
سینهمرغ را با یک عدد پیاز ، نمک ، فلفل و مقداری آب لیمو بپزید. پیازچه ها را هم بهصورت حلقهحلقهخرد کنید .
گردو و ژامبون را هم ریز خرد کنید ، مرغ پختهشدهرا ریش ریش کنید. همهمواد خرد شدهرا داخل آسیاب سبزی خرد کن بریزید .
ماست را هم با سس مایونز و خامهمخلوط کنید و بهمواد خرد شدهاضافهکنید تا مایهنرمی بدست بیاید.
لبههای قهوه ای نان تست را ببرید و نان ها را در یک ردیف کف ظرف مورد نظرتان بچینید و از مواد آمادهشدهبهاندازهیک لایه2 سانتی روی نان بمالید .
وقتی تمام سطح نان را با مایهپوشاندید یک لایهنان دیگر روی مایهکیک بگذارید و بههمین شکل تا تمام شدن مواد این لایهها را ادمهدهید.البتهبهتر است کیک دو طبقهشود .
چون ممکن است لایهبیش از حد ، باعث جدا شدن لایهها شود.
روی لایهآخر و دیوارهکیک را با سس مایونز کاملا بپوشانید و برای اینکهروی کیک را رنگی کنید میتوانید از آب لبو ، یا آب ترهو یا هویج استفادهکنید.
کاهو را ریز خرد کنید و دیوارههای اطراف کیک را با کاهو یا پیازچهخرد شدهبپوشانید و روی کیک را هم با هر چیزی کهبهفکرتان میرسد تزیین کنید. فقط سعی کنید تا عطر و طعم کیک را تغییر ندهید.
بهتر است سس مخلوط ماست و خامهرا بهاندازهکم و در چند مرحلهدرست کنید چون میزان سس بستگی بهمواد کیک شما دارد کهچقدر سس جذب کند.
کیک مرغ جزو انواع سالاد میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 40دقیقه
کیک مرغ را میتوانید در وعدهنهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماهرمضان بهعنوان افطار - میل کرد .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .