
- سیب زمینی 500گرم
- گوجهفرنگی 2عدد متوسط
- نخود فرنگی پخته200 گرم
- کالباس 300 گرم
- خیار شور 300 گرم
- سس مایونز بهمقدار لازم
- گل کلم پختهشده300 گرم
- هویج پختهشده200 گرم
مرحلهاول :ابتدا سیب زمینی ها و هویج را بپزید و خرد کنید.
مرحلهدوم :کالباس ، گوجهفرنگی ها ، خیارشور و گل کلم پختهرا خرد کنید.
مرحلهسوم : همهمواد را باهم مخلوط کنید.
مرحلهچهارم : بعد از مخلوط کردن مواد، سالاد را برای 5 ساعت درون یخچال بگذارید و بعد از آن سرو نمایید.
اگر تمایل داشتید میتوانید از کلم بروکلی پختهشدهدر این سالاد استفادهنمایید.
سالاد اندونزی جزو انواع سالاد میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 6 ساعت و
سالاد اندونزی را میتوانید در وعدهصبحانه- نهار - میان وعده- شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 6 نفر مناسب میباشد .