
- گیلاس خشک : 230 گرم
- پنیر ریکوتای تازه:1 پیمانه
- کوکی بادامی : 6 عدد
- قهوه دم کرده:⅓ پیمانه
- تخم مرغ بزرگ :3 عدد
- پوست لیمو : 1 تکه 3 سانتیمتری
- شکر : ½ پیمانه
- پوست لیموی رندهشده: ½ قاشق غذاخوری
- شربت آلبالو (گیلاس) : ¼ پیمانه
- آب لیمو ترش : 1 قاشق غذاخوری
- دانهفلفل سیاه :¼ قاشق چایخوری
- نمک : مقداری
برای درست کردن این دسر ابتدا قهوهرا دم کنید و با شکر مخلوط کردهو کنار بگذارید تا خنک شود و حالا پوست لیمو را گرفتهو آن را رندهکنید سپس پنیر را با رندهریز رندهکنید تا صاف شود، حالا نصف قهوه، نمک و پوست لیمو را بهپنیر اضافهکردهو مخلوط کنید.
تخم مرغ ها را در ظرفی شکستهو زردههای آن را از سفیدهجدا کنید و زردهها را در ظرفی ریختهو بههمراهنصف دیگر قهوههم بزنید، تا جایی بههم زدن ادامهدهید کهزردهها پف کنند.
زردهها را با حرارت غیر مستقیم گرم کنید و تا جایی هم بزنید کهحجم آن 3 برابر شدهو رنگ آن کرمی شود حالا سفیدهها را در ظرفی دیگر ریختهو بههمراه2 قاشق شکر هم بزنید تا زمانی کهفرم بگیرد و سفت شود.
نیمی از زردهها را با سفیدهتخم مرغ مخلوط کنید و نصف دیگر آن را بهمخلوط پنیر افزودهو با هم ترکیب کنید و باقی سفیدهتخم مرغ را هم بهمواد افزودهو با هم مخلوط کنید.
حالا قالب مناسبی را آمادهکردهو مواد را داخل آن بریزید ، کوکی را خرد کردهروی دسر بریزید و همهجای دسر را با سلفون پوشاندهو در فریزر قرار دهید، اجازهدهید یک روز داخل فریزر بماند تا خوب جا بیافتد.
حالا بهتر است سراغ مخلوط میوهاین دسر بروید تا قبل از آمادهشدن دسر آن را درست کنید ، برای این کار قابلمهای را روی شعلهملایم قرار دادهو شیرهگیلاس را داخل آن بریزید و مقداری هم بزنید تا جایی کهشیرهگرم شود.
حالا گیلاس خشک را افزودهکمی هم بزنید ، سپس رندهپوست لیمو ترش را اضافهکردهو بعد از آن دانههای فلفل سیاهو آب لیمو ترش را افزودهمواد را هم بزنید و از روی شعلهبردارید و این مخلوط را کنار بگذارید تا خنک شدهو بهدمای اتاق برسد.
حالا بعد از سپری شدن یک روز از زمان قرار دادن دسر داخل فریزر آن را خارج کرده، سلفون را از روی دسر بردارید و در دیس پذیرایی بکشید و دسر را بهتکههای مساوی برش زدهو مخلوط میوهرا روی آن ریختهو سرو نمایید.
دسر سمیفردو جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
دسر سمیفردو را میتوانید در وعدهمیان وعده- دسر - سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 8 نفر مناسب میباشد .