بیشتر بخوانید

“کیک خرمایی” با طعمی متفاوت تر از همه کیک ها + طرز تهیه

“کیک خرمایی” با طعمی متفاوت تر از همه کیک ها + طرز تهیه

آموزش درست کردن “ژله مکعبی” با طعم و رنگ های مختلف

آموزش درست کردن “ژله مکعبی” با طعم و رنگ های مختلف

آموزش درست کردن “راحت الحلقوم” خوشمزه و خانگی

آموزش درست کردن “راحت الحلقوم”  خوشمزه و خانگی

ساده ترین و خوشمزه ترین روش تهیه ی “کارامل موز”

ساده ترین و خوشمزه ترین روش تهیه ی “کارامل موز”

نحوه درست کردن “معجون” فوق العاده خوش طعم

نحوه درست کردن “معجون” فوق العاده خوش طعم

روش درست کردن دسر “شارلوت میوه ای” خوشمزه با ژله

روش درست کردن دسر “شارلوت میوه ای” خوشمزه با ژله

دستور پخت خوشمزه ترین “دونات” خانگی

دستور پخت خوشمزه ترین “دونات” خانگی

“شیرینی نخودچی” با دستور تهیه و نکات بسیار عالی و خوشمزه

“شیرینی نخودچی” با دستور تهیه و نکات بسیار عالی و خوشمزه

بهترین و ساده ترین روش تهیه “کلوچه دارچینی”

بهترین و ساده ترین روش تهیه “کلوچه دارچینی”

آموزش کامل و ساده پخت “نان بربری” در منزل

آموزش کامل و ساده پخت “نان بربری” در منزل
دستور پخت “نان پنیری” رومانی پاسکا
نان پنیری رومانی پاسکا بیشتر در نواحی شرق رومانی طبخ می شود و یک نوع “نان پنیری” محسوب می گردد.به این نان pasca نیز می گویند.

مواد لازم برای خمیرنان پنیری رومانی

  • آرد گندم:چهار و نیم پیمانه
  • شیر پرچرب :  یک پیمانه
  • پودر خمیر مایه :  دو قاشق چایخوری
  • کــره‌ذوب شده :1/4 پیمانه
  • تخم مرغ :یک عدد
  • شکر :100 گرم
  • نمک :یک قاشق چایخوری
  • وانیل:یک قاشق چایخوری
  • روغن هسته‌انگور یا ذرت :1/4 پیمانه

مواد لازم برای مایه‌پنیری

  • پنیر خامه‌ای :یک پیمانه
  • تخم مرغ :دو عدد
  • شکر :1/4 پیمانه
  • وانیل :  یک قاشق چایخوری
  • افشره‌لیمو :به‌میزان لازم
  • کشمش :  نصف پیمانه
  • عسل:دو قاشق سوپخوری
  • شیر:دو قاشق سوپخوری
نان pasca
پخت خانگی نان پنیری رومانی پاسکا

طرز تهیه‌نان پنیری رومانی پاسکا

ابتدا 2 قاشق خمیر مایه‌را در یک پیمانه‌شیر پرچرب حل کرده‌و یک پیمانه‌آرد بریزید و خوب مخلوط کنید.
سپس نصف پیمانه‌دیگر آرد را افزوده‌و مواد را هم بزنید و برای 15 دقیقه‌کنار بگذارید تا ورآید و حجمش زیاد شود.
بعد از این مدت زمان کاسه‌بزرگی بردارید و تخم مرغ را داخل آن بشکنید، سپس کره‌، وانیل، نمک، خمیر مایه‌و شکر را افزوده‌و مخلوط کنید تا با هم ترکیب شوند.
در ادامه‌باقی مانده‌آرد را به‌مواد بیفزایید و مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود، در اینجا با دور کند همزن برقی مواد را هم بزنید و در حین هم زدن روغن را بریزید تا یک خمیر کشدار و نرم درست شود.
اگر احساس کردید خمیر خشک است مقداری دیگر به‌آن روغن اضافه‌کنید. خمیر را در یک کاسه‌چرب قرارداده‌و روی آن را بپوشانید.
برای دو ساعت کنار بگذارید تا استراحت کرده‌و حجم آن دو برابر شود. بعد از دو ساعت خمیر را از کاسه‌بیرون آورده‌و آن را به‌چهار قسمت مساوی تقسیم نمایید.
هر یک از قسمت ها را با وردنه‌صاف کنید و آن را به‌شکل دایره‌های یک اندازه‌با قطر 25 سانتیمتر قالب بزنید.
قالب کمربندی 25 سانتی متری را چرب کرده‌و یکی از خمیرها را کف آن پهن کنید ، سپس هر یک از خمیر های باقی مانده‌را لوله‌کنید تا به‌شکل طناب درآید .
سپس آنها را همانند گیس به‌هم ببافید و آن را داخل قالب بر روی خمیر قرار داده‌و انتها و ابتدای آن را به‌هم بچسبانید تا یک دایره‌روی خمیر ایجاد شود.
خمیر را بپوشانید و برای 45 دقیقه‌کنار بگذارید تا ورآید.
در این میان مایه‌پنیر را به‌شکل زیر درست کنید:
همه‌مواد را در یک کاسه‌بریزید و خوب هم بزنید تا یک مایه‌یکدست و صاف درست شود، مایه‌را وسط دایره‌ای که‌با خمیر درست کرده‌اید بریزید.
و برای 15 دقیقه‌در فری که‌با دمای 190 درجه‌سانتیگراد گرم شده‌قرار دهید. بعد از این مدت زمان دمای فر را به‌160 درجه‌سانتی گراد کاهش داده‌و برای 45 دقیقه‌دیگر روند پخت را ادامه‌دهید.
خمیر نان پنیری را بعد از خنک شدن برش زده‌و روی آن عسل و شیر بریزید و میل نمایید.
نان های سنتی
 نان پنیری رومانی پاسکا

نکات تکمیلی در مورد نان پنیری

نان پنیری جزو نان و خمیر میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه‌
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
نان پنیری را می‌توانید در وعده‌صبحانه‌- میان وعده‌- دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه‌رمضان به‌عنوان افطار - میل کرد .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 8 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

ساده ترین آموزش درست کردن “شیرموز نسکافه”

ساده ترین آموزش درست کردن “شیرموز نسکافه”

طرز تهیه “شیرینی ساق عروس” به سبکی خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه “شیرینی ساق عروس” به سبکی خوشمزه و متفاوت

آموزش درست کردن “سس مایونز” خانگی و سالم

آموزش درست کردن “سس مایونز” خانگی و سالم

“باقلوا”ی فوق العاده خوشمزه و بی نظیر + طرز تهیه آسان

“باقلوا”ی فوق العاده خوشمزه و بی نظیر + طرز تهیه آسان

روش تهیه دسر خوشمزه و مدرن “کرم موکا”

روش تهیه دسر خوشمزه و مدرن “کرم موکا”

نحوه درست کردن “ترشی هفت بیجار” فوری و بدون نیاز به گذشت زمان

نحوه درست کردن “ترشی هفت بیجار” فوری و بدون نیاز به گذشت زمان

آموزش تهیه خوشمزه ترین دسر “ژله شیر و موز”

آموزش تهیه خوشمزه ترین دسر “ژله شیر و موز”

طرز تهیه دسر مدرن و شیک “ترافل” شکلاتی + نکات

طرز تهیه دسر مدرن و شیک “ترافل” شکلاتی + نکات

بهترین “کیک قهوه” خانگی با طعمی خاص + طرز تهیه

بهترین “کیک قهوه” خانگی با طعمی خاص + طرز تهیه

طرز تهیه خوشمزه ترین “رولت زردآلو و پرتقال”

طرز تهیه خوشمزه ترین “رولت زردآلو و پرتقال”
مشاهده

مطالب بیشتر در شیرینی پزی

طرز تهیه خوشمزه ترین “فروماژ پرتقال” برای پذیرایی

طرز تهیه خوشمزه ترین “فروماژ پرتقال” برای پذیرایی

آموزش درست کردن خوش طعم ترین یخمک ایتالیایی هندوانه و زنجبیل

آموزش درست کردن خوش طعم ترین یخمک ایتالیایی هندوانه و زنجبیل

آموزش درست کردن کیک داغ و خوشمزه پای سیب

آموزش درست کردن کیک داغ و خوشمزه پای سیب

طرز تهیه آسان “شیرینی برشتوک” برای عصرانه

طرز تهیه آسان “شیرینی برشتوک” برای عصرانه

روش تهیه خوشمزه ترین “شکلات گردویی” با شکلات تلخ

روش تهیه خوشمزه ترین “شکلات گردویی” با شکلات تلخ

آموزش جالب درست کردن “ژله تخم مرغی”

آموزش جالب درست کردن “ژله تخم مرغی”

لذت بخش ترین “تیرامیسو” به همراه طرز تهیه خوشمزه آن

لذت بخش ترین “تیرامیسو” به همراه طرز تهیه خوشمزه آن

آموزش درست کردن دمنوش جنگی برای روزهای زمستانی

آموزش درست کردن دمنوش جنگی برای روزهای زمستانی

دستور تهیه دمنوش آرامش بخش گل گاوزبان و سنبل الطیب

دستور تهیه دمنوش آرامش بخش گل گاوزبان و سنبل الطیب

روش تهیه و دم کردن “چای کویتی” خوش طعم

روش تهیه و دم کردن “چای کویتی” خوش طعم

مطالب مرتبط

دستور پخت خانگی “نان چاباتا”

دستور پخت خانگی “نان چاباتا”

دستور پخت ساده و آسان “نان هندی” در ماهیتابه

دستور پخت ساده و آسان “نان هندی” در ماهیتابه

دستور پخت خوش طعم ترین “نان شیرمال” ترکی و خانگی

دستور پخت خوش طعم ترین “نان شیرمال” ترکی و خانگی

دستور پخت عالی “نان شیر زعفرانی”

دستور پخت عالی “نان شیر زعفرانی”

بهترین روش پخت “نان فطیر” محلی در خانه

بهترین روش پخت “نان فطیر” محلی در خانه

روش پخت نان زیتونی یونایی به چه شکل می باشد ؟

روش پخت نان زیتونی یونایی به چه شکل می باشد ؟

نحوه پخت “نان برتزل” (Bretzel) یک سرگرمی جالب و خوشمزه

نحوه پخت “نان برتزل” (Bretzel) یک سرگرمی جالب و خوشمزه

طرز تهیه “نان رژیمی” خوشمزه خانگی

طرز تهیه “نان رژیمی” خوشمزه خانگی

طرز تهیه نان عسلی

طرز تهیه نان عسلی

آموزش تهیه سوروک نان سنتی یزد

آموزش تهیه سوروک نان سنتی یزد

آموزش مرحله به مرحله تهیه “نان گیسو” در خانه

آموزش مرحله به مرحله تهیه “نان گیسو” در خانه

طرز تهیه نان کلانه : نان محلی سنندج با طعمی بی نظیر

طرز تهیه نان کلانه : نان محلی سنندج با طعمی بی نظیر

طرز تهیه “نان ستاره” ای ترکیه ای

طرز تهیه “نان ستاره” ای ترکیه ای

آموزش درست کردن نان خانگی پیتا

آموزش درست کردن نان خانگی پیتا

طرز تهیه “نان پر شده با گوشت”

طرز تهیه “نان پر شده با گوشت”

طرز تهیه “نان زنیان” پاراتا یک نان سنتی و خوشمزه هندی

طرز تهیه “نان زنیان” پاراتا یک نان سنتی و خوشمزه هندی

طرز تهیه “نان مدیترانه ای” با کوتاهترین زمان

طرز تهیه “نان مدیترانه ای” با کوتاهترین زمان

ترفندهای جالب برای تهیه “نان سیر” و رزماری

ترفندهای جالب برای تهیه “نان سیر” و رزماری

طرز تهیه “نان نارگیلی” با طعم و بافت فوق العاده خوب

طرز تهیه “نان نارگیلی” با طعم و بافت فوق العاده خوب

دستور پخت نان تافتون خانگی در فر و ماهیتابه

دستور پخت نان تافتون خانگی در فر و ماهیتابه