
- کره: 1قاشق غذاخوری
- پیاز حلقهشده: 900 گرم
- شکر: 1 قاشق چایی خوری
- آرد : 1/2 فنجان
- گوشت گوساله:3 فنجان
- آویشن تازه: 2 قاشق
- نمک و فلفل سیاه:کمی
- نان فرانسوی : 1عدد
- پنیر سوئیسی : 3 فنجان
- دلستر :کمی
اولین مرحلهاز پخت سوپ خوشمزهفرانسوی کرهرا داخل یک ماهیتابهبریزید و ماهیتابهرا روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود و بعد پیاز را بهآن اضافهکنید و بهصورت یک لایهنازک بهکف ماهیتابهپهن کردهو سپس شکر را روی پیاز ها پخش کنید و اجازهدهید پیاز ها کمی با شکر بپزند.
زمانی کهمشاهدهکردید پیاز ها کاملا نرم و طلایی شدند حرارت آن را خیلی کمتر کنید تا بهخوبی مغز پخت شود حال در این مرحلهآرد را روی پیاز ها پاشیدهو هم بزنید و بعد مقداری دلستر،آویشن و گوشت روی آن ها اضافهکردهو اجازهدهید با هم بطور کامل بپزند و مدت 30 دقیقهزمان دهید تا ماهیتابهروی حرارت گاز بماند تا بهاصطلاح جا بیوفتد برای مزهدار کردن غذا هم از کمی فلفل سیاهو نمک میتوانید استفادهکنید.
بین این 30 دقیقهای کهغذا در حال جا افتادن است میتوانید نان تست ها را با کمی روغن چرب کردهو کنار بگذارید.سپس سوپ را داخل کاسههای مورد نظر بریزید و کاسهها را نیز داخل ماهیتابهبچینید و 1 یا 2 تکهاز نان ها را در اطراف کاسهها قرار دهید.
در نهایت 1/2 فنجان پنیر سوئیسی را بین 6 کاسهبهطوری قسمت کنید کهبههر کدام از کاسهها مقدار کمی پنیر برسد سپس بهمدت چند دقیقهماهیتابهرا روی حرارت گاز قرار دادهتا پنیر ذوب شدهو بهخوبی با سوپ ها مخلوط شود،ناگفتهنماند حواستان باشد تا نان های تست نسوزند.اگر تمامی این مراحل را پشت سر گذاشتید میتوانید سوپ فرانسوی خود را سرو کردهو نوش جان کنید
سوپ پیاز فرانسوی جزو غذای ملل - فرانسوی میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
سوپ پیاز فرانسوی را میتوانید در وعدهنهار - میان وعده- شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماهرمضان بهعنوان افطار - میل کرد .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 6 نفر مناسب میباشد .