شپزهای ایتالیا یکی از بهترین رسپی های ماکارونی در دنیا را استفاده می کنند و به همین دلیل مزه و طعم خواص ماکارونی ایتالیایی فوق العاده می باشد.
ماکارونی 1عدد
روغن زیتون 1قاشق
زیتون سیاه 25 گرم
گوجهفرنگی ریز شده 25 گرم
کنگر فرنگی ریز شده 400 گرم
کدو سبز ریز شده 115 گرم
آلو 115 گرم
برگ های سالادی 100 گرم
نمک و فلفل بهمیزان لازم
برگ ریحان برای تزیین
پنیر کم چرب 2 قاشق
آب پرتقال 1 قاشق
طرز تهیه:
ماکارونی را در آب جوش نمکدار با کمی روغن میجوشانیم و سپس آبکش میکنیم تا حدی کهزیاد نرم نشوند.
روغن , نمک, فلفل, زیتون سیاهو گوجهفرنگی را اضافهکردهو اجازهدهید تا
مواد کمی سرد شوند. بهآرامی کنگر فرنگی , کدو سبز وآلوها را اضافهکنید. برگ های سالادی را درون ظرف ریختهو
مواد را داخلش بریزید و با برگ های ریحان تزیین کنید.
نکات تکمیلی در مورد
جزو غذای ملل - ایتالیایی میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقهمیباشد .
را میتوانید در وعدهنهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماهرمضان بهعنوان افطار - میل کرد .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .