
- تخم مرغ :3عدد
- آب پرتقال تازه:1پیمانه
- پوست پرتقال رندهشده :1قاشق غذاخوری
- آرد سفید :2 پیمانه
- بکینگ پودر:یک قاشق غذاخوری
- شکر:1 پیمانه
- روغن مایع :نصف پیمانه
- کره:51گرم
- خامهغلیظ :یک و نیم پیمانه
- شکلات نیمهشیرین :151گرم
- خاک قند :یک و نیم پیمانه
- وانیل :کمی
ابتدا فر را با حرارت 180 درجهسانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
تخم مرغ ها را داخل کاسهای دانهدانهشکستهو زردهو سفیدهآن را از هم جدا کنید. مراقب باشید کهزردهو سفیدهبا هم مخلوط نشوند.
زردهها را کمی با همزن بزنید تا از حالت لختگی در بیاید. سپس شکر و کرهرا بهزردهها اضافهکنید و با دور متوسط هم زن برقی حدود 1 دقیقهمواد را هم بزنید.
بعد پوست پرتقال را بهبقیهمواد اضافهکنید و آنقدر هم بزنید تا مخلوط کش دار و غلیظی بدست بیاید و حجم آن دو برابر شدهباشد.
بعد آب پرتقال و روغن مایع را بهمخلوط اضافهکنید و کمی هم بزنید.
آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و 2 - 3 بار الک کنید .
مخلوط آرد و بیکینگ پودر را کم کم بهبقیهمواد هم زدهاضافهکنید در حدی کهآرد مخلوط شود. پرههای هم زن را بشویید و کاملا خشک کنید.
سپس سفیدهتخم مرغ را جداگانههم بزنید تا سبک شود و حجمش دو برابر شود و وقتی ظرف را برمیگردانید از ظرف بیرون نریزد.
سفیدهپف کردهرا بهبقیهمواد کیک اضافهکنید و فقط در حدی کهمخلوط شود آن را هم بزنید.
قالب کیک را چرب کنید و داخل آن را آرد پاشی کنید.سپس مواد کیک را داخل آن بریزید و بهمدت 50 تا 60 دقیقهدر فر قرار دهید.
بعد از این زمان کیک را با خلال چوبی تست کنید تا از پختهشدنش اطمینان یابید.
وقتی کیک را از فر بیرون آوردید 5 دقیقهای صبر کنید تا کمی سرد شود.
کمی وانیل و خاک قند را با خامهمخلوط کنید و با هم زن برقی هم بزنید تا خامهفرم بگیرید.
سپس کیک را بهدو قسمت تقسیم کنید و خامهرا بین دو قسمت و روی کیک بمالید. و بههر مدل کهدوست داشتید تزیین کنید.
کیک پرتقالی جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقهمیباشد .
کیک پرتقالی را میتوانید در وعدهمیان وعده- دسر - سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .