بیشتر بخوانید

طرز تهیه “پاناکوتا” ؛ خامه پخته شده با طعمی بی نظیر

طرز تهیه “پاناکوتا” ؛ خامه پخته شده با طعمی بی نظیر

طرز تهیه “پاناکوتای زعفرانی” ؛ شیک و مجلسی

طرز تهیه “پاناکوتای زعفرانی” ؛ شیک و مجلسی

“دسر پاناکوتا شکلاتی” طعمی بی نهایت خوشمزه با طرز تهیه

“دسر پاناکوتا شکلاتی” طعمی بی نهایت خوشمزه با طرز تهیه

آموزش کامل درست کردن “معجون گرانولا”

آموزش کامل درست کردن “معجون گرانولا”

طرز تهیه “خورش ماست اصفهانی” اصیل و خوشمزه

طرز تهیه “خورش ماست اصفهانی” اصیل و خوشمزه

طرز تهیه “کیک داکواز”

طرز تهیه “کیک داکواز”

طرز تهیه دسر کاپوچینو

طرز تهیه دسر کاپوچینو

طرز تهیه “دسر سمیفردو” ؛ دسری خوشمزه و بسیار شیک

طرز تهیه “دسر سمیفردو” ؛ دسری خوشمزه و بسیار شیک

آموزش تهیه “کاسترد لیمویی چای سبز” یک دسر ژاپنی خوشمزه

آموزش تهیه “کاسترد لیمویی چای سبز” یک دسر ژاپنی خوشمزه

طرز تهیه آسانترین موس شکلات دنیا

طرز تهیه آسانترین موس شکلات دنیا
طرز تهیه ژله ی توت فرنگی لایه ای
ژله ی توت فرنگی یک دسر بسیار عالی می باشد که طرز تهیه این دسر را در آشپزخانه مجله اینترنتی فنجان می توانید مشاهده کنید.

مواد لازم برای ژله‌ی توت فرنگی لایه‌ای

آب سرد 5 پیمانه
خامه‌فرم گرفته‌برای تزیین
پودر ژله توت فرنگی 5بسته
توت فرنگی برای تزیین
خامه‌(یا بستی وانیلی) 2 پیمانه
آب جوش 5 پیمانه

طرز تهیه‌دسر های مختلف
 

طرز تهیه‌ژله‌ی توت فرنگی لایه‌ای 

لایه‌1 یک پیمانه‌آب جوش را با یک بسته‌پودر ژله‌توت فرنگی مخلوط کنید .بعد به‌روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم )سعی کنید تا ذرات ژلاتین کاملا حل بشن.بعد یک پیمانه‌هم آب سرد اضافه‌کنید و هم بزنید و بین لیوان ها به‌طور مساوی تقسیم کنید .و حدود 1 الی 2 ساعت در یخچال بگذارید تا ژله‌ببنده.
 
لایه‌2  ژله‌رو باز با یک پیمانه‌آب جوش حل کنید و سعی کنید ذرات ژلاتین کاملا حل بشن این کار باعث میشه‌ژله‌ی شفافی داشته‌باشین.بعدیک پیمانه‌خامه‌هم اضافه‌کنید (به‌جای خامه‌می‌توانید از بستنی وانیلی استفاده‌کنید) هم بزنید تا خامه‌توش باز بشه‌البته‌در همون حد که‌خامه‌یا بستی توش باز بشه‌کافیه‌چون اگه‌زیاد هم بزنین حالت دورنگی رو از دست میده! کمتر هم زدن ژله‌با بستی یا خامه‌باعث میشه‌ژله‌خود به‌خود حالت دورنگ و دولایه‌پیدا بکنه!دوباره‌مواد را بین ظرف ها تقسیم کنید و در یخچال بگذارید تا ببنده.
 
برای لایه‌ی سوم مراحل کار مثل لایه‌ی اول هست.
 
لایه‌چهارم هم مثل لایه‌دوم.
 
و اما لایه‌آخر که‌تمام کننده‌هست مثل لایه‌اول انجام میدیم یعنی همان ژله‌معمولی(ترکیب ژله‌با 1 پیمانه‌آب جوش و حل کردن ذرات ژلاتین روی حرارت غیر مستقیم کتری و ترکیبش با 1 پیمانه‌آب سرد)میریزیم روی لایه‌چهارم و ژله‌ی لیوانی مون اماده‌هست.
 
 
ژله‌ی توت فرنگی

 

نکات تکمیلی در مورد ژله‌ی توت فرنگی

ژله‌ی توت فرنگی جزو دسر - انواع ژله میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
ژله‌ی توت فرنگی را می‌توانید در وعده‌میان وعده‌- دسر - سرو کنید .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 10 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

طرز تهیه “دسر کاسترد” با پودر کاسترد و انار

طرز تهیه “دسر کاسترد” با پودر کاسترد و انار

طرز تهیه دسر گیلاس

طرز تهیه دسر گیلاس

طرز تهیه ژله لیمو و کرم کارامل نارگیلی

طرز تهیه ژله لیمو و کرم کارامل نارگیلی

طرز تهیه کیک شکلاتی کلاسیک

طرز تهیه کیک شکلاتی کلاسیک

طرز تهیه کلوچه ی گوشت برای کودکان

طرز تهیه کلوچه ی گوشت برای کودکان

آموزش درست کردن “بستنی گردویی” خوشمزه خانگی

آموزش درست کردن “بستنی گردویی” خوشمزه خانگی

طرز تهیه “کمپوت سیب” برای تسکین معده

طرز تهیه “کمپوت سیب” برای تسکین معده

طرز تهیه “مسقطی شیرازی” خانگی خوشمزه

طرز تهیه “مسقطی شیرازی” خانگی خوشمزه

طرز تهیه حلوای زنجبیلی

طرز تهیه حلوای زنجبیلی

طرز تهیه “کرم کارامل” یک دسر پرطرفدار

طرز تهیه “کرم کارامل” یک دسر پرطرفدار
مشاهده

مطالب بیشتر در دسر

طرز تهیه دسر کرم کاستارد

طرز تهیه دسر کرم کاستارد

نحوه درست کردن اسموتی موز برای کودکان با طعم عالی

نحوه درست کردن اسموتی موز برای کودکان با طعم عالی

طرز تهیه دسر ژله و انار شیک و ساده برای مهمانی هایتان

طرز تهیه دسر ژله و انار شیک و ساده برای مهمانی هایتان

طرز تهیه “شله زرد” با نکات ویژه و کاربردی

طرز تهیه “شله زرد” با نکات ویژه و کاربردی

طرز تهیه “دسر توت فرنگی” خانگی مخصوص میهمانی ها

طرز تهیه “دسر توت فرنگی” خانگی مخصوص میهمانی ها

شیوه درست کردن “دسر خرده شیشه”

شیوه درست کردن “دسر خرده شیشه”

طرز تهیه دسر طالبی

طرز تهیه دسر طالبی

به این روش “کیک قهوه فنجانی” درست نمایید

به این روش “کیک قهوه فنجانی” درست نمایید

آموزش کامل درست کردن دسر “موس قهوه”

آموزش کامل درست کردن دسر “موس قهوه”

طرز تهیه بستنی با دانه های قهوه

طرز تهیه بستنی با دانه های قهوه

مطالب مرتبط

طرز تهیه “پای توت فرنگی” خامه ای خوشمزه و یخچالی

طرز تهیه “پای توت فرنگی” خامه ای خوشمزه و یخچالی

آموزش درست کردت دسر توت فرنگی و ماست

آموزش درست کردت دسر توت فرنگی و ماست

آموزش تهیه مرحله به مرحله “مارمالاد توت فرنگی” خوش رنگ

آموزش تهیه مرحله به مرحله “مارمالاد توت فرنگی” خوش رنگ

طرز تهیه لیموناد توت فرنگی با ژلاتین

طرز تهیه لیموناد توت فرنگی با ژلاتین

طرز تهیه “اسموتی توت فرنگی” نوشیدنی عید

طرز تهیه “اسموتی توت فرنگی” نوشیدنی عید

طرز تهیه “مافین توت فرنگی” با طعم واقعی

طرز تهیه “مافین توت فرنگی” با طعم واقعی

طرز تهیه “کاپ کیک توت فرنگی” خوشمزه و پرطرفدار خانگی

طرز تهیه “کاپ کیک توت فرنگی” خوشمزه و پرطرفدار خانگی

طرز تهیه لیموناد توت فرنگی و هندوانه

طرز تهیه لیموناد توت فرنگی و هندوانه

طرز تهیه کوکتل توت فرنگی و انبه

طرز تهیه کوکتل توت فرنگی و انبه

طرز تهیه اسموتی توت فرنگی و انبه

طرز تهیه اسموتی توت فرنگی و انبه

طرز تهیه “میلک شیک توت فرنگی”

طرز تهیه “میلک شیک توت فرنگی”

طرز تهیه اسموتی توت فرنگی و خیار

طرز تهیه اسموتی توت فرنگی و خیار

طرز تهیه کیک توت فرنگی خانگی ساده

طرز تهیه کیک توت فرنگی خانگی ساده

طرز تهیه “موس توت فرنگی” یک دسر راحت و لاکچری

طرز تهیه “موس توت فرنگی” یک دسر راحت و لاکچری

طرز تهیه پنکیک با سس توت فرنگی فاقد گلوتن

طرز تهیه پنکیک با سس توت فرنگی فاقد گلوتن

طرز تهیه “موهیتو توت فرنگی” با عطر نعنای تازه

طرز تهیه “موهیتو توت فرنگی” با عطر نعنای تازه

طرز تهیه “نان توت فرنگی” با طعم دوست داشتنی

طرز تهیه “نان توت فرنگی” با طعم دوست داشتنی

طرز تهیه “اسموتی موز و توت فرنگی” عسلی

طرز تهیه “اسموتی موز و توت فرنگی” عسلی

طرز تهیه کیک خامه و توت فرنگی فرشته (Angel Cake)

طرز تهیه کیک خامه و توت فرنگی فرشته (Angel Cake)

روش تهیه و پخت “گالت بادام” با توت فرنگی

روش تهیه و پخت “گالت بادام” با توت فرنگی