
- کیوی:2 کیلو گرم
- شکر :بهاندازهنیاز
کیوی را پوست بکنید و بهصورت ریز خرد کنید .سپس آن را در ظرفی ریختهو روی حرارت ملایم قرار دهید تا کیوی آب بندازد و با همان آبش کم کم نرم و پختهشود.
در حین پخت بهاندازهدلخواهمیتوانید بهکیوی ها شکر اضافهکنید تا مزهملسی بهلواشک بدهید.
کسانی کهمزهترش لواشک را دوست دارند میتوانند اصلا بهکیوی شکر اضافهنکند.
وقتی آب کیوی کاملا تبخیر شد و کیوی پخت ، آن را با گوشت کوب لهکنید.
کف یک سینی را با نایلکس بپوشانید و کیوی لهشدهرا روی سینی پهن کنید و اجازهدهید تا مایهلواشک خشک شود .
برای خشک کردن لواشک میتوانید از دستگاهمیوهخشک کن ، شوفاژ ، رادیاتور و یا فر هم استفادهکنید بهاین شکل کهفر را روشن کنید و بعد از اینکهگرم شد آن را خاموش کنید و سینی لواشک را داخل آن قرار دهید.
این کار را چند بار انجام دهید تا لواشک در اثر گرمای غیر مستقیم فر خشک شود و نسوزد.حتی برای خشک کردن لواشک میتوانید از حرارت خیلی پایین بخاری هم استفادهکنید.
لواشک را پس از خشک کردن بهاندازههای دلخواهببرید و مصرف کنید.
لواشک کیوی جزو ترشیجات و شور میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقهمیباشد .
لواشک کیوی را میتوانید در وعدهمیان وعده- سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 6 نفر مناسب میباشد .