نهایت خوشمزه با طرز تهیه

آموزش کامل درست کردن “معجون گرانولا”

آموزش کامل درست کردن “معجون گرانولا”

طرز تهیه “خورش ماست اصفهانی” اصیل و خوشمزه

طرز تهیه “خورش ماست اصفهانی” اصیل و خوشمزه

طرز تهیه “کیک داکواز”

طرز تهیه “کیک داکواز”

طرز تهیه دسر کاپوچینو

طرز تهیه دسر کاپوچینو

طرز تهیه “دسر سمیفردو” ؛ دسری خوشمزه و بسیار شیک

طرز تهیه “دسر سمیفردو” ؛ دسری خوشمزه و بسیار شیک

آموزش تهیه “کاسترد لیمویی چای سبز” یک دسر ژاپنی خوشمزه

آموزش تهیه “کاسترد لیمویی چای سبز” یک دسر ژاپنی خوشمزه

طرز تهیه آسانترین موس شکلات دنیا

طرز تهیه آسانترین موس شکلات دنیا
طرز تهیه “شیر برنج” : 18 فوت کوزه گری برای طعم خوشمزه
“شیر برنج” علاوه بر اینکه می تواند یک صبحانه فوق العاده مقوی باشد که از طعم خوبی برخوردار است به عنوان نهار و یا شام هم مصرف می شود.

دستور پخت شیر برنج

شیر برنج در عین سادگی و دستور پخت آسانی که‌دارد بسیار خوشمزه‌می‌باشد و علاوه‌بر اینکه‌این غذا طعم خوبی دارد بسیار مفید (مانند فرنی با آرد برنج مخصوصا برای کودکان ) نیز می‌باشد.

شیر برنج علاوه‌بر اینکه‌می‌توان آن را داغ نوش جان کرد می‌توان به‌صورت سرد نیز میل نمود که‌در هر دو صورت طعم خوشمزه‌خود را دارد که‌حتما توصیه‌می‌کنیم اگر که‌تا به‌حال شیر برنج را سرد نخورده‌اید حتما امتحان کنید و این غذا را می‌توانید برای صبحانه‌و حتی وعده‌های نهار و شام نیز طبخ نمایید.

1.شیر برنج را میتوانید به‌عنوان پیش غذا به‌صورت گرم و یا به‌عنوان دسری سرد مصرف کنید.

با ما همراه‌باشید تا طرز تهیه‌شیر برنج را برای شما بیان کنیم :

مواد لازم برای شیر برنج

مواد لازم شیر برنج

مواد لازم شیر برنج

مواد لازممقدار لازم
 شیر 1 لیتر
 برنج 1 پیمانه
 گلاب

 1/2 پیمانه

 

 طرز تهیه‌شیر برنج

یک پیمانه‌برنج را از شب قبل شسته‌و بخیسانید.

خیس کردن برنج

2.یکی از ملزومات تهیه‌شیر برنج استفاده‌از برنج ایرانی مرغوب و با کیفیت است.

برنج را به‌همراه‌دو لیوان آب در قابلمه‌ای ریخته‌و روی شعله‌گاز قرار دهید ، زمانی که‌برنج جوشید و آب آن به‌نصف رسید شیر را افزوده‌و اجازه‌دهید بجوشد.

3.برای طبخ شیر برنج باید دانه‌های برنج خوب از هم باز شوند و با شیر و زمان کافی پخته‌شوند.

وقتی برنج خوب پخته‌و غلیظ شد گلاب را اضافه‌کنید و قابلمه‌را از روی شعله‌بردارید شیر برنج را در ظرف پذیرایی بکشید و با گل محمدی تزیین کرده‌و با شکر سرو نمایید.

شیر برنج خانگی

4.با توجه‌به‌ذائقه‌و سلیقه‌تان میتوانید شیر برنج را با عسل و یا شکر و دارچین سرو کنید.

نکات طلایی برای شیر برنج

شیر برنج دارای یک سری نکات حرفه‌ای می‌باشد که‌رعایت آن ها لازم می‌باشد اگر بخواهید یک شیر برنج خوشمزه‌و مقوی را داشته‌باشید ، پس همراه‌ما باشید تا نکات این غذا را نیز به‌شما اعلام کنیم.

نکات کلیدی در طرز تهیه‌شیر برنج :

  • برای اینکه‌به‌شیر برنجتان عطر و طعم بی نظیری بدهیددر مرحله‌آخر جا افتادن شیر برنج،به‌آن کمی گلاب اضافه‌کنید.
  • در صورت تهیه‌شیر برنج با شیره‌یا مربای گل از اضافه‌کردن شکر خودداری نماید.
  • زمان اضافه‌کردن شیر حرارت را بالا ببرید و شیر جوشید حرارت را متوسط کنید. همچنین درحین پخت درب قابلمه‌را باز نگه‌دارید تا شیربرنج سر نرود .
  • نبات را میتوانید در مقداری آب حل کنید و جایگزین شکر کنید.
  • اگر بخواهید شیر برنج را به‌عنوان دسر تهیه‌کنید، باید اجازه‌دهید آب آن کاملا بخار شده‌و غلیظ تر از همیشه‌درست شود. سپس آن را داخل قالب مورد نظرتان بریزید و با پشت قاشق آن را فشار دهید و اجازه‌دهید چند ساعتی داخل یخچال بماند تا سفت شود.
  • برای تهیه‌شیر برنج حتماً از برنج نیم دانه‌استفاده‌کنید و یا با پشت قاشق برنج ها را له‌کنید.

نکات سرو و خوشمزه‌کردن شیر برنج

  • برای خوشمزه‌تر شدن شیر برنج ، خلال پسته و بادام را از شب قیبل در گلاب و شکر خیس دهید تا مزه‌تلخی خلال ها گرفته‌شود.
  • در تبریز شیر برنج را با مربای گل محمدی که‌عطر و مزه‌فوق العاده‌ای دارد سرو میکنند.همچنین بعضی ها آن را با شیره‌انگور میل میکنند.
  • برای تهیه‌شیر برنج زعفرانی همراه‌گلاب و شکر مقداری زعفران دم کرده‌هم اضافه‌کنید.
  • اگر می‌خواهید شیر برنج را با خامه‌تهیه‌کنید یک پیمانه‌از شیر را کم کنید و بجای آن یک پیمانه‌خامه‌بریزید.
  • برای اینکه‌شیربرنج علاوه‌بر خواص بالا طعم مطبوعی بدهد در هنگام جوشیدن شیر به‌آن یکی دو عدد چوب دارچین اضافه‌کنید.

 

نکات تکمیلی در مورد شیر برنج

شیر برنج جزو دسرهای ایرانی میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه‌
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
شیر برنج را می‌توانید در وعده‌صبحانه‌- میان وعده‌- دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه‌رمضان به‌عنوان افطار - میل کرد .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 4 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

طرز تهیه “دسر کاسترد” با پودر کاسترد و انار

طرز تهیه “دسر کاسترد” با پودر کاسترد و انار

طرز تهیه دسر گیلاس

طرز تهیه دسر گیلاس

طرز تهیه ژله لیمو و کرم کارامل نارگیلی

طرز تهیه ژله لیمو و کرم کارامل نارگیلی

طرز تهیه کیک شکلاتی کلاسیک

طرز تهیه کیک شکلاتی کلاسیک

طرز تهیه کلوچه ی گوشت برای کودکان

طرز تهیه کلوچه ی گوشت برای کودکان

آموزش درست کردن “بستنی گردویی” خوشمزه خانگی

آموزش درست کردن “بستنی گردویی” خوشمزه خانگی

طرز تهیه “کمپوت سیب” برای تسکین معده

طرز تهیه “کمپوت سیب” برای تسکین معده

طرز تهیه “مسقطی شیرازی” خانگی خوشمزه

طرز تهیه “مسقطی شیرازی” خانگی خوشمزه

طرز تهیه حلوای زنجبیلی

طرز تهیه حلوای زنجبیلی

طرز تهیه “کرم کارامل” یک دسر پرطرفدار

طرز تهیه “کرم کارامل” یک دسر پرطرفدار
مشاهده

مطالب بیشتر در دسر

طرز تهیه دسر کرم کاستارد

طرز تهیه دسر کرم کاستارد

نحوه درست کردن اسموتی موز برای کودکان با طعم عالی

نحوه درست کردن اسموتی موز برای کودکان با طعم عالی

طرز تهیه دسر ژله و انار شیک و ساده برای مهمانی هایتان

طرز تهیه دسر ژله و انار شیک و ساده برای مهمانی هایتان

طرز تهیه “شله زرد” با نکات ویژه و کاربردی

طرز تهیه “شله زرد” با نکات ویژه و کاربردی

طرز تهیه “دسر توت فرنگی” خانگی مخصوص میهمانی ها

طرز تهیه “دسر توت فرنگی” خانگی مخصوص میهمانی ها

شیوه درست کردن “دسر خرده شیشه”

شیوه درست کردن “دسر خرده شیشه”

طرز تهیه دسر طالبی

طرز تهیه دسر طالبی

به این روش “کیک قهوه فنجانی” درست نمایید

به این روش “کیک قهوه فنجانی” درست نمایید

آموزش کامل درست کردن دسر “موس قهوه”

آموزش کامل درست کردن دسر “موس قهوه”

طرز تهیه بستنی با دانه های قهوه

طرز تهیه بستنی با دانه های قهوه

مطالب مرتبط

طرز تهیه شیر برنج پرویی

طرز تهیه شیر برنج پرویی

“تزیین شیر برنج” برای افطار و مهمانی ها

“تزیین شیر برنج” برای افطار و مهمانی ها

تکنیک هایی برای خوشمزه شدن “شیر پلوی تبریزی”

تکنیک هایی برای خوشمزه شدن “شیر پلوی تبریزی”

“شیر پلوی تبریزی” را چگونه تهیه کنیم ؟

“شیر پلوی تبریزی” را چگونه تهیه کنیم ؟

طرز تهیه و فوت کوزه گری قیمه نثار اصیل و سنتی

طرز تهیه و فوت کوزه گری قیمه نثار اصیل و سنتی

طرز تهیه “سوپ شیر” ویژه و خوشمزه

طرز تهیه “سوپ شیر” ویژه و خوشمزه

طرز تهیه “شیر برنج” با کشمش های فروان

طرز تهیه “شیر برنج” با کشمش های فروان

طعم بی نظیر ؛ طرز تهیه “پودینگ برنج” در مایکروفر

طعم بی نظیر ؛ طرز تهیه “پودینگ برنج” در مایکروفر

طرز تهیه “نوشیدنی برنج دارچینی” با طعم متفاوت برنج

طرز تهیه “نوشیدنی برنج دارچینی” با طعم متفاوت برنج

دسر راحت و خوشمزه ! “پودینگ برنج استانبولی” با طرز تهیه

دسر راحت و خوشمزه ! “پودینگ برنج استانبولی” با طرز تهیه

طرز تهیه “پودینگ برنج ترکی”

طرز تهیه “پودینگ برنج ترکی”

طرز تهیه شیر پلو

طرز تهیه شیر پلو

طرز تهیه “سوفله برنج یخچالی”

طرز تهیه “سوفله برنج یخچالی”

طرز تهیه برنج سرخ شده با طعم سیر

طرز تهیه برنج سرخ شده با طعم سیر

طرز تهیه شیربرنجی متفاوت و خوشمزه

طرز تهیه شیربرنجی متفاوت و خوشمزه

طرز تهیه “شله زرد” با نکات ویژه و کاربردی

طرز تهیه “شله زرد” با نکات ویژه و کاربردی

طرز تهیه “کیک شیر اسفنجی” با طعم بسیار خوشمزه

طرز تهیه “کیک شیر اسفنجی” با طعم بسیار خوشمزه

طرز تهیه “فریتاتای برنج و لوبیا”

طرز تهیه “فریتاتای برنج و لوبیا”

طرز تهیه برنج سوشی

طرز تهیه برنج سوشی

طرز تهیه “سبزی پلو با ماهی” شب عید

طرز تهیه “سبزی پلو با ماهی” شب عید