بیشتر بخوانید

طرز تهیه “خورش مرغ ترش” گیلانی

طرز تهیه “خورش مرغ ترش” گیلانی

“کوکو سبزی” : روش درست کردن همراه با نکات تکمیلی

“کوکو سبزی” : روش درست کردن همراه با نکات تکمیلی

طرز تهیه “ترشی کلم قرمز”خانگی و خوش رنگ

طرز تهیه “ترشی کلم قرمز”خانگی و خوش رنگ

دستور تهیه “کوفته مرغ” + نکات مهم

دستور تهیه “کوفته مرغ” + نکات مهم

طرز تهیه سمبوسه خانگی مرحله به مرحله با عکس

طرز تهیه سمبوسه خانگی مرحله به مرحله با عکس

طرزتهیه “اسپاگتی قرمز” خوشرنگ و خوشمزه

طرزتهیه “اسپاگتی قرمز” خوشرنگ و خوشمزه

طرز تهیه “پاستا با مرغ”

طرز تهیه “پاستا با مرغ”

طرز تهیه “خورش گوجه سبز”

طرز تهیه “خورش گوجه سبز”

طرز تهیه “خوراک ماهیچه”با طعمی باورنکردنی

طرز تهیه “خوراک ماهیچه”با طعمی باورنکردنی

طرز تهیه پاپ کورن جوجه

طرز تهیه پاپ کورن جوجه
طرز تهیه “قلقلی هندی” در سس مخصوص
“قلقلی هندی” ، غذائی تند و خوشمزه است که دارای مواد مغذی بسیار برای انواع سلیقه هاست.

مواد لازم برای  قلقلی هندی دو نفر:

  • گوشت چرخ کرده :250 گرم
  • پیاز متوسط : 1 عدد
  • هویج متوسط : 1تا2 عدد
  • آرد :5 قاشق غذا خوری
  • آبگوشت یا شیر :یک پیمانه
  • جعفری خرد شده :2 قاشق غذا خوری
  • آبلیمو :1 قاشق غذا خوری
  • کره :4 قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل و جوزهندی : به‌میزان لازمچ
  • تخم مرغ :یک عدد
  • آرد سوخاری :حدود نصف پیمانه
  • روغن سرخ کردنی :به‌میزان لازم

 طرز تهیه‌قلقلی هندی

طرزتهیه‌قلقلی هندی :

تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید و یک قاشق کره‌داخلش بریزید تا ذوب شود.بعد پیاز و هویج خرد شده‌را داخل آن تفت دهید تا نرم شوند.

سپس گوشت را به‌آنها اضافه‌کرده‌و تفت دهید.وقتی رنگ گوشت تغییر کرد مقداری پودر سیر داخل آن بریزید تا بوی گوشت را بگیرد.

بعد مخلوط تفت داده‌شده‌را داخل آبکش بریزید تا روغن اضافه‌آن گرفته‌شود.

بعد از اطمینان از گرفته‌شدن روغن اضافه‌گوشت با هویج و پیاز ، آن را داخل کاسه‌ای بزرگ بریزید و به‌آنها آبلیمو ، جعفری خرد شده‌، نمک ، فلفل و جوز هندی اضافه‌کنید و هم بزنید.

سه‌قاشق کره‌باقیمانده‌را روی حرارت قرار دهید و مقداری آرد به‌آن اضافه‌کنید و حدود 2 تا 4 دقیقه‌مرتب هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته‌شود و سرخ شود.

بعد به‌آرد سرخ شده‌، آبگوشت و یا شیر را اضافه‌کنید و بر روی حرارت ملایم هم بزنید تا به‌جوش بیاید و خوب غلیظ شود.

برشتوک آماده‌شده‌را به‌مخلوط گوشت اضافه‌کنید و کاملا هم بزنید. بعد مخلوط اماده‌شده‌را حدود 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

تخم مرغ را جداگانه‌در کاسه‌ای بشکنید و با یک قاشق آب هم بزنید تا کاملا صاف و یکدست شود. در ظرف دیگری ارد سوخاری بریزید .

مخلوط گوشت سفت شده‌را از یخچال بیرون بیاورید و از آن گلوله‌هایی به‌قطر دو تا دونیم سانتی متر درست کنید.

سپس گلوله‌ها را اول در آرد سوخاری بعد داخل تخم مرغ بغلطانید ، مجددا در آرد سوخاری غلت دهید.

گلوله‌ها را دوباره‌به‌مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید. داخل شیر جوشی به‌مقدار زیادی روغن بریزید تا داغ شود.

بعد گلوله‌ها را داخل روغن سرخ کنید. قلقلی های سرخ شده‌را با مخلوط سس خردل ،مایونز و گوجه‌فرنگی سرو کنید.

در هنگام سرخ کردن قلقلی ها سعی کنید تعداد زیادی از آنها را یکجا در روغن نریزد ، زیرا روغن سرد میشود و قلقلی ها خوب سرخ نمیشوند.

قلقلی هندی

نکات تکمیلی در مورد قلقلی هندی

قلقلی هندی جزو غذای ملل - هندی میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 3 ساعت و و 20دقیقه‌
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه‌میباشد .
قلقلی هندی را می‌توانید در وعده‌نهار - شام - سرو کنید .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 2 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

طرز تهیه “پیتزای ماکارونی با سبزیجات”

طرز تهیه “پیتزای ماکارونی با سبزیجات”

چگونه “آش زمستانی” جا افتاده درست کنیم ؟ ; طرز تهیه کامل

چگونه “آش زمستانی” جا افتاده درست کنیم ؟ ; طرز تهیه کامل

“جوجه کباب” جاافتاده رستورانی چگونه درست می شود ؟

“جوجه کباب” جاافتاده رستورانی چگونه درست می شود ؟

طرز تهیه “کباب تابه ای سیخی” با روشی جدید و خوشمزه

طرز تهیه “کباب تابه ای سیخی” با روشی جدید و خوشمزه

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه “فیله کباب” گو.سفندی ترد و خوشمزه

طرز تهیه “فیله کباب” گو.سفندی ترد و خوشمزه

طرز تهیه “ماهی شکم پر” بدون فر و لذیذ

طرز تهیه “ماهی شکم پر” بدون فر و لذیذ

طرز تهیه “کشمش پلو” ماهی لاری

طرز تهیه “کشمش پلو” ماهی لاری

طرز تهیه رول مارچوبه و لازانیا

طرز تهیه رول مارچوبه و لازانیا

طرزتهیه “قارچ شکم پر” مجلسی و خوشمزه

طرزتهیه “قارچ شکم پر” مجلسی و خوشمزه
مشاهده

مطالب بیشتر در غذاهای ایرانی

طرز تهیه فلافل برای افطاری بسیار خوشمزه و جذاب

طرز تهیه فلافل برای افطاری بسیار خوشمزه و جذاب

طرز تهیه “آش کشک” و جعفری

طرز تهیه “آش کشک” و جعفری

طرز تهیه “فرنی فشکل”دسر مخصوص گیلانی ها

طرز تهیه “فرنی فشکل”دسر مخصوص گیلانی ها

طرز تهیه “قلقلی هندی” در سس مخصوص

طرز تهیه “قلقلی هندی” در سس مخصوص

طرز تهیه “چیکن استریپس”

طرز تهیه “چیکن استریپس”

طرز تهیه کامل “خورشت فسنجان” جا افتاده با مرغ

طرز تهیه کامل “خورشت فسنجان” جا افتاده با مرغ

دستور تهیه “ماکارونی با سویا” خانگی خوشمزه

دستور تهیه “ماکارونی با سویا” خانگی خوشمزه

طرز تهیه غذای جنوبی “قلیه ماهی”

طرز تهیه غذای جنوبی “قلیه ماهی”

طرز تهیه “میگو پفکی” + نکات تکمیلی

طرز تهیه “میگو پفکی” + نکات تکمیلی

طرز تهیه مرغ بریان خانگی در فر

طرز تهیه مرغ بریان خانگی در فر

مطالب مرتبط

طرز تهیه “پاستا با گوشت قلقلی”

طرز تهیه “پاستا با گوشت قلقلی”

طرز تهیه اسفناج پلو با گوشت قلقلی

طرز تهیه اسفناج پلو با گوشت قلقلی

طرز تهیه “مافین گوشت قلقلی” با بی دردسرترین روش

طرز تهیه “مافین گوشت قلقلی” با بی دردسرترین روش

طرز تهیه “فسنجون با گوشت قلقلی” و کدو حلوایی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه “فسنجون با گوشت قلقلی” و کدو حلوایی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه “گوشت قلقلی” مغزدار یونانی بسیار لذیذ

طرز تهیه “گوشت قلقلی” مغزدار یونانی بسیار لذیذ

“پیتزا گوشت قلقلی”

“پیتزا گوشت قلقلی”

طرز تهیه “خوراک گوشت” با سس مخصوص سویا

طرز تهیه “خوراک گوشت” با سس مخصوص سویا

طرز تهیه “کوفته قلقلی” با گوشت چرخ کرده و طعم بسیار لذیذ

طرز تهیه “کوفته قلقلی” با گوشت چرخ کرده و طعم بسیار لذیذ

طرز تهیه “قارچ پلو با گوشت چرخ کرده”

طرز تهیه “قارچ پلو با گوشت چرخ کرده”

دستور پخت خوراک سنتی کله گنجشکی

دستور پخت خوراک سنتی کله گنجشکی

طرز تهیه “کباب تسبیحی” یا مهره ای دو رنگ

طرز تهیه “کباب تسبیحی” یا مهره ای دو رنگ

طرز تهیه بیف با سس نارگیل

طرز تهیه بیف با سس نارگیل

طرز تهیه “فیله مدالیون” با سس مخصوص

طرز تهیه “فیله مدالیون” با سس مخصوص

هویج پلوی شیرازی را به چه شیوه ای خوشمزه درست کنیم؟

هویج پلوی شیرازی را به چه شیوه ای خوشمزه درست کنیم؟

طرز تهیه “چلو کباب کوبیده” مخصوص

طرز تهیه “چلو کباب کوبیده” مخصوص

4 جایگزین مناسب برای فست فود و غذای بیرون!

4 جایگزین مناسب برای فست فود و غذای بیرون!

طرز تهیه پاستا با سس گوشت تند

طرز تهیه پاستا با سس گوشت تند

طرز تهیه “کباب برگ گوسفندی” مخصوص با نکات تهیه

طرز تهیه “کباب برگ گوسفندی” مخصوص با نکات تهیه

طرز تهیه “خوراک گوشت با سس پرتقال و برنج”

طرز تهیه “خوراک گوشت با سس پرتقال و برنج”

نکات کلیدی برای خوشمزه تر کردن خورش “قلیه قاشقی”

نکات کلیدی برای خوشمزه تر کردن خورش “قلیه قاشقی”