
- 450 گرم: فیلهماهی (مثلا تیلاپیلا)
- ¾ پیمانه:شیر
- یک عدد:تخم مرغ
- یک قاشق چایخوری:ادویهدریایی
- یک پیمانه:آرد کامل
- 3 قاشق غذاخوری:روغن گیاهی
- یک پیمانه:فلفل سبز خرد شده
- یک عدد: لیموترش قاچ شده
ابتدا تخم مرغ ، شیر و ادویهدریایی را در کاسهای بریزید و مخلوط نمایید. سپس ماهی را تکهتکهکردهو در مخلوط تخم مرغ و شیر بخوابانید.
تابهای را روی حرارت قرار دادهو روغن را بریزید تا داغ شود ، ماهی را از مخلوط تخم مرغ خارج کردهو در آرد بغلطانید.
سپس در تابهقرار دادهو خوب سرخ کنید. تابهدیگری را روی حرارت قرار دادهو با کمی روغن چرب کنید ، سپس فلفل سبز خرد شدهرا داخل آن تفت دهید تا برشتهو کبابی شود.
فیلههای ماهی را در ظرف سرو بچینید و فلفل را کنار آن قرار دادهو با برشی از لیمو ترش تزیین کردهو سرو نمایید.
ماهی سوخاری و فلفل جزو خوراک - ماهی و میگو میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقهمیباشد .
ماهی سوخاری و فلفل را میتوانید در وعدهنهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماهرمضان بهعنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 6 نفر مناسب میباشد .